Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер
Бостон Бруинс 1 1.5
Филаделфија-Винипег 5+ 1.87
Сантијаго -Палестино 3+ 1.6
Бломинг-Боливар 3+ 1.58(оваа е можно 1/2 на така ми мириса гледам предходно играле така)
Џонсон 18.5 + 1.9
Бостон-Мајами 196+ 1.6
Атлетик Билбао-Атлетико Мадрид над 8.5 корнери 1.55
Сиетл-Аризон 1 1.3
во два тикети ги распоредив овие за вечер на по 5 евра[DOUBLEPOST=1419191043][/DOUBLEPOST]+ во живо лас палмас на 2 евра да заврши х 4.2 коеф

Последно уредено:
Од денеска решив да не ги ебам и да не се нервирам со глупиве натревари човек неможе ни двознак веќе да фати!

Затоа денеска почнав нова игра која ми изгледа стварно на среќа, а не глупости да чекам да ме ебе фиорентина со 1,30

https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1633-6872029-1250

Пишано на безвеза во кладилница за 1 минута без а глеам ништо. Ако се земе малце да се разгледа пред да се пишува ми се допаѓа како игра. Од сега играм на голови шо ги ебам шо ги сечам[DOUBLEPOST=1419191182][/DOUBLEPOST]Тоа е да падне 1+ гол во прво полувреме игра

Бенфика 1Т1 ми вади 100 евра од џеб бравооооо коњи, да умрете сите се ви ебам

вестбрук +
брајант +

кај ОК го нема Дурант,така да работите во свои раце ги презема Вестбрук,играчот е во одлична форма со одличен процент на реализација,прашање да влезе + или - поени е само доколку Дурант игра па би земал така помалку шутеви..........

брајант понесигурен,силова претерано,ЛАЛ далеку од шампионски тим со ваква игра......одам со типов зошто сигурно ќе изигра голема минутажа Коби,а сигурно ќе земи и многу шутови,се надевам против ваков противник ќе има успешна вечер

Kakov start za Inter!

aca21db4fd.png

Од денеска решив да не ги ебам и да не се нервирам со глупиве натревари човек неможе ни двознак веќе да фати!

Затоа денеска почнав нова игра која ми изгледа стварно на среќа, а не глупости да чекам да ме ебе фиорентина со 1,30

https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1633-6872029-1250

Пишано на безвеза во кладилница за 1 минута без а глеам ништо. Ако се земе малце да се разгледа пред да се пишува ми се допаѓа како игра. Од сега играм на голови шо ги ебам шо ги сечам[DOUBLEPOST=1419191182][/DOUBLEPOST]Тоа е да падне 1+ гол во прво полувреме игра

Дефинитивно е боље на голови или ова или па 1+прво 1+второ, таму се и поголеми коефициентите а и 3 - 4 на тикет со 150 - 200 уплата е солидно

Neznam dali mu ja krenale na lebron granicata, u mozzart na net dodatokot shto e mu imaat 24.5 granica daeno, ako ushte mu e tolku bi trebalo lesno da vleze
да толку му е, ама намален е коеф. 1,75 му даваат за пљус .. Иначе што да се изигра, јас мислев Казнс + Коби + сакраменто + цела ама со намалена граница 202 поени бруклин Т1 + и Оклахома 1

03.05.2015 Malaga - Elche 2 Zapisejteja vo defterot utakmicava za da ja pamtite :D
VNdRLfE.jpg
[DOUBLEPOST=1419193216][/DOUBLEPOST]
greska,pred malce vidov

Ја гледав утакмицата, и ми смрдеше на местенка, па ја пуштив на голови у второ.
1-2 искочи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom