Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislam x2 najsigurno eАбе секогаш постои опција да ги разложиш уплатите, ама пак знаат да лимитираат. По мене не се исплати да се бркаат Турците прелази на прогресија затоа што многу често знаат да ги лимитираат.
Денес сите ја играат Пул-Арсенал гг3+, 3+, гг4+, гг1. За инат 0-2 гола, зашо секад кога идам со логика дека одбраните се слаби, дека треба да паѓаат голови уствари не паѓаат.![]()
Е дај не ја тупете темава со срања, кој што ќе правел, сладоледи, запршки, глупости. Некој овде сака да се клади, да си ја прави интересна и да чита типови, анализи и други интересни дискусии.
Циркус стана темава последните два месеци дај нека дојде модератор да среди малку!
2:2 точен резултатZa deneska po sigurna e
Gent - Standard - X od kolku Sampdoria - 1
Бреда-Феенорд ја гледам откако почна и поисплатливо би било на жолти за бреда да се кладишШто мислите за Ајакс и Феенорд 0.5+ во прво?
Бреда-Феенорд ја гледам откако почна и поисплатливо би било на жолти за бреда да се кладишиграат агресивно некако, а шанси за гол досега јок
Нема магија, слабо играат и претпазливо на феенорд, а ја гледам паралелно и ајакс и некако не ми се допаѓа играта. Јас ја имам азиски над (3.3.5) 1.96 ајакс имаше.Серка :/ Ќе треба пак да се иде до банка деновиве) Освен магијава ако не проработи хахах
Нема магија, слабо играат и претпазливо на феенорд, а ја гледам паралелно и ајакс и некако не ми се допаѓа играта. Јас ја имам азиски над (3.3.5) 1.96 ајакс имаше.