Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Aves-Tondela 2+ (1.39)
Guimares B-Sporting B 3+ (1.85)
Farense-Lexioes 1 (1.85)
Na 500

Абе секогаш постои опција да ги разложиш уплатите, ама пак знаат да лимитираат. По мене не се исплати да се бркаат Турците прелази на прогресија затоа што многу често знаат да ги лимитираат.

Денес сите ја играат Пул-Арсенал гг3+, 3+, гг4+, гг1. За инат 0-2 гола, зашо секад кога идам со логика дека одбраните се слаби, дека треба да паѓаат голови уствари не паѓаат. :D
mislam x2 najsigurno e

Фејнорд (1.40)
Марсеј Т12+ (1.90)
Норвешка (1.50)

Сандерленд ГГ (1.85)
Торино 1 (2.00)
Бурса ГГ (1.70)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Еве едно инфо за Интер - Лацио, Интер го победил Лацио во 8 од последните 9 натпревари на Меаца

Е дај не ја тупете темава со срања, кој што ќе правел, сладоледи, запршки, глупости. Некој овде сака да се клади, да си ја прави интересна и да чита типови, анализи и други интересни дискусии.

Циркус стана темава последните два месеци дај нека дојде модератор да среди малку!

Е дај не ја тупете темава со срања, кој што ќе правел, сладоледи, запршки, глупости. Некој овде сака да се клади, да си ја прави интересна и да чита типови, анализи и други интересни дискусии.

Циркус стана темава последните два месеци дај нека дојде модератор да среди малку!

Стварно 5 страни свртев за 4 предлози да видам.

На овие што ги спомнавте погоре може да се пробаат и
Ст Етјен 1
Ваљадолид 1

Za deneska po sigurna e
Gent - Standard - X od kolku Sampdoria - 1
2:2 точен резултат :D Гент - Стандард[DOUBLEPOST=1419168495][/DOUBLEPOST]Херта - Хоофенхајм 3-5 2 коеф.
Сампдорија-Удинезе Т1 2.1 коеф.(или похрабро 1и2-3 :D)

Што мислите за Ајакс и Феенорд 0.5+ во прво?
Бреда-Феенорд ја гледам откако почна и поисплатливо би било на жолти за бреда да се кладиш :) играат агресивно некако, а шанси за гол досега јок

Бреда-Феенорд ја гледам откако почна и поисплатливо би било на жолти за бреда да се кладиш :) играат агресивно некако, а шанси за гол досега јок

Серка :/ Ќе треба пак да се иде до банка деновиве :)) Освен магијава ако не проработи хахах

Серка :/ Ќе треба пак да се иде до банка деновиве :)) Освен магијава ако не проработи хахах
Нема магија, слабо играат и претпазливо на феенорд, а ја гледам паралелно и ајакс и некако не ми се допаѓа играта. Јас ја имам азиски над (3.3.5) 1.96 ајакс имаше.

Detroit - Kolorado 1 ( 1.85 ) - ovoj natprevar mi najsiguren za denes od NHL .
Detroit ima odlicen sostav , ama poslednive 4-5 natprevari se vlezeni vo kriza , deneska mislam deka treba konecno da dojdat do pobeda , a igraat so Kolorado koj e prosecen tim i za klasa poslab od niv ...
New York Rangers - Carolina 1 ( 1.80 ) - domasnava ekipa e vlezena vo odlicna serija pobedi , i tesko deka Karolina moze da im parira bidejki se raboti za edna od najslabite ekipi vo NHL ..

Eve vi od dvoznak i drugata utakmica, koj sakat neka ja pustit mene ova ke mi e 4to livce do sega :D

18:00h Gorica - Kaštela h1 - 7,5 (1.90)

6c3f718c442f19e4.png
[DOUBLEPOST=1419170566][/DOUBLEPOST]Farense-Lexioes 1 (1.85) - 1 kako planina golem
Domakinot nema pobeda 10 kola,sega mu doagja ekipa koja e losha vo gosti,samo bod osvoija vo poslednite 8 kola, Lexioes ke igrav bez glavnite nositeli na igrata bez Moedes (mf 18/4 ,vtoriot strelec vo timot), Mendes (mf 18/1), Lenho (att 7/1) koj zaedno postignaja 15 golovi a celiot tim 22 , domainot redno e da ja prekini loshata serija.. srekno na site

Последно уредено:
Нема магија, слабо играат и претпазливо на феенорд, а ја гледам паралелно и ајакс и некако не ми се допаѓа играта. Јас ја имам азиски над (3.3.5) 1.96 ајакс имаше.

Тоа е ... Евреите ни го натопорија пак изглеа :(

Мачерата - Латина -1 1.8коеф. одбојка италијаo_O
овде мора да има некоја грешка кај спортлајф, еве во вилхил е 1.10. Сега ме мрзи да одам да проверам, а и не верувам дека ќе ми ја пишат на 1.8. Ако некој оди во следниов саат нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom