Doctor Who

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Дефинитивно најслабата сезона... Од друга страна Докторот е страшилиште, Капалди како што очекував развали, сега со Галифреј и нов companion очекувам многу подобра наредна сезона која ќе остави „белег“ за новиот Доктор и ќе има целосно засебен идентитет кој уште го нема поради Клара.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Да се размрдаме малце пред специјалната :X3:
Which Doctor should you travel with?
Are you more suited to William Hartnell's First Doctor or David Tennant's Tenth? Find out with our quiz!

I got 10 :3 Yes, please :backa:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Fun fact: Мет Смит се пријавил на аудиција за улогата на Шерлок, ама не ја добил за сметка на знаеме кој :D

EDIT: Згрешка. Мет бил на аудиција за Вотсон, ама бил одбиен поради тоа што повеќе би му лежела улогата на Шерлок, за која што веќе бил одбран Бенедикт.

А и уште нешто. На Бенедикт му било понудено да го замени Тенант и да биде 11-тиот Доктор, ама одбил.

Колку поразлични би биле сериите доколку овие се оствареа?
Јас можам да го видам Мет како Шерлок. Ама Бенедикт како Докторот...шознам...не ми е доволно физички хиперактивен за да биде Доктор :D

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
?
Јас можам да го видам Мет како Шерлок. Ама Бенедикт како Докторот...шознам...не ми е доволно физички хиперактивен за да биде Доктор
Како бе бенедикт не ти е хиперактивен ? Ја баш мислам дека кул Доктор би бил

Kajgana Shop

На врв Bottom