Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
30 илјади исплата за еден ден, другар таа кладилница изгледа ти ја знаеш и газдата, толку сте

Некој да појасни за вкрстувањето во Евролига? Ме занимаат сите комбинации, зашо можни се калкулации...

Се изненадив од коефициентот за Баерн утре @1,22. Буквално гага кеш.

Се изненадив од коефициентот за Баерн утре @1,22. Буквално гага кеш.

Без Левандовски и Алонсо играат...ако ја пишиш моли се во Робен да е расположен бидејќи другите како куртони ќе играат како по обичај

А колку сакаш да им дадат, 1.01?
Сигурно не очекував да им дадат 1,22. Со примени само 3 гола во последните 16 натпревари, прво место на табела со огромна разлика од 9 поени итн.

Сигурно не очекував да им дадат 1,22. Со примени само 3 гола во последните 16 натпревари, прво место на табела со огромна разлика од 9 поени итн.
Гости се ипак, не може 1.10 да им дадат.

Утре на помала уплата

Celta
Dijon
Paris fc
Emmen

Мислам дека dijon е поклон 2.10

Sent from my iPhone using Tapatalk

Клaдилниците се плaшеле oд нaрoдњaци :pos::ROFLMAO:. Oф мoри мaјкo, oд штo се плaшaт, секoј месец сaмo измислувaaт супертип, есктрaтип, бoнустип, супер 10 oд 15, бoнус нa пoвеќе oд 10 oдигрaни утaкмици итн итн. Ме мрзи дa скрoлaм нaзaд, не зaпaзив кoј гo кaжa oвa aмa еве иде Н.Г. и oвa мoже дa кoнкурирa зa глупoст нa гoдинaтa вo темaвa.

Ke moze nekoj da mi gi pise sifrite od (betcity) Griffin i Wade.
Fala odnapred

Za utre najdov edna dobra utakmica kosarka
C.Zvezda - Laboral 2 3.10 koff
http://www.rezultati.com/utakmica/t85CH10k/#detalji

koj sakat neka ja izigrat mene mie na spisokot za 2ka

- Ako pobedi zvezda pak ke padni so Galatasaray, ci navivaci vo istanbul ubija navivac na c.zvezda, i to dodatno ja komplicira rabotata i mozno e namerno da ja izgubat utakmicata. So poraz zvezda gi dobiva ( CSKA,Barsa,Real,Fener ,Efes )koj ke ja napolnat arenata i dobro ke zarabotat.
Eve edno interesno mislejne , koj so sigurnost utre ja probvam 2ka. sve e mozno
bas ke sakaat so galata da igraat i da im vratat za navivacot.. a toa treba da si glup da izgubis namerno za da gi dobies barsa i real.. imam rodnina (od Srbija) naviva za zvezda i ide gi prati na utakmici i go prasuvav za incidentot, on vikase site sakame da se padneme so galata za da im vratime koa ke dojdat u belgrad

bas ke sakaat so galata da igraat i da im vratat za navivacot.. a toa treba da si glup da izgubis namerno za da gi dobies barsa i real.. imam rodnina (od Srbija) naviva za zvezda i ide gi prati na utakmici i go prasuvav za incidentot, on vikase site sakame da se padneme so galata za da im vratime koa ke dojdat u belgrad
И јас ги пратам и навивам за нив ама размисли дека во прваата група се потешки противници . баш ако тепаат и ако бидат втори ќе играат со Барса и Реал ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom