- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.829
- Поени од реакции
- 70.762
Порто го доминираше целиот меч со Бенфика, само ете, добија поклон голови Бенфика.
Првиот од аут му фрлија топка директно во пет метри, а ла Рори Делап, а спиеше одбраната на Порто.
Вториот гол, голманот ја одби кратко, на тањирче.
Џабе и стативи, и зицери и шанси на Порто.
Уште 10 пати сега да играат Порто и Бенфика, 10 пати ке ги победи Порто.
Сигурен сум дека ке ги стигнат до крај, иако овој резултат ги врати на -6 во поглед на Бенфика.
Првиот од аут му фрлија топка директно во пет метри, а ла Рори Делап, а спиеше одбраната на Порто.
Вториот гол, голманот ја одби кратко, на тањирче.
Џабе и стативи, и зицери и шанси на Порто.
Уште 10 пати сега да играат Порто и Бенфика, 10 пати ке ги победи Порто.
Сигурен сум дека ке ги стигнат до крај, иако овој резултат ги врати на -6 во поглед на Бенфика.
Порто е за класа појак тим од Бенфика реално годинава, мн појак состав на хартија и резултати во ЛШ, дај гледајте малце реално на работиве, една утакмица меѓусебен изгубиле Порто дома, а и покрај то имаја 3-4 пречки/стативи и пубо играја и послаби се? значи лани Барса беше појака од Реал ги победи 2 пати во ла лига
а за моабетот нервози 90 мин за 1,10 ти посакувам среќа на утакмиците шо ги бркаш X во 1 за 5,50 коефициент, ваљда помала е нервозата ко ке падниш на поголем коефициент според вашиве моабети
11 бода бегаат
ме пресмеа да си жива и здрава, не реков дека играм сингл 5000 на 1,10 коеф, туку ти кажав колку пари менува, играм на 2 коефициент(по 500ти пат пишам на темава досадно ми стана веќе) ама не сингл туку на вакви ситни коефициенти, иначе да знајш кладилнициве живеет од тие шо игрет секој ден по 10 ливчиња по 20-30 денари, не се секирај за мене јас водам статистика и веќе долго време сум + од спортскава, само сакав да ти ги појаснам некој работи