tuka si greska mislam imam praeno muabet so eden sopstvenik na kladilnica, vika jas ne sum zijan od tie so igrat so krupni pari, tie i da fatat pak ke si dojdat tuka i ke gi prevratat, zijan sum od tie so idat so 30 den so ke fatat 20 000 primer i gi nema cel mesec posle to, ima eden star gospodin vo bitola profesor go vikat vo eden mesec mu faka nad 100 000 so 200 den max. na livce e sega vidi ti tamu koj e pokar vo slucajot
ако постоет вакви ликој ко шо рече јас од утре престанвам да се кладам, тие што играат спортска со влогој од 20-100 денари се вечно - од кладилница, еве пробај ти незнам ни дал се кладиш ни како ни што направи табела во ексел и запишувај секој ден ден ко ке уплатиш и на крај од година ке ја споредиме твојата статистика со мојава, има повеќе начини да си + од спортска, јас сум на еден затворен форум каде што играат на истиов систем на игра 2 коефициент со еден одреден влог, можам да ти дам докази дека тие се ненормален + на годишно ниво, сепак тие се луѓе од по 30 години и имаат други приходи на пари не само од кладилница, јас сум многу помлад од нив немам ни работа и нормално неможам да се споредвам со нивните суми, ама битно константно имам вишок пари во мене и шо е најбитно не им прам забава на кладилнициве туку извлеквам некој профит 
btw: стефи ме потсејкаш по моабетиве на просечни кладионичар(односно моабет во стилот нема + од спортска, играм за забава, а да собериш вкупно оставаат по 5000 денари месечно)

bev so mislata ako bidi da bidi vo rok od 7,8 dena go izgubiv celiot moj kjar i otidov vo minus i to traese 5,6 meseci koga ke fatev koga istite pari gi vrtev koga ke se krenev pa pak ke padnev se na se vo vo minus vlegov. ... katastrofa ziva bev.