S
Stef Bachatero
Гостин
Не секој клиент сакa да ја сподели својата трансформација и тие што ми дозволиле, го направиле тоа зашто сакале да ми помогнат.Druze, te sledam na fb na tolku vnimavajne na ishrana na tolku presmetki jh, kalori i shoznam uste sho presmetvas , da bidam iskren kaj tvojte klienti ne gledam nikakva razlika i rezultat. Jas ne vnimavam mn na ishrana i pak rastam ko vol 181 cm so 80 kg,a celta mi e da stignam 181cm visina so 85 kg. Edino nesto sto mi e sredeno vo mojata ishrana e sho ne jadam leb, premn retko, i gricki ic. a i da zaborev na blago namaliv.. sabaje, rucekot i vecerata samo mi se svedeni na presmetki drugo nisto , za rucek redovno stek 250 gr kombinirano so grasok,kompir,oriz i tn.. i za vecera po 5,6 jajca ,tuna i tn.. sekoj den.. kroz obroci ako me mavnit umot jadam i po 2,3 vitanova, na fakultet jadam i tostovi, pomfrit kokakola dosta cesto i pak ko vol rastam. Ne znam daj pokazi edna slika kaj sho ima kaj nekoj transformacija vo ovie 5,6,7,8... meseci sho si go treniral. ili neubo vezbat ili nz sho e rabotava. pa samo sklekovi da praveja i da vnimavaja na ishrana pogolemi rezultati ke imaja tvojte klienti.. daj izlezi so slika pred i potoa po izvesen period od 4,5,6 meseci.
Доволно е што сум им го променил животот, а и за тоа ме изнајмуваат, да научат како правилно да вежбаат и правилно да се хранат.
Последно уредено од модератор: