Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Читам и никако да сфатам... ЛЕГАЛНО ли е да се кладам на bet365?
Сакам да направам акаунт и не знам сега дали смеам или не...
Нека каже некој што е работава[DOUBLEPOST=1418838421][/DOUBLEPOST]И уште нешто. Доколку направам акаунт, дали смеам да му го дадам на другар да го користи?
И да ти кажиме нема да сфатиш, така да....

Ти нешто као паметен си овде?
Можеш да одоговриш нормално без да се курчиш.
Не дигај тензии. Матна е работата со онлајн кладењето. Официјално е забрането ама скоро сите се кладат затоа што ако идат парите преку манибукерс не можат да докажат дека се кладиш онлајн.

Не дигај тензии. Матна е работата со онлајн кладењето. Официјално е забрането ама скоро сите се кладат затоа што ако идат парите преку манибукерс не можат да докажат дека се кладиш онлајн.
Тоа е одговорот што го чекав :) Фала.

А доколку знае некој, нека ми одговори на второто прашањe.

јас преку скрил ги вадам и ги ставам али едно што ме мачи е тоа што од скрил прашуваат кога ќе ги ставаш парите за што сакаш да ги користиш (gambling, non-gambling), чисто да пробам го обрав второто и не ми дозволи да ги префрлам на страна за обложување. Така да пак има докази дека си се кладел, само да не реши некој да те бара.

Ти нешто као паметен си овде?
Можеш да одоговриш нормално без да се курчиш.
Незнам како треба да се објасни дека не е легално. Имаш и закони, отвори ги прочитај ги и ќе видиш.
А за то второто прашање сериозен си ?
Како то дали смејш да му го дајш на другар да го користи ? На тој шо ќе му го кажиш пасвордот, тој ќе го користи, логика.

Незнам како треба да се објасни дека не е легално. Имаш и закони, отвори ги прочитај ги и ќе видиш.
А за то второто прашање сериозен си ?
Како то дали смејш да му го дајш на другар да го користи ? На тој шо ќе му го кажиш пасвордот, тој ќе го користи, логика.
Па да, сериозен сум. Сакаме со другар да имаме 1 акаунт. Ги читав правилата на bet365 и не налетав на правило поврзано со тоа, и од каде да знам дека нема да ме банираат дека го користат повеќе луѓе?

Па да, сериозен сум. Сакаме со другар да имаме 1 акаунт. Ги читав правилата на bet365 и не налетав на правило поврзано со тоа, и од каде да знам дека нема да ме банираат дека го користат повеќе луѓе?
Цепај брате, мојот акаунт тројца го знаат. :D

Нема да се логирате истовремено, ама мислам и дека нема врска оти јас сум бил логиран истовремено од различни IP адреси, од телефон и од компјутер па сум немал проблеми досега.

decki prvpat otvaram skrill kako da stavam pari tamu ako mozete da mi pomognete

Дозволено е да се логираш и од др IP адреса мн јасно ама треба да пазиш сепак на тие работи , не би ти препорачал да го делиш акаунтот со другар ти од причина што кога таман ке ти тргни можеби некоја поголема сума на пари ке завртиш , и тогаш може да ти блокират и пари и се и да почнат со испутувања, др нешто може да ти се јават и на телефон , другар ти е логиран пример ти појма немаш ке те прашат нешто за акаунтот , ке одговориш грешка и отиде акаунтот :lut: Речиси сите страни користат некои такви методи за заштита од скамери , сеа некои повеке се замарат некои помалку , јас само најлошото можно сценарио ти го опишав :D

И друго нешто , не ставај пари уште (ако не си ставил до сега) има најава за блокада на странските гејминг сајтови пред НГ , почекај после НГ да видиш каква ке биде ситуацијата, и за сите тоа важи кои планират да депозитираат прв пат.
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom