- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
3.3 беше за 1иГГ, остаи не ме поцеќај сериозно мислам дека вечер ќе го сонувам овој шо топки фати.1 i 3 + bese 2.80 koef. ne ti menvase nisto taka da ja izigras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3.3 беше за 1иГГ, остаи не ме поцеќај сериозно мислам дека вечер ќе го сонувам овој шо топки фати.1 i 3 + bese 2.80 koef. ne ti menvase nisto taka da ja izigras
Стварно убива ова даноков коа играш сингл/дабл. Би прифатил данок еднаш годишно да се наплаќа на целиот ќар шо си го напраил од кладилница. Ова сега е нонсенс, ти идеш во минус а му плаќаш на лоповите данок на добивка(која црна добивка бе) :/
Местат овие Порто и Бенфика мамицата у пичка да му ја ебам. 3 чисти шанси имаат Порто,да сакаш неможеш да промашиш,2 стативи погодија у последните 10 минути се да му ебам да не излезе ГГ 3+![]()
Го виде Џексон Мартинез како промаши со глава,сам пред голман? И претходна ситуација,незнам кој беше,Брахими ми се чини?Како бе 2 пречки ке наместиш?
Го виде Џексон Мартинез како промаши со глава,сам пред голман? И претходна ситуација,незнам кој беше,Брахими ми се чини?
Акo се плaќa нa крaј гoдинa ќе плaќaaт сaмo тие штo имaaт (дoбивкa-влoг)>0 a тaкви се дaли 3% oд сите кaј нaш штo се клaдaт и сигурен сум декa ти не си меѓу тие. Тaкa дa сaмo ќе ти гo нaмaлaт минусoт и ќе ти нaпрaaт услугa,A ti ke zacuvas pari od sportska na kraj godina ,pa da plakas danok ?
Kaj kockar para ne sedi.
Ne go odobruvam danokov no danok ima i vo Germanija.Bev i vidov.Podobro ke plakam danok vednas,otkolku na kraj godina koga ne e sigurno dali ke imas cash ili ne.Ako nemas,odma v dupka vlagas.
Monaco - Marseille X 3.20 1:0
Gaziantep - Besiktas 2 1.80 0:1
Standard - Club Brugge 2 2.65 1:3