Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки дај избацета ја политиката и така нема фајде што и да кажеме та со едните та со др што се на власт пратете фудбал и пуштете мозок на пасење иначе наполи се на куп глуп па и ја наполи го играм ми е криво што псж од 0-1 гол го играв јунајтед 1-1и3+ и вијарел чиста 2 ама ништо повеќе среќа за 2 месеци

Стварно убива ова даноков коа играш сингл/дабл. Би прифатил данок еднаш годишно да се наплаќа на целиот ќар шо си го напраил од кладилница. Ова сега е нонсенс, ти идеш во минус а му плаќаш на лоповите данок на добивка(која црна добивка бе) :/

A ti ke zacuvas pari od sportska na kraj godina ,pa da plakas danok ?
Kaj kockar para ne sedi.

Ne go odobruvam danokov no danok ima i vo Germanija.Bev i vidov.Podobro ke plakam danok vednas,otkolku na kraj godina koga ne e sigurno dali ke imas cash ili ne.Ako nemas,odma v dupka vlagas.

Местат овие Порто и Бенфика мамицата у пичка да му ја ебам. 3 чисти шанси имаат Порто,да сакаш неможеш да промашиш,2 стативи погодија у последните 10 минути се да му ебам да не излезе ГГ 3+ :facepalm:

Порто од лани демек почнаа да прават нова генерација така да, минатата а и оваа тешко дека титула би освоиле..е сега можеби веќе од следната или таа после таа би се вратиле на пак убедливи победи во лигата.

Местат овие Порто и Бенфика мамицата у пичка да му ја ебам. 3 чисти шанси имаат Порто,да сакаш неможеш да промашиш,2 стативи погодија у последните 10 минути се да му ебам да не излезе ГГ 3+ :facepalm:

Како бе 2 пречки ке наместиш?

Како бе 2 пречки ке наместиш?
Го виде Џексон Мартинез како промаши со глава,сам пред голман? И претходна ситуација,незнам кој беше,Брахими ми се чини?

Вчера круз азул денес псж х2 и севиља во живо ми го ебаа мамето ...

прекрасен ден денес, 35 евра во минус. Одиграни 3 тикети и сите 3 банкрот, 3/5 синглови и пак 35 евра минус мамето да му го ебам. Вчера 1/2 тикети добитни, 2/4 синглови и на крај од ден минус 12 евра. Од денес прекинувам да играм спортска за викенди, во текот на неделава бев во ќар 130 евра, а сега влегов во минус 47 за 2 дена :boksix:

Го виде Џексон Мартинез како промаши со глава,сам пред голман? И претходна ситуација,незнам кој беше,Брахими ми се чини?

Па тоа ти викам, како ке наместиш пречки?

Го гледав целиот меч. Како од 3 нафрлени, со глава, ке погодиш пречка?

A ti ke zacuvas pari od sportska na kraj godina ,pa da plakas danok ?
Kaj kockar para ne sedi.

Ne go odobruvam danokov no danok ima i vo Germanija.Bev i vidov.Podobro ke plakam danok vednas,otkolku na kraj godina koga ne e sigurno dali ke imas cash ili ne.Ako nemas,odma v dupka vlagas.
Акo се плaќa нa крaј гoдинa ќе плaќaaт сaмo тие штo имaaт (дoбивкa-влoг)>0 a тaкви се дaли 3% oд сите кaј нaш штo се клaдaт и сигурен сум декa ти не си меѓу тие. Тaкa дa сaмo ќе ти гo нaмaлaт минусoт и ќе ти нaпрaaт услугa,

Стандард маабети тука.

Ако се мести толку многу,шо кур играте ?
Значи секој фаворит мора да тепа нонстоп со по 3-4 гола разлика ?
Не може по случајност да се случе тоа нели ?

Monaco - Marseille X 3.20 1:0
Gaziantep - Besiktas 2 1.80 0:1
Standard - Club Brugge 2 2.65 1:3

За малце и денеска ќе им земев добра сума да не направеше глупост голманот на Марсеј, ако ништо барем не сум ни во минус има ќар некоја стотка од системот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom