Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.flashscore.com/match/x483szCh/#h2h;overall
Ај некој поупатен у формирање на квоти од страна на кладилниците да одбјасни по која логика само 1.35-1.4 кладилнициве им даваат на Фејенорд против АЗ? И двете се сосема солидни екипи, плус Фејенорд се уморни играа Л.Е. По некоја моја логика кецот овде треба да биде барем 1.75-1.8. Значи да се работи за некоја поанонимна лига да напраиле грешка кладилниците ама за Холандија 1, нема шанси да е ова грешка.
Ќе си ја играш т21+ 1.50 и ќе си свириш

Ќе си ја играш т21+ 1.50 и ќе си свириш
Ја ќе си ја играм Х2 затоа што има value. Инаку прочепкав по Интернет и дојдов до информација дека квотите не секогаш ја одразуваат правата форма и јачина на тимовите. Кладилниците работат на принципот на вага, се обидуваат да стават такви квоти за да постигнат некоја рамнотежа во исплатата ако било кој тим победи. Конкретно за утакмицава, мнозинство од луѓето обожаваат да се кладат на "име" и затоа кладилниците пресметале дека најголем дел од уплатите ќе одат на тип 1 а многу помал на Х2(сепак Фејенорд е далеку попознат и потрофеен тим од АЗ). Дури сеа сваќам зашто Дортмунд иако последно место и игра катастрофално сеуште против слабите тимови дома им даваат 1.3 квота а на гости 1.5-1.6.
Интересно!

а Рома утре мислите да киксира со Џенова гости? 1x, 1.75 во СЛ убав коеф.
Рома кикса со Сасуоло не верувам дека и оваа ќе си дозволат да не ја добијат, Џенова мора кога тогаш да се тргнат од првите 5. Ова е само мое мислење друже :)

Добри типови денес ми се и:
Удинезе ГГ
Гимараеш 1 (ова ми е ризичен тип иако зборев со некои португалци што ги знам преку фм ми рекоа дека Гимараеш е прв или втор по јачина во Португалија според игра во моментов)
АЗ Т2 1+ (добар коефициент, иако ГГ3+ е голема можност да искочи зошто АЗ влезе во многу добра форма, имаат предобра игра и прејаки играчи ама беа во лоша низа)

Последно уредено:
http://www.flashscore.com/match/rccqnawd/#h2h;overall
Иста песна и овде. Рома после тешкиот меч со Сити игра на гости кај Џенова која е само 1 место на табела под нив, која на домашен терен сезонава ги победи Милан Лацио и Јувентус и кладилнициве глеам отвориле со 1.95 на Рома. Овде реално би требало да има барем 2.25-2.3 на Рома. Џенова е солидна екипа, плус има прејако голманче.

http://www.flashscore.com/match/rccqnawd/#h2h;overall
Иста песна и овде. Рома после тешкиот меч со Сити игра на гости кај Џенова која е само 1 место на табела под нив, која на домашен терен сезонава ги победи Милан Лацио и Јувентус и кладилнициве глеам отвориле со 1.95 на Рома. Овде реално би требало да има барем 2.25-2.3 на Рома. Џенова е солидна екипа, плус има прејако голманче.
И вреди да се напомене дека Џенова ја победиле Рома кога биле домаќини на 4 од последните 5 натпревари така да според мене иако ги преферирам Рома, би го избегнал типов

Ај баталете тоа него зошто е фаворит витезе на гостувањето кај гронинген ... тоа ме мачи денес . Гронинген се во подобра форма на повисоко место на табелата плус меѓусебните од претходните 2 години се во полза на гронинген.

За денес Црногорките и Холанѓанките,од дамите...
Ако не победат има да ги :sekcza:...
Од мажите Фленсбург треба да е сигурица,во форма се влезени..
Сепак мал е коефициентот и прашање е копку вреди да се игра..
Кил треба да испука салам тешка артилерија денес и треба да оди Т1+...
Металурзите треба да го цицнат салам од Веспрем,ако е сериозен Веспрем има да ги изрешета како курва пред МТВ...:zloo:
Тоа е засега,со нови информации во текот на денот..
Заминав да ја пишам Јуве....(ако ме заебат има да ги убијам)..,.:uzi:

Ај баталете тоа него зошто е фаворит витезе на гостувањето кај гронинген ... тоа ме мачи денес . Гронинген се во подобра форма на повисоко место на табелата плус меѓусебните од претходните 2 години се во полза на гронинген.
Иста причина, мнозинството ќе игра на ќерката на Челзи.

За денес Црногорките и Холанѓанките,од дамите...
Ако не победат има да ги :sekcza:...
Од мажите Фленсбург треба да е сигурица,во форма се влезени..
Сепак мал е коефициентот и прашање е копку вреди да се игра..
Кил треба да испука салам тешка артилерија денес и треба да оди Т1+...
Металурзите треба да го цицнат салам од Веспрем,ако е сериозен Веспрем има да ги изрешета како курва пред МТВ...:zloo:
Тоа е засега,со нови информации во текот на денот..
Заминав да ја пишам Јуве....(ако ме заебат има да ги убијам)..,.:uzi:
Не е подобро да се играат германките т122.5+ ?

Да ве прашам доколку знае некој да ми одговори зошто на резултати кога кликнам на уживо ги нема утакмиците од Азербејџан, а на флешскор ги имаше.. кај мене е проблемот или од страната е, а и зошто?

Да ве прашам доколку знае некој да ми одговори зошто на резултати кога кликнам на уживо ги нема утакмиците од Азербејџан, а на флешскор ги имаше.. кај мене е проблемот или од страната е, а и зошто?
Pobaraj ja ligata i stikliraj gi utakmicite i gledaj si gi vo moi utakmici

Манчестер
1иГГ
ГГи3+
2-1 ТР
Белким ќе дади нешто, нека испадне само ТР :ROFLMAO:
Инаку оваа турската Мерсин во билтен на плреј ин за 1 пушува 5 коеф додека на нет е 2, никој ли не го примети ова ??

Monaco - Marseille X 3.20
Gaziantep - Besiktas 2 1.80
Standard - Club Brugge 2 2.65
1000/15200

Малце на поголем ризик ќе одам денеска..
- Монако солиден во дефанзива, ретко губи дома + имаат доста повредени играчи сепак Марсеј не се ништо посебно во гости така да ќе оди нерешено таа. Бешикташ моментално прв, ќе игра без Ба и Пектемек ама имаат добри замени во одлична форма се - додека Газиантеп се чист просек. И последната - Стандард се во катастрофална форма, треба и таа да си испадне двојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom