Work and travel USA

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
фала на одговорот. прочитав некаде дека ги враќаат и парите за виза 150 евра.
колку од прилика би можел да бидам у минус доколку не отидам ,сума сумару ?

dali ima nekoj iskustvo da spodeli od istocen breg nesto, atlantic city, new jersey, philadeplhia ili slicno ?

фала на одговорот. прочитав некаде дека ги враќаат и парите за виза 150 евра.
колку од прилика би можел да бидам у минус доколку не отидам ,сума сумару ?
Прашај и во Викинг, лани кога ме одбија мене сите ми ги вратија.

А има некој што го одбиле за виза зошто има аплицирано за грин кард лотарија?

Предлог некој да даде од каде да се вратат парите од данокот? Има ли некој краен рок до Нова Година или може и после тоа да се даде барање? Сигурно некој и предходно прашал, али се нема време се да се листа наназад :smirce:

Предлог некој да даде од каде да се вратат парите од данокот? Има ли некој краен рок до Нова Година или може и после тоа да се даде барање? Сигурно некој и предходно прашал, али се нема време се да се листа наназад :smirce:

За данокот ќе си поднесеш преку агенцијата или преку било која агенцја во Мк и нема ограничување,ама што порано тоа подобро дека ќе ти стигне за минимум 3 месеци

За данокот ќе си поднесеш преку агенцијата или преку било која агенцја во Мк и нема ограничување,ама што порано тоа подобро дека ќе ти стигне за минимум 3 месеци

А колку се плаќа у агенција за тоа?

Okolu 500 denari ama plus ako imas danok nad 1000$ ti zimaat negde 10% a pod 1000 dolari mislam 80$ bese toa direkt si gi zadrzuvaat tamu
Ова за која агенција? Во секоја агенција е отприлика волку? Слушнав дека зип најмалце задржувале.

Јас преку Коузон аплицирав не знам како е во другите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom