Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
околу 400 долара.фала на одговорот. прочитав некаде дека ги враќаат и парите за виза 150 евра.
колку од прилика би можел да бидам у минус доколку не отидам ,сума сумару ?
денеска баш прашав, Контекст ги зема и тие 200 долари прва рата, Коузон 110 евра од првата рата, за други не знам.3100 pri aplikacijata i za viza 150 dolara odat zian
Прашај и во Викинг, лани кога ме одбија мене сите ми ги вратија.фала на одговорот. прочитав некаде дека ги враќаат и парите за виза 150 евра.
колку од прилика би можел да бидам у минус доколку не отидам ,сума сумару ?
Да.А има некој што го одбиле за виза зошто има аплицирано за грин кард лотарија?
Предлог некој да даде од каде да се вратат парите од данокот? Има ли некој краен рок до Нова Година или може и после тоа да се даде барање? Сигурно некој и предходно прашал, али се нема време се да се листа наназад![]()
За данокот ќе си поднесеш преку агенцијата или преку било која агенцја во Мк и нема ограничување,ама што порано тоа подобро дека ќе ти стигне за минимум 3 месеци
Okolu 500 denari ama plus ako imas danok nad 1000$ ti zimaat negde 10% a pod 1000 dolari mislam 80$ bese toa direkt si gi zadrzuvaat tamuА колку се плаќа у агенција за тоа?
Ова за која агенција? Во секоја агенција е отприлика волку? Слушнав дека зип најмалце задржувале.Okolu 500 denari ama plus ako imas danok nad 1000$ ti zimaat negde 10% a pod 1000 dolari mislam 80$ bese toa direkt si gi zadrzuvaat tamu