S
Stef Bachatero
Гостин
Јас знам што треба, не грижи се.Стефчо или ние сме глупави или ти ги мешаш брзиниве, ај јас како поглупав не ти ја разбирам математикава. Прво викаш се поправи 2кг и намали на масти за 0.5% што секоја ти чест ако си успеал да го измериш и ако имаш таква апаратура ( ти си богат човече со таков уред во рака), а второто ти е „2 кг мускули ако е лесно зашто не направиш“, ако добро те разбирам ти сметаш дека детето ставило 2кг чиста мускулна маса?
Втора работа, овај јадникот што си го зел на душа па и фан страна си му направил (верувам дека се замислува поголем и почист од Helmut Strebl во моментов, а за останатите да не правиме муабет) не изгледа како воопшто да е влезен во теретана, а камоли да го спремаш за такмичар. Ако воопшто си свесен што се е потребно за да станеш такмичар и колку време ќе ме разбериш и ќе си ја затвориш устата за да не си ги лади јајцата цела држава со тебе.
Видов со свои очи и знам како да го воведам во такмичарска форма, можеби не во апрлил но во септември со сигурност.
Нормално зависи од него од мене тоа што му го направив го остварив.
И добра возраст одбрал да се такмичи, можело порано но како и да е.
Колку и да се да не те интересира.За жал моето мислење е дека лечи комплекси преку бб,а овие што им е личен тренер,иако се 2ца само,се или по забегани од него,или се само наивни и глупи.
До сега немам на никој направено лошо, само добро.[DOUBLEPOST=1418407409][/DOUBLEPOST]
Бидејќи е млад и полн со потенцијал сепак е 17 години.за 1 месец сигурно не како што си пишал
Има потенцијал но нема едукација.
А 2 кг на почеток е добар прогрес, збориме за мускули не за килажа.
Од 15 кг зацртани што сме ги имале сега сме 15% од ветеното.