Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
nekoj online sopcast pls?
симни AceStream,сопкастите секоја утакмица почнаа да се офлајн после 20-30 минути.

Инаку Бејл е во многу лоша форма,ептен добрата серија на тимот го покрива..

6a01156fb5bd0d970c0120a537a44c970c-pi

19++

Значи Бејл цело лето го искористи да се трансфорира во напаѓач, качи килограми, ја изгуби брзината и сега само чека некој да му подаде за да промаши. Матер му јебем колку ме напизди само вечерва. Роналдо не е до толку гад кога себичи, а вечерва ги имаше сите услови да го прави тоа.

Иско си е добар, џабе критиките, и Иљара имаше добра утакмица.
И за крај, Чича летово назад у Манчестер, не е материјал за Реал а нема ни да биде. Обичен просек од Кастиља може да го прави она што тој го прави.

И онака беше донесен да го мотивира Бензема. Али ако се буни за минутажа, сосе партали бркање од Мадрид.

Моментално можни противници на Реал се:
Арсенал, Јувентус Леверкузен и Шахтјор
a утре би можело 3 од овие
Рома, М.Сити, ЦСКА, ПСЖ, Спортинг или Шалке

има доста интересни второ пласирани екипи..ќе биде интересно..преферирам Арсенал :)

Инаку Ројс ќе иде у Баерн, сигурен сум 90%. Кладба на пиво кој сака.
Под две пива не ме ни примамува понудата, а и не иде до лето да чекам едно пиво. Ројс нема да оди во Баерн.
Бејл, па пичка му мајчина. Шо бидна со тебе бе човеку. Па не беше ваков. Апсолутен просек. Нека продолжи со оваа негова форма, за месец дена Хесе ќе е првотимец, а на Бејл ќе му бараат место у везен ред, таман везе нема за таму.

Критика за денешниов натпревар ми е што лудогоретс скоро 70 мин играше со играч помалце и пак не ги здробија убо 7+...стравувам од екипи со добри контра напади..Али we trust in #Don Carlo
btw никој не ги спомна парадите на кејлор :)

Значи 19 победи по ред. Ова е најдобар скор во историјата, во сите поголеми лиги така?

Читам плукате по составот, па немаше време да пишам, сигурно сте сретнале правилото од УЕФА дека тренерот МОРА да го изваде најјакиот состав што го има на располагање на терен, а како ќе играат тоа си е нивно.

Значи така налага правилото, не Карло.

И така то, си газат, одеме понатаму, следјчи петок.

Читам плукате по составот, па немаше време да пишам, сигурно сте сретнале правилото од УЕФА дека тренерот МОРА да го изваде најјакиот состав што го има на располагање на терен, а како ќе играат тоа си е нивно.
Како ќе го одреди ова УЕФА?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom