Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520
Факти ние имаме барем,не вергламе со бајки за " Bilo je nekad davno jedan crnac" ... :uzi:[DOUBLEPOST=1418157588][/DOUBLEPOST]
Eдно само ке те дополнам што си заборавил .....
Герт Вилдерс :ojeaa:[DOUBLEPOST=1418157662][/DOUBLEPOST]
Еднаш у 300 години историја на САД . А црнци секој ден најмалку по еден белец убиваат ....[DOUBLEPOST=1418157841][/DOUBLEPOST]
Годинава сигурно го чу или го прочита предвидувањето дека 100 000 емигранти од НЕ ЕУ држави ке можат да се преселат во Шведска ако еден од фамилијата се пресели таму и најде работа ....
Па и кај нас имаше такви вести.
Сликициве ли се факти? :icon_lol:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.308
Поени од реакции
28.235
Статистиката ја сигурно ја немам составено, луѓено со транспаренти сигурно не се платени за намерно да викаат дека сакаат шеријат....
Ама за вас нормално све е тоа манипулација на расисти и националисти :cujte:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
А останатите мислења на темата надополнети со линкови и факти ?
Си се фатила за 1 член кој што постира слики во постовите (башка тоа што пола од сликите се статистики и бројки,а пола се доста блиску до вистината), а ги игнорираш останатите членови со кои не се согласуваш ..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Ништо, друштво, нѐ истепаа со слики. :icon_lol:
Kај сајтови и форуми како Stormfront со вакви слики свршуваат овие, неколку пати сум ја постетил, едноставно почнуваше да ми се повраќа. Се зачленив некако само да ги пцујам тие членови албанци што постираа вакви мислења.

Ако на белата раса им се ближе крајот најголема алатка на било кој противник на истата се баш овие скинхедиве, и да, сосема оправдани им се критиките дека самите белци ја мразат својата раса, па имаме до толку причини.

Примерите како Мараја Кери, Барак Обама, Бијонсе не ги гледаат како доказ дека мешањето на расите не е толку застрашувачки, и дека ќе донесе мир во светот и дека ќе снема вакви тупи идеологии.

Имаат храброст перспективата и начинот на гледањето на светот на белецот да го земат како репер, па можеби остатокот не сака да ја силува до толку природата, да буши дупки и кога не треба, да уништува и да збрише цели видови животни.

Викаат белата раса е најсупериорна, ама за жолтите некако неможат да направат никаква пропаганда, затоа се фокусираат само кај црнците, со тие е најлесно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сајтови и форуми како Stormfront со вакви слики свршуваат овие, неколку пати сум ја постетил, едноставно почнуваше да ми се повраќа. Се зачленив некако само да ги пцујам тие членови албанци што постираа вакви мислења.

Ако на белата раса им се ближе крајот најголема алатка на било кој противник на истата се баш овие скинхедиве, и да, сосема оправдани им се критиките дека самите белци ја мразат својата раса, па имаме до толку причини.

Викаат белата раса е најсупериорна, ама за жолтите некако неможат да направат никаква пропаганда, затоа се фокусираат само кај црнците, со тие е најлесно.
Па може да се каже дека Кина,Кореа,Јапонија,Тајван и сл. се на исто умствено ниво со белата раса,а физичката градба им е инфериорна во однос на белците..
Инаку самите Јапонци не сакаат имигранти од вукојебини како Африка и остатокот од Азија (Арапскиот свет,Иран,Индија,Индонезија и земји сл. на нив) и нивната држава е меѓу ретките (заедно со 2те Кореи) кои промовираат уникултурализам т.е монокултурализам.Јапонија е пример како расната чистота придонесува до прогрес и подем.

Japanese society, with its ideology of homogeneity, has traditionally rejected any need to recognize ethnic differences in Japan, even as such claims have been rejected by such ethnic minorities as the Ainu and Ryukyuans.[44] Former Japanese Prime Minister (Deputy Prime Minister as of 26 December 2012) Taro Aso has called Japan a "one race" nation.

Последно уредено:
Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Kај сајтови и форуми како Stormfront со вакви слики свршуваат овие, неколку пати сум ја постетил, едноставно почнуваше да ми се повраќа. Се зачленив некако само да ги пцујам тие членови албанци што постираа вакви мислења.

Примерите како Мараја Кери, Барак Обама, Бијонсе не ги гледаат како доказ дека мешањето на расите не е толку застрашувачки, и дека ќе донесе мир во светот и дека ќе снема вакви тупи идеологии.

Имаат храброст перспективата и начинот на гледањето на светот на белецот да го земат како репер, па можеби остатокот не сака да ја силува до толку природата, да буши дупки и кога не треба, да уништува и да збрише цели видови животни.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.520
А останатите мислења на темата надополнети со линкови и факти ?
Си се фатила за 1 член кој што постира слики во постовите (башка тоа што пола од сликите се статистики и бројки,а пола се доста блиску до вистината), а ги игнорираш останатите членови со кои не се согласуваш ..
Нормално. Бев расположена за муабет, освен „вие мулти-култи овакви сте, онакви сте...“ не видов и сега ми е испод чест ми е да дискутирам. Само ќе го прочитам она што му ветив на Ска Манијак. Ако ли?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.308
Поени од реакции
28.235

Тие таму на StormFront се тешко ретардирани,а сега ке ти кажам и зашто ....
Сега баш првпут го отворив да видам шо форум е и после 15-20 мин читање неколку наслови од теми сфатив дека патетични се и контрадикторни.....
Зашто !?!??!
Хрватите отвараат анти - српски теми,Србите отвараат анти - хрватски теми ,Романците отвараат анти - унгарски теми ,Унгарците анти - романски теми и така до немајкаде .
За иронијата да биде поголема 99% од членовите на српскиот форум си имаат нивни националистички обележја за аватари,потписи,никови а Хрватите исто така нивни. Иронијата е во тоа што забрането е на српскиот форум членови со про-хрватски и анти-српски обележја,и забрането на хрватскиот со спротивните обележја.
Каде им е тука дебатата за една бела раса кога секој си снима свои филмови лечи фрустрации со другите од неговата нација а немаат со кого да дебатираат туку се тапшаат по рамо !!??!?!?!
Од тие таквите ни најмалце не очекувам да сторат нешто за белата раса (освен за нивната матична нација).

Затоа почни да правиш разлика мегу НАЦИСТИ,ФАШИСТИ и НАЦИОНАЛИСТИ ...
Ние тука даваме поддршка општо на белата раса не на Хитлер. ( Албанците, црнци да не се случајно па тебе што не те интересира тоа. Знаеш многу убаво дека народите што мирно го примиле исламот у турско немаат ни 1 ген турска крв за разлика од тие што останале христијани . пример ти се Босанците,Македонците - муслимани и Албанците од планините колку се светло кожи и светло коси)
Двајца будали што се фалат кој повеке направил за Хитлер а исто страдале во масакри од негови паравојски е тотално контрадикторно за да кажеш дека и едните и другите се нацисти и фашисти.[DOUBLEPOST=1418163853][/DOUBLEPOST]
Нормално. Бев расположена за муабет, освен „вие мулти-култи овакви сте, онакви сте...“ не видов и сега ми е испод чест ми е да дискутирам. Само ќе го прочитам она што му ветив на Ска Манијак. Ако ли?
Твое право и слобода е да читаш што сакаш. Јас не те присилив туку само ти укажав дека се врши огромна пропаганда за да се оттргне вниманието од реалните проблеми на белиот човек.Со сликите се обидов да ја доловам ситуацијата одблизу а истото се обидоа и Артхокк и ГТФО со уште неколку челнови. За овие наци- фаши од Stormfront му одговорив на Пуно и прочитај за да видиш кој е мојот став за нив.

Последно уредено:
Член од
1 декември 2014
Мислења
52
Поени од реакции
68
Се сложувам со цитатот целосно, само не можам од каде стравот дека тоа ќе се смени. Тие муслимани таму ниту се интелектуално способни, ниту институционално ниту на кој било друг начин, да го сменат тамошниот живот. Способни се само да штанцаат деца кои ако не се вклопат на тамошниот начин на живот, ќе заглават по затвори или ќе бидат депортирани.

Дел од нив ќе се вклопи во тамошниот начин на живот ќе си живее нормално, со пристојна работа, децата ќе му зборат само шведски и по некој збор од матичниот јазик, а другиот дел што нема да се интегрира ќе живее по гета ќе работи како коњ или ќе виси по затвори.

Нормално сеа мултикултурата е во тоа што неможеш да им забраниш да слават Бајрам или да носат традиционална облека, исто ко мене ако живеам таму никој не може да ми забрани да фарбам јајца за Велигден или да вртам оро во двор на секоја прослава.

Законите на домашната држава и поредокот нема да се сменат бидејќи они ни од блиску немаат политичка или каква и да е моќ да сменат нешто. Може да излезат по некои протести да јадат бурек за шеријат, и да попијат по некој солзавец и пендрек пред да се вратат на платформа или кај својот работодавец.

И плус таму не е како кај нас, направи криминал и никој ништо не ти може или чика Али ќе те брани. Таму кој краде, силува или тепа ќе заглави во затвор и назад во пустината.
Да те прашам нешто вака. Кога некој ќе ти спомне Швеѓанец на што прво те асоцира? Екстремно плава коса, остри црти на лицето, плави очи, високи момци и девојки, дисциплнирани, рационални, вредни, така?

Тоа е и поентата и тука се крие мамката на којашто многу ќе легнат. Со масовно асимилирање на имиграцијата и нивно вклопување во заедницата од ден на ден ќе гледаш се повеќе и повеќе обоени мали деца од мајка Швеѓанка, ќе гледаш деца без јасен национален и расен идентитет типичен на нивниот, тотално ќе се менува сликата на тоа како ќе изгледа еден просечен Швеѓан и многу други работи, затоа што ако не си приметил дека секојдневно преку мас медиумите обичниот човек се бомбардира со такви работи дека е тоа нормално и пожелно. Дали ти би дозволил на пример Македонија да внесе 200.000 имигранти од Африка и Азија, тие во голем дел да не прават проблеми, но истите тие тука се испоженат со твоите сестри, братучедки? Сигурен сум дека нема воопшто да ти биде драго и мило( иако знам дека ќе ме негираш поради политичка коректност, но те замолувам за искрен одговор ако е можно). Зошто на пример никој не ја обвинува Јапонија, Кореја или Кина, затоа што имаат строги правила кон имиграцијата? Високо технолошки развиени земји со само 1% имигранти? Дали тие земји се шовинистички или генерално сакаат да си го заштитат својот идентитет, култура, желба за постоење и опстанок? Не гледам ништо лошо во тоа.

На Швеѓаните, а воопшто на Европа и треба работници, но наместо тие Швеѓанки и Европјанки да вриштат како хистерични кучки во ПМС нека почнат да раѓаат по 3-4 деца, па така ќе нема апсолутно никаква потреба од имигранти.[DOUBLEPOST=1418168860][/DOUBLEPOST]
Најголемиот масакр во училиште (Virginia Tech) во Америка го изврши Кореанец.
Но, тоа ни сантиметар не го менува мислењето дека Корејците, Јапонците, Тајванците создале високо технолошки и економски средени држави и покрај тоа што биле рушени, убивани, преживувале крвави војни, но сепак пак се изградиле.
Сеул
Токуо

Од друга страна:

И, тука нема врска никакви ропства, војни или било што. Се е ствар на интелегенција и мозок.

Дали е ова Африка исто? ( Сао Паоло)

Последно уредено:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Да отварам тема за расизам на народите од Далечниот Исток?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Муабетов е, „не дека сум расист ама црнците се глупи“ и згора на тоа like од toj/taa што е најгласен подржувач на multicult, anti-rasist. :)

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Тие таму на StormFront се тешко ретардирани,а сега ке ти кажам и зашто ....
Сега баш првпут го отворив да видам шо форум е и после 15-20 мин читање неколку наслови од теми сфатив дека патетични се и контрадикторни.....
Зашто !?!??!
Хрватите отвараат анти - српски теми,Србите отвараат анти - хрватски теми ,Романците отвараат анти - унгарски теми ,Унгарците анти - романски теми и така до немајкаде .
За иронијата да биде поголема 99% од членовите на српскиот форум си имаат нивни националистички обележја за аватари,потписи,никови а Хрватите исто така нивни. Иронијата е во тоа што забрането е на српскиот форум членови со про-хрватски и анти-српски обележја,и забрането на хрватскиот со спротивните обележја.
Каде им е тука дебатата за една бела раса кога секој си снима свои филмови лечи фрустрации со другите од неговата нација а немаат со кого да дебатираат туку се тапшаат по рамо !!??!?!?!
Од тие таквите ни најмалце не очекувам да сторат нешто за белата раса (освен за нивната матична нација).

Затоа почни да правиш разлика мегу НАЦИСТИ,ФАШИСТИ и НАЦИОНАЛИСТИ ...
Ние тука даваме поддршка општо на белата раса не на Хитлер. ( Албанците, црнци да не се случајно па тебе што не те интересира тоа. Знаеш многу убаво дека народите што мирно го примиле исламот у турско немаат ни 1 ген турска крв за разлика од тие што останале христијани . пример ти се Босанците,Македонците - муслимани и Албанците од планините колку се светло кожи и светло коси)
Двајца будали што се фалат кој повеке направил за Хитлер а исто страдале во масакри од негови паравојски е тотално контрадикторно за да кажеш дека и едните и другите се нацисти и фашисти.[DOUBLEPOST=1418163853][/DOUBLEPOST]
Твое право и слобода е да читаш што сакаш. Јас не те присилив туку само ти укажав дека се врши огромна пропаганда за да се оттргне вниманието од реалните проблеми на белиот човек.Со сликите се обидов да ја доловам ситуацијата одблизу а истото се обидоа и Артхокк и ГТФО со уште неколку челнови. За овие наци- фаши од Stormfront му одговорив на Пуно и прочитај за да видиш кој е мојот став за нив.
коа сме кај слики

Kajgana Shop

На врв Bottom