UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џерард која смешка од играч. Стерлинг баш му одговара името , стерилен е во секој обид.

Џерард која смешка од играч. Стерлинг баш му одговара името , стерилен е во секој обид.
Не сум те знаел до сега, ама од два твои поста прочитани гледам дека ти кажуваш смешки. Прво, го направи преносот Рома-Сити таков флоп божем Пандев и Галатасарај ќе одат во живо, а еве сега тропаш глупости за Џерард. Тој е легенда и зборовите смешка од играч не му прилегаат без разлика колку слабо игра, тој е класа играч, за една лоша утакмица(па и повеќе) таквите епитети се навредливи. Оди происпитај се малце што тропаш цело време.

Седам, ја гледам утакмицата од 10та минута веќе, јасно ми е што ќе се случи и размислувам.....кој ли ќе не тресне у ЛЕ.

Дај бе нека извадат бод Лудогорец, па да си се ориентираме на Карлинг Куп...

Кој коефициент за Арсенал дадоја 2.40....пенал. :)

Седам, ја гледам утакмицата од 10та минута веќе, јасно ми е што ќе се случи и размислувам.....кој ли ќе не тресне у ЛЕ.

немој да бидеш песимист пеџа

Ајде ајде имаат они победнички менталитет ќе се вратат у второ.ако не наредна година,или па за 5,6,нема веза важно ќе се вратат:D.

Не сум те знаел до сега, ама од два твои поста прочитани гледам дека ти кажуваш смешки. Прво, го направи преносот Рома-Сити таков флоп божем Пандев и Галатасарај ќе одат во живо, а еве сега тропаш глупости за Џерард. Тој е легенда и зборовите смешка од играч не му прилегаат без разлика колку слабо игра, тој е класа играч, за една лоша утакмица(па и повеќе) таквите епитети се навредливи. Оди происпитај се малце што тропаш цело време.

Моменталната игра што ја нуди Џерард од почетокот на сезоната , па со до крајот на првото полувреме со Базел , ќе биде криминал да му дадеш поголема оценка од смешка играч. 2 ебени паса нема сврзено. Може да биде легенда за навивачите на Ливерпул бидејки цела кариера ја посвети на нивниот клуб , за мене е просечен играч со 2 титули во кариерата. Легенди се Малдини , Раул , Роналдо Лима , Иниеста итн ... За преносот бев јасен мислам , ова ќе биде 3та утакмица од истата група буквално го отекоа , наспроти утакмици од други групи кои исто така ќе бидат интересни а ниту еднаш не се биле на репертоарот на МТВ.

Брат фан на Барса е. То им е главна карактеристика, ептен смешни типчиња се.

@Scouser88 :icon_lol:

Морав, знам нешто вакво имаше пишано тој пред некој ден и ти го тролаше. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom