Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум те знаел до сега, ама од два твои поста прочитани гледам дека ти кажуваш смешки. Прво, го направи преносот Рома-Сити таков флоп божем Пандев и Галатасарај ќе одат во живо, а еве сега тропаш глупости за Џерард. Тој е легенда и зборовите смешка од играч не му прилегаат без разлика колку слабо игра, тој е класа играч, за една лоша утакмица(па и повеќе) таквите епитети се навредливи. Оди происпитај се малце што тропаш цело време.Џерард која смешка од играч. Стерлинг баш му одговара името , стерилен е во секој обид.
Седам, ја гледам утакмицата од 10та минута веќе, јасно ми е што ќе се случи и размислувам.....кој ли ќе не тресне у ЛЕ.
Дај бе нека извадат бод Лудогорец, па да си се ориентираме на Карлинг Куп...
.Ајде ајде имаат они победнички менталитет ќе се вратат у второ.ако не наредна година,или па за 5,6,нема веза важно ќе се вратат.
Не сум те знаел до сега, ама од два твои поста прочитани гледам дека ти кажуваш смешки. Прво, го направи преносот Рома-Сити таков флоп божем Пандев и Галатасарај ќе одат во живо, а еве сега тропаш глупости за Џерард. Тој е легенда и зборовите смешка од играч не му прилегаат без разлика колку слабо игра, тој е класа играч, за една лоша утакмица(па и повеќе) таквите епитети се навредливи. Оди происпитај се малце што тропаш цело време.
И што?се знае пак ќе испаднете по групи,тоа.
Брат фан на Барса е. То им е главна карактеристика, ептен смешни типчиња се.Не сум те знаел до сега, ама од два твои поста прочитани гледам дека ти кажуваш смешки. Прво, го направи преносот Рома-Сити таков флоп божем Пандев и Галатасарај ќе одат во живо, а еве сега тропаш глупости за Џерард. Тој е легенда и зборовите смешка од играч не му прилегаат без разлика колку слабо игра, тој е класа играч, за една лоша утакмица(па и повеќе) таквите епитети се навредливи. Оди происпитај се малце што тропаш цело време.
И што?се знае пак ќе испаднете по групи,тоа.
@Scouser88Седам, ја гледам утакмицата од 10та минута веќе, јасно ми е што ќе се случи и размислувам.....кој ли ќе не тресне у ЛЕ.
Дај бе нека извадат бод Лудогорец, па да си се ориентираме на Карлинг Куп...