Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Сити ќе бидат умренковци
Ако го оспособат Силва мислам дека имаат поголеми шанси од Рома за да пројдат даље. Одбраната на Рома е средно жалосна и за мене вистинско изненадување би било ако Рома не прими гол. Иначе на Сити му оди во прилог секакво реми освен 0-0, нормално под услов Баерн да ја победи ЦСКА, а ќе ја победи. Овде би одиграл Сити дава гол како најсигурен тип.

M0IoU.jpg

ау ич не сакам вакви утакмици ..:anco::zloo:

da ve opitam nesto :) zosto za Ajaks e 1.65 koef. so Apoel ? ne e malce golem ? Ajaks nema pobeda vo grupata i kako domakin ima golema prednost, znam deka so bod odi ponatamu ama ovaj koef. me iznenadi ocekuvav pomal da mu dat
Затоа што на Ајакс му одговара и нерешено за да биде трет и да се пласира во ЛЕ.

Туре,Силва и Агуеро ако не играат како ќе постигнат гол Сити?..јас па најсигурна за ГГ,3+ ја гледав и сега ми се скрши филмот..ама пак Сити треба да нападни бидејќи 0-0 не му одговара[DOUBLEPOST=1418132128][/DOUBLEPOST]Утре исто така Ајакс и Билбао треба да се бркаат на победи,последни натпревари на домашен терен против послаби екипи (посебно Бате борисов кои се умрени) ,иако му одговара нерешено на двете сепак мислам дека ќе одат на победа и ќе победат...Ајакс го издоминира Апоел на гостински терен и 100 шанси направија,овде не верувам дека ќе бидат толку неефикасни..

А за ракометот денес Загреб-ПСЖ не гледам како Загреб ќе му се спротистави на ПСЖ па макар и 5 души како Циндрич нека има...едноставно треба голманот на Загреб се да фати,Омејер да месечари цел натпревар и Хансен,Абало,Нарцис и Копљар да немаат свој ден..страшно се квалитетни ПСЖ и мислам дека рутински ќе победат

ПСЖ и лани беа страшно квалитетни па страшно го пушеа од послаби екипи. И оваа сезона го испушија во неколку наврати... Тренерот им е дупка дупкосана... Иначе дуелов ништо не му значи на ПСЖ, прв не може да биде, а исто така не може да го загуби второто место. Од друга страна овој меч за Плинарите е да се биде или не и 100% сум убеден дека ќе дадат 150% од своите можности за да победат или бар да скинат бод. Нормално, ова не значи дека ПСЖ нема да победи ама јас лично не би играл на 1.30 во гости за ПСЖ.

Затоа што на Ајакс му одговара и нерешено за да биде трет и да се пласира во ЛЕ.
znam zato i pisav, demek ajaks na nereseno ke odi nema sansa ova e poklon edino so me plasi apoel site utakmici so eden gol razlika gi izgubi a na ajaks gledam nekolku igraci ke mu falat
ps i na bilbao mu odgovara nereseno pa 1.25 mu dale plus bilbao veke ima izgubeno so bate ako gledame po taja logika

znam zato i pisav, demek ajaks na nereseno ke odi nema sansa ova e poklon edino so me plasi apoel site utakmici so eden gol razlika gi izgubi a na ajaks gledam nekolku igraci ke mu falat
ps i na bilbao mu odgovara nereseno pa 1.25 mu dale plus bilbao veke ima izgubeno so bate ako gledame po taja logika

Кој му фали на Ајакс?

Не гледам некој друг реален исход од Х на Јувентус-Атлетико.
Juve treba so dva gola razlika da go pobedi Atletiko so e mnogu tesko znaejki kakva odbrana ima Atletiko na kontri da ne prajme muabet kako igrat, mislam deka Juventus nema da rizikuva da se otvori da postigni dva gola so nereseno e ojden ponatamu dvete ekipi zadovolni so x sakav da ja probam 1 0 za Juve tocen rezultat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom