Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај ми само еден друг што е поблиску до Тоше од балканов.Да ,прави забавни песни ама те молам не го ставај во иста реченица со Тоше.Не може за млаиот прст да му се фати.Кај Тоше секоја песна те погодува,како приказана е,совршен спој на мелодија и текст а овој пее за како бившата го остава и како го боли него кур.
2013 беше ова.
Сакаш да ми кажеш дека вокално е најблиску до Тоше?Дај ми само еден друг што е поблиску до Тоше од балканов.
Сакам да кажам дека општо земено како фигура моментално, актуелност, популарност, тип на песни и вокал, кога ќе ги земеш сите тие категории и ќе ги ставиш во едно, он моментално е поблиску до него од било кој друг што активно пее, иако јасно е дека никад нема да му биде ни до колена. Ако постои некој посличен, чекам реплика.Сакаш да ми кажеш дека вокално е најблиску до Тоше?
Едноставно нема никој а Ковачевиќ премногу е далеку од Тоше, осталом незнам зошто го вметна тој збор ама ај... бидејќи искрено благе везе нема.Дај ми само еден друг што е поблиску до Тоше од балканов.
ЈоксимовичСакам да кажам дека општо земено како фигура моментално, актуелност, популарност, тип на песни и вокал, кога ќе ги земеш сите тие категории и ќе ги ставиш во едно, он моментално е поблиску до него од било кој друг што активно пее, иако јасно е дека никад нема да му биде ни до колена. Ако постои некој посличен, чекам реплика.
Грешка.Јоксимович
Како вокал да, поблиску е. Али воопшто не е некоја фигура која младите го сакаат, размисли колкав хејт имаат нашите, поготово на икс фактор како го збореа, како човек кој ја мразел Македонија, што ги ставал србите на прво место, бла бла. Затоа како фигура не може никако да се стави во таква споредба.Јоксимович
Како вокал да, поблиску е. Али воопшто не е некоја фигура која младите го сакаат, размисли колкав хејт имаат нашите, поготово на икс фактор како го збореа, како човек кој ја мразел Македонија, што ги ставал србите на прво место, бла бла. Затоа како фигура не може никако да се стави во таква споредба.
Поблиску до Тоше сакам да кажам.Кој ја мразел мк? Кој го направи кајмакоски ѕвезда? И да речеш како вокал бил поблиску до него е смешно10 пати е подобар ако не и више, саша ти е просек кој се вади на изгледот, и песните кои му се најчесто препеани.