Што може да ве разочара?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
koga nekoj ,,blizok'' ke mi zabode noz vo grb...shit happenz :P

Може да ме разочара грешка што ќе ја направам лично јас.Моментите кога сваќам дека сум направила глупост,сум потфрлила,се` што е пониско од моите стандарди и очекувања,ги доживувам повеќе или помалку разочарувачки.Знам дека е глупо ова...

Во право беше татко ми кога ми велеше да пробам да се позанимавам со некој спорт,па можеби ќе научам да прифаќам пораз...штета што не го послушав,сега очигледно е премногу доцна.

кога во нешто верваш, си убеден дека ќе се случи и даваш се од себе за да го достигниш а нема да се случи заради Х причини, според мене е најголемо разочарување

може да ме разочара кога многу се обидуавам да им помогнам на луѓето околу мене .. и тие не го ценат тоа...
кога родителите не ми веруваат :(
........................и да кога ќе ми се заебе компјутерот:tapp:

Кога нешто што ми ветиле(а што ми било доста битно) нема да го исполнат :(

Пречка или неуспех во она (целта) за кое се трудам да го остворам:)

Најмногу од самиот себе, додуша и е најлошото разочарување кое може еден човек да го доживее, од друг не.

Се разочарувам само од очекувањата, инаку не се разочарувам од неочекувањата. Интересно :)

Кога нешто заслужувам, а не добивам колку шо заслужувам или малку помалку од заслуженото, туку многу многу помалку.

Зато оди поговорката: Секогаш барај повеќе од тоа што заслужуваш, за да добиеш онолку колку што заслужуваш.

Последно уредено:
Мисли си.
Ја све очекуем, и пак се изненадуем.
Магичен е светов.
Магичен е точно. Ама богами знае да биде и трагичен.
Можеби е период, но јас веќе долго време се немам изненадено, ниту разочарано од нешто. Буквално. Се примам со таква рамнодушност, што е дури и чудно, за мене барем. Ништо не ме изненадува, ништо не ме разочарува, се ми е тотално очекувано.
Период е веројатно, ама долго трае. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom