Фан Клуб: Интер

Треба нов трене ни помина среќата со овој. :icon_lol:
Нас од 2010 ни е помината среката...Туку ај ке бидеме трпеливи,па ке ги почекаме ветените подобри времиња од пред 2-3 страници :D

klasika mancini, inter u vtoro nadigrani od ekipa sto pred nekoj den igrase produzenija, on ceka 90ta za da ''menja''.
ebate shlepackiot trener, eden gad si otide, dojde covek koj e naviknat na ibrofci, aguerofci i sekako, nemanje na konkurencija, za da vadi dobri rezultati ...
denes nadigran od stramacioni, mu eba mater u vtoro u sekoj mozen pogled i toa so izmoren tim, za razlika od inter koi cela nedela imaa da se spremaat za mecov.

i ovoj so repov, mu ebam prosekot gaden, koga ke mi tekne na kakov penal im se namesti tevez, onoj morati se smeese, demek mu krenale cena i gi zaebale milan za da ne idel kaj niv :facepalm:, kaj dojde kaj ne zapusti sea, ke se shlepa u timov dur ne mu zavrsi dogovorot i ke se vrati u boka.

:popce:

Ја не знам што курац се вадиме на играчите демек анонимци биле требало звезди незнам што,па добро бе удинезе која звезда ја има,парма која звезда ја има,каљари која звезда ја има,ај да не ги набројувам и другиве нерешено што ни извадија (палермо,торино и тако даље),треба уиграност,треба мотивација неможе кој што сака да си праи сепак не е некој копачки клуб,за Интер се работи ама јебига неможат да го сфатат тоа некој поединци и ќе креваме притисок секоја недела,животот ми го скратија за 10 години маме им ебам

B4RxaFnIYAAy2aV.jpg

Вака првата 11ка почнавте да си ја претставувате :O? ко од индиски филм да се избегани :P

Страма најдобар тренер ни беше после Мур...
Сега нема потреба од дополнителни разочарувања, сериозно очекувавте некакви промени? Слободно може да почнеме да си дискутираме за летниот преоден рок.

Камо срека да беше до тренерот!Само ме праевте будала и песимист кога зборев летоска дека со овие играчи ништо не праиме!Ке го смениме и Манчио за месец-два,после што?Пак ранокија трапавиот ке биде капитен,пак сакати ноги ке биде негов заменик.Пак паласио ке ни биде ударна игла у нападот.Пак Мвила и здраве ке бидат опции за средината.И на крајот пак ке си го пушиме од чезени,парми или некои трети пациенти кои неможат ни во чемпионшип во англија да бидат у горен дел од табелата!
In tohir we trust

Незнам со кој од вас тука се пречкав дека Страмачиони е тренер за голем клуб, а некој тука ми викаше како бил под влијание на Морати и немал карактер сам да одлучува, ама се гледа дека човекот има харизма за тренер на голем клуб, а богами и знаење(модерен тренер) и направи правилен избор што после Интер отиде во Удинезе, а не во некоја заостаната италијанска инситуција од типот на Палермо.

Незнам со кој од вас тука се пречкав дека Страмачиони е тренер за голем клуб, а некој тука ми викаше како бил под влијание на Морати и немал карактер сам да одлучува, ама се гледа дека човекот има харизма за тренер на голем клуб, а богами и знаење(модерен тренер) и направи правилен избор што после Интер отиде во Удинезе, а не во некоја заостаната италијанска инситуција од типот на Палермо.
Тоа е, кога имаш неспособна управа ќе ти пати клубот во следните 100 години. Прво направија грешка со Леонардо, го отпуштија за ништо, а човекот ги врати од мртвите на полусезона и се докопа до второто место, па дури и беше во тесна битка за Скудетото каде го загуби дербито со Милан и тука отиде се во вода.

После истата грешка и со Страма. Му забрануваа да го игра Снајдер, му забрануваа да купува одредени играчи, го тераа да изјавува глупости на прес конференциите...
Мене многу ми се свиѓаше Страма ко менаџер, буквално секој меч го спремаше детално. Памтам кога игравме против Торино у гости и ги тепавме 0-2 имаше изјавено дека играл така и така затоа што се плашел од Черчи по левата страна и сакал скроз да го неутрализира. Ама нека, подобри ни беа Мацариевци и Раниеровци, пичка ли им матер усрана.
Иначе Интер треба моментално 10 играчи да смени, МИНИМУМ!

Лео беше човекот после Мур,само што нели цела управа ретардирани а сега со Тихо бетер. Црно ни се пишуе деца, што порано го прифатиме , толку подобро.

Тука има одличен ментор :D баш бивши тренер на Палермо - Гвидолин, сите совети од тактика до играчи ги добива од него

Тоа е, кога имаш неспособна управа ќе ти пати клубот во следните 100 години. Прво направија грешка со Леонардо, го отпуштија за ништо, а човекот ги врати од мртвите на полусезона и се докопа до второто место, па дури и беше во тесна битка за Скудетото каде го загуби дербито со Милан и тука отиде се во вода.

После истата грешка и со Страма. Му забрануваа да го игра Снајдер, му забрануваа да купува одредени играчи, го тераа да изјавува глупости на прес конференциите...
Мене многу ми се свиѓаше Страма ко менаџер, буквално секој меч го спремаше детално. Памтам кога игравме против Торино у гости и ги тепавме 0-2 имаше изјавено дека играл така и така затоа што се плашел од Черчи по левата страна и сакал скроз да го неутрализира. Ама нека, подобри ни беа Мацариевци и Раниеровци, пичка ли им матер усрана.
Иначе Интер треба моментално 10 играчи да смени, МИНИМУМ!

Не е толку до играчите колку што е до тренерот и склопување на коцките. Сети се Рома во првата година кога дојдоа американците, беа купени 15 играчи, потрошени 100мил. доведени играчи како Кркич, Гаго, Кјаер, Освалдо, Пјанич,Кастан,Балцарети, Стекеленбург, Дестро, Борини, Бредли, Ламела, Маркињо,Хајнце и уште неколку .. и џабе се, кога тренерите не се погодија, и претходното лето, по продажбите на Ламела,Маркињо и Освалдо кога мислевме дека ќе бидеме катастрофа, доаѓа Руди и прави одлична екипа со "истрошени" играчи како Жервињо,Мајкон, и донасање на Бенатија и Стротман ..

И во вашиот тим нема толку лоши играчи, не толку појаки од тие што Рома ги поседува(не толку лоши за 3-то место во Италија), но треба си вистински тренер[DOUBLEPOST=1418047120][/DOUBLEPOST]Јувентус колку играчи донесе додека не дојде Конте, колку само години потрошија милиони на засилувања .. ви треба стручен штаб со големи идеии за во иднина, стручен штаб, кој ќе одбере асален тренер кој има модерни идеии, кој ќе ја реоорганизира ова раштимана банда, имате млади и талентирани фудбалери, не дека тоа е некоја основа, ама не сте без ништо .. како и да е, Манчини не е тој што ќе направи револуција. Требаше да запнете по Монтела, Страмачиони или на лето да испаднете дрски Клоп да го донесете после оваа лоша сезона на Дортмунд во Германија и секако Симеони, ма да тоа е тешко според мене

Последно уредено:
Камо срека да беше до тренерот!Само ме праевте будала и песимист кога зборев летоска дека со овие играчи ништо не праиме!Ке го смениме и Манчио за месец-два,после што?Пак ранокија трапавиот ке биде капитен,пак сакати ноги ке биде негов заменик.Пак паласио ке ни биде ударна игла у нападот.Пак Мвила и здраве ке бидат опции за средината.И на крајот пак ке си го пушиме од чезени,парми или некои трети пациенти кои неможат ни во чемпионшип во англија да бидат у горен дел од табелата!
In tohir we trust
1. letovo macari go birase timot, tiho nit biral igraci nit ke bira, osven vo idnina ako klubot ima poveke pari pa da ucestvuva vo transfer na odreden igrac, so prefiks zvezda, ili lider, seedno.
2. Inter zimoska ke bide kaznet najverojatno, da ne moze da zima igraci, osven pozajmici, deka ffp ne vazi tuku ne maftaat, ko sto vikase ti.
Toa bi trebalo malce poveke da ti gi razjasni nestata, zasto inter ko inter, kako klub, nema pari, duri i da dojde najbogatiot covek na planetava oni isto ke funkcioniraat, zasto ffp, so koe ne maftaat i nema veze, prikazni za mali deca i slicno, zabranuva poveke random persona da ti dojde i da si dae svoi pari pa da moze i mesi da go zemat ...
Da ne vazese, nemase da go jadat i da bidat pod kazna, i nonstop da bidat del od kontrolite na fifa i pri sekoj izvestaj da gi spomenuvaat. Zatoa sega klubot bara nacini kako da imaat prihodi, neznam sto moze tuka tiho, abramovic ili nekoj tret da napravi poveke, moznostite se tie, ocajna finansiska slika i neigranje vo LS, sve toa e ostaveno od Morati, vo paket so Macari.

Klubot e vo nezavidna situacija, pojaki se od 90% od timovite protiv koj gubea bodovi, ali ja usraa na veliko so izborot na treneri, ko napoli koi imaat tim za skudeto, ali imaat nemaat trener. Mancini moze e ajde, najkvalitetno ime do sea, posle niza treneri sto pominaa, ali ne e vistinskiot izbor, ne samo na kratkorocen, tuku i na dolgorocen plan zasto covekot moze da se snajde samo koga nema konkurencija a poseduva strasno dobar tim, i ova moze da se oznaci ko greska na tiho, covekot nemase hrabrost da ja istera i onaka usranata sezona so v.d. opcija pa letovo da otide all in na Simeone.

Neznam zasto do sega nit morati nit tiho ne se obidoa bar so figo, ali prasanje e i on kolku bi sakal da se nafati da bide trener, makar i na pola sezona.

1. letovo macari go birase timot, tiho nit biral igraci nit ke bira, osven vo idnina ako klubot ima poveke pari pa da ucestvuva vo transfer na odreden igrac, so prefiks zvezda, ili lider, seedno.
2. Inter zimoska ke bide kaznet najverojatno, da ne moze da zima igraci, osven pozajmici, deka ffp ne vazi tuku ne maftaat, ko sto vikase ti.
Toa bi trebalo malce poveke da ti gi razjasni nestata, zasto inter ko inter, kako klub, nema pari, duri i da dojde najbogatiot covek na planetava oni isto ke funkcioniraat, zasto ffp, so koe ne maftaat i nema veze, prikazni za mali deca i slicno, zabranuva poveke random persona da ti dojde i da si dae svoi pari pa da moze i mesi da go zemat ...
Da ne vazese, nemase da go jadat i da bidat pod kazna, i nonstop da bidat del od kontrolite na fifa i pri sekoj izvestaj da gi spomenuvaat. Zatoa sega klubot bara nacini kako da imaat prihodi, neznam sto moze tuka tiho, abramovic ili nekoj tret da napravi poveke, moznostite se tie, ocajna finansiska slika i neigranje vo LS, sve toa e ostaveno od Morati, vo paket so Macari.

Klubot e vo nezavidna situacija, pojaki se od 90% od timovite protiv koj gubea bodovi, ali ja usraa na veliko so izborot na treneri, ko napoli koi imaat tim za skudeto, ali imaat nemaat trener. Mancini moze e ajde, najkvalitetno ime do sea, posle niza treneri sto pominaa, ali ne e vistinskiot izbor, ne samo na kratkorocen, tuku i na dolgorocen plan zasto covekot moze da se snajde samo koga nema konkurencija a poseduva strasno dobar tim, i ova moze da se oznaci ko greska na tiho, covekot nemase hrabrost da ja istera i onaka usranata sezona so v.d. opcija pa letovo da otide all in na Simeone.

Neznam zasto do sega nit morati nit tiho ne se obidoa bar so figo, ali prasanje e i on kolku bi sakal da se nafati da bide trener, makar i na pola sezona.
Знаев дека ке ме цитираш :)
Стварно незнам што си се заљубил во тихо и од каде толку доверба во него ама нејсе:D
1.Мацари треба да е абнормален сам да побара играч како мвила или здраве ако може да му го сервираат најголан и уште побудала би бил ако го одбере Додо пред да речеме Дани Алвес или небитно х САГЛАМ лев бек.И како трета подточка најбудала би бил да нејке АСАЛЕН напаѓач (Ова и на тебе и на сите ни е јасно како бел ден).Ама по дефолт Мацари бил крив
2.Околу фамозното ффп - Знаеш има еден клуб кој се вика Манчестер Сити.Има уште еден што се вика ПСЖ и на крај има и еден што се вика Челзи.Молим те иди на нив кажи им за ффп.И тоа пази - јас не зборам за ѕвезди од типот на агуеро,силва хазард и сл.Факт е дека тихо ако сака (сакаше летоска) можеше да најде начин да протне сува пара во тимот.Дали преку донации,дали преку акции или што ти ја знам.
3.Од кај тоа дека се појаки од 90 % од тимовите кои не шљакаа?Стварно ти кажувам дека мене а медел а палета или кој сакаш просекус од италија исто ми е!За ова ке се увериш и со манчини.И со тој после него( читам го контактирале миха за од лето:tapp:),само полесно е да го смениш тренерот отколку да земеш 10 нови играчи;).И само му се прави дополнителна штета на тимот со овие раскинувања на договори.Па уште коа ке ми текне дека му го продужи договорот на мацко летоска,а гледа дека не иде апла со таа 3-5-2 формација,абе стварно ми се присерува.И те молам немој за морати така.Немој зашто со овој идиот што мисли дека ова е DC United нема ни една 16 тина да видиме од тоа морати што го направи за Интер.
поздрав

Па Сити е казнет ради ФФП :facepalm:
Абе фејспалм дај боже ние да дојдеме барем приближно до нивно ниво,па после нека не казнат со тоа ебано ффп.А не вака,дојде време срам да му биде на чоек со шал од Интер да се појави.Едно-две лупни го фејпалмот и форум-шизик сум :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom