Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.356
- Поени од реакции
- 13.515
Нас од 2010 ни е помината среката...Туку ај ке бидеме трпеливи,па ке ги почекаме ветените подобри времиња од пред 2-3 странициТреба нов трене ни помина среќата со овој.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нас од 2010 ни е помината среката...Туку ај ке бидеме трпеливи,па ке ги почекаме ветените подобри времиња од пред 2-3 странициТреба нов трене ни помина среќата со овој.![]()
Тоа е, кога имаш неспособна управа ќе ти пати клубот во следните 100 години. Прво направија грешка со Леонардо, го отпуштија за ништо, а човекот ги врати од мртвите на полусезона и се докопа до второто место, па дури и беше во тесна битка за Скудетото каде го загуби дербито со Милан и тука отиде се во вода.Незнам со кој од вас тука се пречкав дека Страмачиони е тренер за голем клуб, а некој тука ми викаше како бил под влијание на Морати и немал карактер сам да одлучува, ама се гледа дека човекот има харизма за тренер на голем клуб, а богами и знаење(модерен тренер) и направи правилен избор што после Интер отиде во Удинезе, а не во некоја заостаната италијанска инситуција од типот на Палермо.
Тука има одличен менторНезнам со кој од вас тука се пречкав дека Страмачиони е тренер за голем клуб, а некој тука ми викаше како бил под влијание на Морати и немал карактер сам да одлучува, ама се гледа дека човекот има харизма за тренер на голем клуб, а богами и знаење(модерен тренер) и направи правилен избор што после Интер отиде во Удинезе, а не во некоја заостаната италијанска инситуција од типот на Палермо.
Тоа е, кога имаш неспособна управа ќе ти пати клубот во следните 100 години. Прво направија грешка со Леонардо, го отпуштија за ништо, а човекот ги врати од мртвите на полусезона и се докопа до второто место, па дури и беше во тесна битка за Скудетото каде го загуби дербито со Милан и тука отиде се во вода.
После истата грешка и со Страма. Му забрануваа да го игра Снајдер, му забрануваа да купува одредени играчи, го тераа да изјавува глупости на прес конференциите...
Мене многу ми се свиѓаше Страма ко менаџер, буквално секој меч го спремаше детално. Памтам кога игравме против Торино у гости и ги тепавме 0-2 имаше изјавено дека играл така и така затоа што се плашел од Черчи по левата страна и сакал скроз да го неутрализира. Ама нека, подобри ни беа Мацариевци и Раниеровци, пичка ли им матер усрана.
Иначе Интер треба моментално 10 играчи да смени, МИНИМУМ!
1. letovo macari go birase timot, tiho nit biral igraci nit ke bira, osven vo idnina ako klubot ima poveke pari pa da ucestvuva vo transfer na odreden igrac, so prefiks zvezda, ili lider, seedno.Камо срека да беше до тренерот!Само ме праевте будала и песимист кога зборев летоска дека со овие играчи ништо не праиме!Ке го смениме и Манчио за месец-два,после што?Пак ранокија трапавиот ке биде капитен,пак сакати ноги ке биде негов заменик.Пак паласио ке ни биде ударна игла у нападот.Пак Мвила и здраве ке бидат опции за средината.И на крајот пак ке си го пушиме од чезени,парми или некои трети пациенти кои неможат ни во чемпионшип во англија да бидат у горен дел од табелата!
In tohir we trust
Знаев дека ке ме цитираш1. letovo macari go birase timot, tiho nit biral igraci nit ke bira, osven vo idnina ako klubot ima poveke pari pa da ucestvuva vo transfer na odreden igrac, so prefiks zvezda, ili lider, seedno.
2. Inter zimoska ke bide kaznet najverojatno, da ne moze da zima igraci, osven pozajmici, deka ffp ne vazi tuku ne maftaat, ko sto vikase ti.
Toa bi trebalo malce poveke da ti gi razjasni nestata, zasto inter ko inter, kako klub, nema pari, duri i da dojde najbogatiot covek na planetava oni isto ke funkcioniraat, zasto ffp, so koe ne maftaat i nema veze, prikazni za mali deca i slicno, zabranuva poveke random persona da ti dojde i da si dae svoi pari pa da moze i mesi da go zemat ...
Da ne vazese, nemase da go jadat i da bidat pod kazna, i nonstop da bidat del od kontrolite na fifa i pri sekoj izvestaj da gi spomenuvaat. Zatoa sega klubot bara nacini kako da imaat prihodi, neznam sto moze tuka tiho, abramovic ili nekoj tret da napravi poveke, moznostite se tie, ocajna finansiska slika i neigranje vo LS, sve toa e ostaveno od Morati, vo paket so Macari.
Klubot e vo nezavidna situacija, pojaki se od 90% od timovite protiv koj gubea bodovi, ali ja usraa na veliko so izborot na treneri, ko napoli koi imaat tim za skudeto, ali imaat nemaat trener. Mancini moze e ajde, najkvalitetno ime do sea, posle niza treneri sto pominaa, ali ne e vistinskiot izbor, ne samo na kratkorocen, tuku i na dolgorocen plan zasto covekot moze da se snajde samo koga nema konkurencija a poseduva strasno dobar tim, i ova moze da se oznaci ko greska na tiho, covekot nemase hrabrost da ja istera i onaka usranata sezona so v.d. opcija pa letovo da otide all in na Simeone.
Neznam zasto do sega nit morati nit tiho ne se obidoa bar so figo, ali prasanje e i on kolku bi sakal da se nafati da bide trener, makar i na pola sezona.
Абе фејспалм дај боже ние да дојдеме барем приближно до нивно ниво,па после нека не казнат со тоа ебано ффп.А не вака,дојде време срам да му биде на чоек со шал од Интер да се појави.Едно-две лупни го фејпалмот и форум-шизик сумПа Сити е казнет ради ФФП![]()