Фан Клуб: Интер

Ај бе шо има везе битно прво полувреме бевме добри па сеа еби му мајката :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:,на овој паласио не би му дал овци да пасе а не па 1 постава да игра ама тоа е

Паласио е стварно слаб, ја не знам зошто не ги игра Освалдо и Икарди прва постава.

Продолжи ја низата:

-Шпански грип, Чернобил, ураганот Катрина, Ранокија.......

Kolega ja imase inter uplateno 1 vo 1, mi zborese deka moraat da pobedat. :X3:

Edno e da se mora, drugo e da se moze da se pobedi.

Премногу дезорганизирани во одбрана се сите до еден,како кошарка да играат и бранат 1 на 1..страмота е во 21 век да се нема зонска одбрана во фудбал..
Нападот е посебна приказна,па најголемите селани Вест Хем играат покреативно и поиновативно во нападот

Сосема солидна игра, одлично се отвараат напред и Кузмановиќ на Додо, како и Кова на Нагатомо за соработка со крилата. Тоа што напаѓачите ни се од втор ред е веќе друг муабет, но со ваков пресинг и отворен простор беше извесно дека ќе падне гол, само сега да не се повлечеме па и јас да си го повлечам постов...[DOUBLEPOST=1417985780][/DOUBLEPOST]Додо чиста контра ја утна, штета што вакви шанси не користиме... Паласио неколку пати му се отвараат играчите во празно, он ја влече топката...
Си го повлекувам постов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom