Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаш?

Гледај и на Индипендиенте - Ел Национал ...

дада, запнав гол па гол у прво и никако :facepalm:, а утакмицата е максимално отворена, на Серо им треба победа дури и голманот трча да изведе аут уште на почеток.. да биде по трагично Дани Гвиза погоди пречка на крај :(
а стварно вистинско чудо како има само 1 корнер :D

иначе Либертад поведува 1-0

ПОмрачина ме изеде денес :))[DOUBLEPOST=1417917288][/DOUBLEPOST]Ме интересира ако не игра nba играчот дали се рачуна као квота 1 во Бет сити или ?

Последно уредено:
100-100 Да умрете бе ... 13 секунди Џенингс не сакаше ни да шутне... нерешено нба за 9 К ... знаев дека се изглупирав кога се вратив дома... да ме ебат сите магариња.. глупак глупав шо сум...

Едно прашање.Имам одложена утакмица,колку дена треба да се чека за да се доигра ако не се рачуна коефициент еден?

Чекаш до крајот на колото да се одигра, во твојот случај тоа е понеделник. Ако не се одигра, коеф е 1 и можеш да си ја подигнеш уплатата веќе од вторник или среда (зависи од кладилницата).

Мадеира-Оливеренсе 1

to-head matches: U. MADEIRA - OLIVEIRENSE
26.07.14-LEA: U. Madeira-Oliveirense 3:0
09.03.14-SEG: U. Madeira-Oliveirense 2:0
27.10.13-SEG: Oliveirense-U. Madeira 3:2
13.04.13-SEG: Oliveirense-U. Madeira 1:0
25.11.120SEG: U. Madeira-Oliveirense 2:1
01.08.12-LEA: U. Madeira-Oliveirense 2:1
19.02.12-SEG: U. Madeira-Oliveirense 2:1
18.09.11-SEG: Oliveirense-U. Madeira 1:0
07.08.11-LEA: Oliveirense-U. Madeira 2:1
27.03.11-SEC: Oliveirense-U. Madeira 2:1
05.12.10-SEC: U. Madeira-Oliveirense 6:0

Знам видов(y),ама нашите не се ги играл,или мала беше квотата?
Ме предомисли @Chiksy^ братот, иначе 1.20 беше. :D Си викам абе да не дојдат со втор состав Исланд, и така небитна им е... Ја изиграв на тоа другото ливче кај што заебаа Олимпијакос и Цеље.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom