Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
се лажеш 100%, нема сигурна добивка
Размисли убаво пред да пишеш,ако заврши X ти се рачуна 1коеф. што е добро а се друго што ќе фатиш ти е плус добивка,на сликата има добивка 5000 со секој X добивката ти се намалува за 200 ден,дури и сите ако ти завршат X ќе си ја вратиш уплатата.Логично така е,а сеа во пракса незнам.

Јас отидов на поправен по Рома.... 11к добивка ми сјеба...
Порто , Реал 1ит1 , Псв , Торино 1X и ја чекам Детроит-Филаделфија 1 за 9к ... умрена против умрена екипа... се заебав изгледа но у нервоза го пишав ова ... ќе ја биди ?
Ne znam stvarno... Fila se najumrenata ekipa vo NBA ama na Detroit ne Im ide ic sezonava. Po nekoja logika treba da se vadat so ovie inace go izedoa stapot. Kako I da e navivam za tebe da fatis :)

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Размисли убаво пред да пишеш,ако заврши X ти се рачуна 1коеф. што е добро а се друго што ќе фатиш ти е плус добивка,на сликата има добивка 5000 со секој X добивката ти се намалува за 200 ден,дури и сите ако ти завршат X ќе си ја вратиш уплатата.Логично така е,а сеа во пракса незнам.
Во пракса е поинаку .. пробав сега на спортлајф страната 5 утакмици ги ставам 1 од 2.15 -2.45 што се и истите типови азиски хендикеп 2 пример .. Е сега тука се 32 комбинации доколку фатиш 3 утакмици 1 а 2 ти завршат нерешено имаш по 1 коефициент на другите 2 со азискиот што се .. пример да фатиш 2.15 2.25 и 2.45 на 100 денари уплата ќе имаш 32 денари добивка .. дури и уште една со 2.45 да погодиш ќе имаш околу 90 денари добивка .. така да ова не е игра за добивка :D

Мaртинчo бе :pos: немoј вaкви киксoви сигурнa дoбивкa aхaхaхa

чекај чекај ти напиша дека си открил начин за сигурна добивка а мене ми викаш да размислам пред да напишам нешто, ако одиграш на тој начин ако натпреварот заврши нерешено ти се смета еден коефициент, така да ти си фатил 1 коеф по уплатата, тоа што си го одиграл е систем со две комбинации така да ако имаш уплата 10 000 и натпреварот заврши х ти ке земеш 5000 а не 10 000, и не мора да ти биде јасно што и како туку секогаш кога ке помислиш дека си открил начин за сигурна добивка одма да знаеш дека тоа не е можно освен со sure bet, мозоци работат за кладилниците само од таа причина да не постои начин за сигурна добивка

чекај чекај ти напиша дека си открил начин за сигурна добивка а мене ми викаш да размислам пред да напишам нешто, ако одиграш на тој начин ако натпреварот заврши нерешено ти се смета еден коефициент, така да ти си фатил 1 коеф по уплатата, тоа што си го одиграл е систем со две комбинации така да ако имаш уплата 10 000 и натпреварот заврши х ти ке земеш 5000 а не 10 000, и не мора да ти биде јасно што и како туку секогаш кога ке помислиш дека си открил начин за сигурна добивка одма да знаеш дека тоа не е можно освен со sure bet, мозоци работат за кладилниците само од таа причина да не постои начин за сигурна добивка
Океј е,само прашав знам дека нема сигурна добивка ама ми текна на овој начин па сакав да ве прашам дали знаете нешто околу ова,на прв поглед изгледа како од бајките :ROFLMAO:

Нема коцкарска игра со сигурна добивка, постојат само механизми кои водат кон “сигурна' добивка, како на пример, броење карти во Блек Џек ама и тоа не го може секој а и ако те фатат ќе те прекинат. Дури и една зелена 0 на рулетот не е за џабе додадена :)

ahhh kakva titula izgubija COLO COLO..

slavat UNIVERSIDAD DE CHILE so gol od penal 89 min za 1-0 i SAMPIONSKA TITULA
Ама на трибините :cuc::cuc::cuc:
Се давам за да доживеам такво нешто

П.С. И 350 ќар во ваков ден доста е :icon_mrgr:

Вреди да се напомене денес дека Марк Гасол најверојатно (уште не е 100% сигурно) нема да игра денес против Спарси поради повреда на глуждот. Еден од нај комплетните центри според мене од НБА и играч од голема важност за Мемфис сезонава. За Сан Антонио има 2,25 па вреди да се сврзе со други на мала уплата

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дојавата од Данкан (y)

Со која да се врзе утре Наполи за дуплирање бе алоооо ? :D

Kaква среќа ме служи денес, ке пуштам утакмица на корни, по цело полувреме ке нема корна :cuc:
Тоа се вадат корни од линија, одбиените топки си тркалаат по линија, никако во корна ... :facepalm:

Kaква среќа ме служи денес, ке пуштам утакмица на корни, по цело полувреме ке нема корна :cuc:
Тоа се вадат корни од линија, одбиените топки си тркалаат по линија, никако во корна ... :facepalm:

Серо Портено да не си ги играл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom