Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фала @Stefan-kobe за баскет анализите упецаФ и ја нешо денес :D
Исто фала и од мене,ми помогна да се решам да ги играм,мада ваљда ја секако ќе ги изиграв.Ама каква шок стрес терапија сум добил на Реал:cuc:.Ако ги имаше и ти нив богами и кај тебе било весело:D.Мада и макаби спасија гз,ги извади Парго на крај.[DOUBLEPOST=1417738531][/DOUBLEPOST]
Мотото под кое идат у банкрот многу коцкари.
- Ако утре не тепаат, више не ги играм.
Има боља опција,абе утре мора да тепаат нема кај да бегаат:D.

Последно уредено:
Дортмунд - Хофенхајм е типичен пример за тоа како кладилниците некогаш не дупат во здрав мозок.
Видете коефициент 1,50 за 18 пласираниот тим во лигата против 7мо пласираниот после 13 изиграни кола.
Е сеа да прашам кој нормален ако се работеше за да речеме Англија 3-4 итн некоја Ж лига би изиграл последно пласираниот тим против 7миот да победи за ваков коеф најверојатно никој туку сите ке товареа на Х2.
Затоа Хофенхајм(+1) коеф 2 па ако сакаат и 7-0 нека изгубат

Бет365 отвори со 1.36 за Дортмунд :ROFLMAO: незнам кој морон би одиграл на таа квота на последнопласиран тим у лига... сигурно има причина што се последни незнам до кога ќе им дават квоти на стара слава.

Бет365 отвори со 1.36 за Дортмунд :ROFLMAO: незнам кој морон би одиграл на таа квота на последнопласиран тим у лига... сигурно има причина што се последни незнам до кога ќе им дават квоти на стара слава.
Duri ima ovci

Каква мизерија од понуда... ни за 20 не ме фаќа мерак да си го изладам од што е бедна понудата...
Мирен бе:D
10822724_10205433690470511_1641590767_n.jpg

Јас така ја изиграв Реал со Базел т2 и 0-1 ми заврши,Лапјцинг со некој таму селани 1-0 ми заврши,Баерн некни со Херта од 26 минута 0-1 исто ми заврши и уште многу многу пати ми завршила 1-0 на такви типови со голој...утре само 1 па ако сака нека изгубат..ако не победат тие ќе изгубат повеќе од мене...

Иначе денес сите можни кошарки ги промашив,две утакмици минус,две утакмици плус и сите четири обратно влегоа:pos::pos:

Денес на Фенер се ставаа 100 000. Пао дојдоа без едниот центар, а не приметив дали играше и другиот, Батиста мислам беше, и плус Фенер дома се прејаки, а и Обрадовиќ е поранешен тренер на Пао. :icon_lol: Фенер првата “магично“ ја изгубија премногу лесно, така да некако 10000% бев убеден дека денес ќе ги искинат. Само мислев околу 10тина разлика ќе биде ама браќата ги натртија ептен. :D

Утре Дортмунд 1х педерски, кој ги ебе. :D

Денес на Фенер се ставаа 100 000. Пао дојдоа без едниот центар, а не приметив дали играше и другиот, Батиста мислам беше, и плус Фенер дома се прејаки, а и Обрадовиќ е поранешен тренер на Пао. :icon_lol: Фенер првата “магично“ ја изгубија премногу лесно, така да некако 10000% бев убеден дека денес ќе ги искинат. Само мислев околу 10тина разлика ќе биде ама браќата ги натртија ептен. :D

Утре Дортмунд 1х педерски, кој ги ебе. :D
А уште на тоа и Диамантидис се повреди уште во петата минута.Мераци. :D

А уште на тоа и Диамантидис се повреди уште во петата минута.Мераци. :D
Еееј што направи не видов...? Глеав Реал и дека бев на слава после ништо не пратев освен Флензбург на мобилен...

Јас така ја изиграв Реал со Базел т2 и 0-1 ми заврши,Лапјцинг со некој таму селани 1-0 ми заврши,Баерн некни со Херта од 26 минута 0-1 исто ми заврши и уште многу многу пати ми завршила 1-0 на такви типови со голој...утре само 1 па ако сака нека изгубат..ако не победат тие ќе изгубат повеќе од мене...

Иначе денес сите можни кошарки ги промашив,две утакмици минус,две утакмици плус и сите четири обратно влегоа:pos::pos:

Ова ми е најсмешното,иако и јас самиот некогаш си го викав...
Како ќе изгубат тие повеќе од нас?На крај на неделава/месецов пак ќе им легне платата на сметка од некои 12312391249124 000 евра.
Го боли уво Рамос дали ќе изгубат :pos:

Исто фала и од мене,ми помогна да се решам да ги играм,мада ваљда ја секако ќе ги изиграв.Ама каква шок стрес терапија сум добил на Реал:cuc:.Ако ги имаше и ти нив богами и кај тебе било весело:D.Мада и макаби спасија гз,ги извади Парго на крај.[DOUBLEPOST=1417738531][/DOUBLEPOST]
Има боља опција,абе утре мора да тепаат нема кај да бегаат:D.
го имавме истото ливче, односно ја препишав од него, да не речам од мајсторот :D

Тие шо играат онлајн на Бет365 нека пробаат Украина 2(+8) 1,71 коеф ракомет жени за недела е утакмицава иначе зшо на некој начин не е реален според мене и очекувам да паднит троа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom