Најубав форумџија за 2014

Статус
Затворена за нови мислења.
Што е ова бе, избор за кајгана десперадо/деспарада?:)))

па мислев форумов е место за откривање на нашите најскриени тајни, а не фаците да ви ги глеам :)

А јас мислев дека само мене директно со лог ин ме пушта во оваа тема и не ми дава да сменам додека не ги пролистам сите слики. Тоа да ти било случај и кај други :)

Шо пијање?

68631_213588552111751_479652747_n.jpg

Што е ова бе, избор за кајгана десперадо/деспарада?:)))

па мислев форумов е место за откривање на нашите најскриени тајни, а не фаците да ви ги глеам :)
Демек raise ни прајте? Барем call прво штиклирајте и почнете со слики ставање, после ќе си блефираме и надодаваме. :D

МАЖИ, НЕ БРЗАЈТЕ И НЕ ИМ ПРАЈТЕ ЌЕИФ!!!11

^^^^ Брат со Дуле си овде или со Коки? Ги заборајв кој е кој........одамна бешe.

Инаку темава е измислена за некој форумџија-насилник кој планира да им го мавни саторот или да ги нашиба сите оние кои му згрешиле, па си отвораш фото-албумов и си разлистуваш фацка по фацка :D

Последно уредено:
Искрено, ама од срце најискрено кажувам, отсекад ме интересираше како е да си меме. Сеа знам. Јако :D

Инаку кога ќе чукне часот за натпреварување и анкета, би сакал да ве замолам во натпреварот да влезам со оваа слика пошто сметам дека формациски најдобро сум поставен и така имам највише шанси за победа (или барем избегнување дебакл) :)

Рики ај не драми убав си на сите слики:D

Инаку има ли тука бе форумџии со над 25-6-7 години?! Се плашам да гласам вака да не ме стрпаат у затвор:P

Рики ај не драми убав си на сите слики:D

Инаку има ли тука бе форумџии со над 25-6-7 години?! Се плашам да гласам вака да не ме стрпаат у затвор:P

за 6 години и 4 месеца ќе пуштам слика, да гласаш на раат :P:pipi::sneaky:

313406_146012928898659_936864341_n.jpg
Оваа вечер беше втората најпијана во мојот живот. Еден форумџија може да потврди, сепак не го тагирам, што ме дозафркаваа таа вечер и утредента. :D
Среќа ова е почетокот на вечерта и среќа крајот не се случи во друштво на колешката :D

Оваа вечер беше втората најпијана во мојот живот. Еден форумџија може да потврди, сепак не го тагирам, што ме дозафркаваа таа вечер и утредента. :D
Среќа ова е почетокот на вечерта и среќа крајот не се случи во друштво на колешката :D
bold 1: cim gi pamtis pijanite veceri, slab igrac si
bold 2
:
Whaaaaaaat.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom