Најубав форумџија за 2014

Статус
Затворена за нови мислења.
2dume5u.jpg

болното срање во кое се претворив согласно со годините кои одминуваа...
Дајте лајк за поддршка, знам да готвам и можам да дебатирам за различни тематики со вас! Исто така, добро мијам судови!
Менталист, металец, менталец... што е следно!? Во право бил Shahbaz. :D

Искрено, ама од срце најискрено кажувам, отсекад ме интересираше како е да си меме. Сеа знам. Јако :D

Инаку кога ќе чукне часот за натпреварување и анкета, би сакал да ве замолам во натпреварот да влезам со оваа слика пошто сметам дека формациски најдобро сум поставен и така имам највише шанси за победа (или барем избегнување дебакл) :)

Абе друго мене ме загрижува, каква замка ни нанапраија форумџиките. Првин за нив отворија тема, па за нас, ние се испотепавме да стаиме слики, а кај нив речиси никој не стаи. Сеа не видоа сите какви сме и ариведерчи, мат-немат слики за вас :D

Абе друго мене ме загрижува, каква замка ни нанапраија форумџиките. Првин за нив отворија тема, па за нас, ние се испотепавме да стаиме слики, а кај нив речиси никој не стаи. Сеа не видоа сите какви сме и ариведерчи, мат-немат слики за вас :D
Ај ќе речеш женски са па поише од нас ќе стават. Не зезнаја поштено со тапија :(

Ај баш да видиме дали делуваш за толку постар од нив :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom