Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Најкоцкарски коментар икада.

Знаеш дека си коцкар кога цената на работите ја поврзуваш во тикети:

Колку ви е [име на производ] ? КОЛКУ ? ПА ЗА ТИЕ ПАРИ 5 ТИКЕТИ ЌЕ УПЛАТАМ БЕ..
Ја така знам да ги изрендам моите кога купувам книги. Ако е книгата 500 јас зимам 1000ка нормално и со 500 ставам тикет. :D

Поради УЈП веќе исплата без да приложиш тикет нема, значи тоа со молбите отиде јабана затоа чувајте си ги добро тикетите, не ги фрлајте, не ги горете ако до 90та ви губи тимот зашо после пари никако нема да видите.

Ова зборам за Златна Копачка.

Ја така знам да ги изрендам моите кога купувам книги. Ако е книгата 500 јас зимам 1000ка нормално и со 500 ставам тикет. :D
А зошто не 5 за 100 ?

А можам да замислам за свадба колку пари ќе ти требаат и колку на спортска ќе потрошиш :D

А зошто не 5 за 100 ?

А можам да замислам за свадба колку пари ќе ти требаат и колку на спортска ќе потрошиш :D
Зашо ќе утнам 5 од 5, а вака поише шанси имам да фатам. :D
За утре Фенер 1.

Најкоцкарски коментар икада.

Знаеш дека си коцкар кога цената на работите ја поврзуваш во тикети:

Колку ви е [име на производ] ? КОЛКУ ? ПА ЗА ТИЕ ПАРИ 5 ТИКЕТИ ЌЕ УПЛАТАМ БЕ..
Јас рачунам слично. Ако нешто кошта пример 5000 тоа ти е 1000ка на 5 коефициент уплата и ете ти ги тие 5000 за тоа и тоа.

Дoбрo е дa бркaш кoрни нa oтвoрен резултaт a не нa веќе дoбиенa утaкмицa :rolleyes:

Ептен доминираше Барса, затоа и си мислев дека лесно ке влезе типов. Шутираа нон стоп од покоси позиции, па си мислев дека ке испадне така 2-3 корни.

Јас во последно време за се правам така. Ама не ги ставам парите на тикети туку во каса. Сакам да соберам неколку илјади и да почнам со повисоки уплати на помали коефициенти. Само почнаа да се сомневаат многу пари сум трошел :D

Зашо ќе утнам 5 од 5, а вака поише шанси имам да фатам. :D
За утре Фенер 1.
За кошарката ако мислиш да,кец ко зграда?Абе нема шанси Пао да погоди толку тројки ко у првиот дуел,и шпорет да фрлеа ќе влезеше им ебам грците гнасни

За кошарката ако мислиш да,кец ко зграда?Абе нема шанси Пао да погоди толку тројки ко у првиот дуел,и шпорет да фрлеа ќе влезеше им ебам грците гнасни
На таа мислам плус веројатно Пао без двајцата први центри. Мада ме боли кур и ако играат тие, секако 1 ја играм. Плус Обрадовиќ беше тренер на Пао, веројатно ќе е вратка за првата. :icon_lol:

На таа мислам плус веројатно Пао без двајцата први центри. Мада ме боли кур и ако играат тие, секако 1 ја играм. Плус Обрадовиќ беше тренер на Пао, веројатно ќе е вратка за првата. :icon_lol:
Него може и хендикеп да се проба 5,5.Инаку што мислиш да ги пробам Фенер Реал, после бруката што им се деси мора да тепаат,и Макаби,мада за овиа не знам баш?порано беа синоним за непобедливост на домашен терен,али годинава тешко им иде.

Него може и хендикеп да се проба 5,5.Инаку што мислиш да ги пробам Фенер Реал, после бруката што им се деси мора да тепаат,и Макаби,мада за овиа не знам баш?порано беа синоним за непобедливост на домашен терен,али годинава тешко им иде.
Ја Фенер и Реал ги играм сигурно заедно со Флензбург, а за Макаби не знам стварно. Они се домаќинска екипа у глобала, али не се оној тим од порано кога знаеш дека 100% дома си тепаат. Зависи за колку уплата ги планираш, ако не е премногу голема стај ги слободно.

Едит: Кај Реал се враќа и Руди, па ако не ги тепаат овие резиливе ја не знам кого ќе тепаат. А Фенер му треба победа за да ја избегне Барса во елиминациите ако добро прочитав.

Играв играчи НБА на поени, Буркс од Јута се повредил, нема воопшто да игра. Ми паѓа тикетот или како 1 коефициент се рачуна?

Во бетсити важат продолженија за број на поени на играчи ??
Играв играчи НБА на поени, Буркс од Јута се повредил, нема воопшто да игра. Ми паѓа тикетот или како 1 коефициент се рачуна?
1 kvota

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom