уплата? 66 комбинации има, не знам колку е уплата по комбинација по кладилнициве
По грешка те цитирав тебе,ама фала мислам дека е 2 денара по комбинација
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уплата? 66 комбинации има, не знам колку е уплата по комбинација по кладилнициве
Од своите највеќе болиШто да се прави?
Спунтовите (мантинелите) се пребрзи на овој турнир(мислам дека е ненамерно но е тоа што е и мора да играат на овие маси) , добиваат енормни убрзувања на кој никој не е навикнат... затоа и непредвидливите резултати... јас видов колку е саатот вчера со Динг и денес не одиграв инаку ќе горев на Хигинс... но ете изгорев на песеже па то је то...Вие што се кладите на големи фаворити на снукер, зарем не прочитавте мислења на О'Саливан и Селби уште пред да испадне, дека се додека не дојде турнирот до подоцнежни фази има големи шанси од испаѓање на фаворитите поради не знам кои промени што се случиле на турниров?
Јас не го пратам снукеров, ама ова го прочитав на некои од британските портали.
Во Бетсити 50 денари[DOUBLEPOST=1417646721][/DOUBLEPOST]Колку е минимална на ова или на 2/2 горе да не знаеш?
Од кој ден ти се овие од денес пошо мислам и вчера играа истиве ?Nekoj rezultati od futsal da mi kaze? Francija- grcija I portugalija- ukraina
Sent from my Grand X In using Tapatalk
На едно ја играш Х на друго 1 и Т1. Со то го прајш едното ливче недобитно уште на почеток оти неможи и 1 и Х да влези
Ако тргнеш на секое ливче со ист тип далеку ќе стигнеш..На едно ја играш Х на друго 1 и Т1. Со то го прајш едното ливче недобитно уште на почеток оти неможи и 1 и Х да влези
П.С. Робертсон немаше потреба да се вратиш на 5:5, да ми дајш надеж и да напрајш глупи грешки и да изгубиш...
Од денес. Едно другарче фати се друго на тикетот а од овие не знае резултат...Во Бетсити 50 денари[DOUBLEPOST=1417646721][/DOUBLEPOST]
Од кој ден ти се овие од денес пошо мислам и вчера играа истиве ?
Дoбрo е дa бркaш кoрни нa oтвoрен резултaт a не нa веќе дoбиенa утaкмицaУф, како јебено ме послужи среќа.
Пуштам на 2500 дека до крај на Хуеска - Барса ке има уште 4 корни, некаде околу 57-ма минута.
До 83-та не паѓа ниту една корна, и ми дава опција да си направам кеш аут на 300 денари, си викам, ај, кога изгоре колата, ја гумите ке ги спасувам, и го оставив ливчето во игра.
До сега имам преко 500 облози на корни ставено, ова е втор пат вака да ми ги даде. Си ја потрошив фортуната за цела година.
![]()
Португалија 5-2 за Франција немат уште ама еве овде нека барат покасно http://m.fifa.com/world-match-centre/international-tournaments/fixtures-results/index.htmlОд денес. Едно другарче фати се друго на тикетот а од овие не знае резултат...
Најкоцкарски коментар икада.Заеби ја сеа речи и дека не си фатил. 1000че плус за коцкање.![]()