Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малку оф топик ќе отидам али јебига :D

Кај се изгуби оној Луки Јуниор, ептен интересен лик беше, селско ама образовано човече, знам ставаше слики од нивите, а и во темата за најгрди кајганџии си имаше стаено слика од него :pos:

Сега некој цитираше пост од таа тема во Пост на кој сте се изнасмеале, па ми текна :ROFLMAO:

@Anne. ми дужи упознавање така да не ја номинирам.
@Ana Mercury давно глас и неам чуено тука на фоумов (а убаво пее) така да и неа не ја номинирам.
:D

Не трипајте , не знам која би ставила овде неколку слики па да ја коментираме. :LOL:
Некако безвезе ми е то.
Ама морам ова - Сакам да и го видам суратот на оваа психопаткава со 150 профили. Не знаев дека до тој степен мојт да ојт некој. Болесничка тешка ,ајде биди храбра па покажи се да те видиме. Колку требит да си чепнат во глата за да прајш така?
Ќе си се препознајт дотичната особа. А знам дека скоро 90% знајте за овај случај и дека имаме психо на форумов , на кој изгледа му требит професионална помош.
Баш ме занимат како изгледат ваков тежок пациент.

На темава , не знам искрено , секоја девојка си е уба на свој начин , па и зависит од вкусот која како ти се свиѓат.

Ако постов не е у реду или го сметате како навреда слободно бришете и банирајте ме. Не му замервам на никој а и не се притресвам, болен да легнам. Ако сум го заслужил то со постов, така нека е . Не ни сакам да се карам , не сум таков лик. Овде сум да се зезаме и такви ствари а не да се пцујам или карам со некој.
Морав ова вака да го кажам дека ми е смачено веќе.
До кога вака ?

Kolku tebit dasi cepnat vo glata da da pisis epten napnat post na dobra tema. Tuka 90% znaete a i toj doticniot ke si se prepoznajt.

Patem glasam za @leandra , ne ja imam videno, ama covek so gi mrazi bugarite, kolku i da e grd, zamene e najlicen!!!

Фала ви, ама Anne. не ги исполнува условите за натпреварот. Се шлепа на црвената коса. :D

Туку кај се бебуш и Рокенрола? :confused: Ем убави, ем шармантни. :love:

@wot кандидатура
Ми рече дека и било ептен незгодно сама да се кандидира, и дека после толку години на форумов редно било и она да се најде помеѓу кандидатките

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom