Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да ги номинираме според лице или цицки?
Да знам во кој фолдер да барам :icon_lol:
само по цицки, по лице може и шкорпи да освои некое место... “прва пратиља“ на пример

Даjте слика на Леандра ви молам. Чудно ми е како изгледа толку злобен човек како неjа. Не верувам дека девоjче може да биде толку комплексирано.

Гласам за @leandra.
Никогаш во животов не сум ја видел, ниту чул, ама читам на форумов и според прочитаното, знам дека е меѓу најпаметните и воедно меѓу најкорисните форумџии овде. Без неа Кајгана не би била она што е.

Ме подсети она на скечот со Тошо Малерот кога шмизлата ќе го праша дали сака паметни или убави, а тој ќе одговори ни такви ни такви нејзе ја сакал :icon_lol:.

Дајте некоја слика, баш би сакал да гласам ама немам материјал :( а тој од приватни пораки несмеам да го користам :(

Сега сите жени од форумов ги вртат сликите од албумите на фејсбук и ја бараат таа кај шо се најубаво испаднати за да ја прикачат тука,пфф надевајте се дека ќе ви постира некоја слика,иако длабоко во потсвеста навистина сакаат да го направат тоа.

Никој нема да постира изглеа, ново животно разочарување :( а сакаат да ги пофалат дека се убавки :) е како да ве фалиме кога нема слики или поточно одобрени слики за јавно прикажување.... :(

+1 за @blue ladybug
Иако не ја познавам, меѓутоа ми ги лајкнува постовите на Кајгана :LOL:
Така да, за неа гласам.

@blue ladybug + и од мене. Стварно си убава, не се повлекувај.
Фала за комплиментот, ама не.
Како да го напишам ова а да не биде самобендисано и арогантно.
Јас знам и свесна сум сама за себе колку сум убава или грда и не ми е потребна конфирмација околу тоа, посебно па од непознати фаци.
Изборите за убавина од секогаш ми биле плитка работа.
Нно еве веќе ако ептен инсистирате да учествувам во изборов, гласајте за мене по мислењата кои ги пишувам на форумов, а не по мојот надворешен изглед.

И од каде ти побогу знаеш како јас изгледам?o_O
Мада не ме изненадува и цел форум да знае, знаејќи колку манијаци има на фб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom