Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
>кајгана
>убава девојка

choose one :icon_lol:
Ова нешто у стил или е убава, или е Кајганџика?
Попопогрешен заклучок не може да имаш. Или пак, слабо се движиш меѓу Кајганџии. Кајгана форум ги отсекогаш ги „држел“ најубавите моми од Македонија и пошироко :)

Ова нешто у стил или е убава, или е Кајганџика?
Попопогрешен заклучок не може да имаш. Или пак, слабо се движиш меѓу Кајганџии. Кајгана форум ги отсекогаш ги „држел“ најубавите моми од Македонија и пошироко :)

Имало убави низ времето, не велам не, ама ретко кои се задржаа подолго на форумов. Впрочем гледам и некои членови за одредени форумџики велат дека се убави, а мене ми се просечни at best. Така да и вкусови се во прашање.

Мене цел форум ме обвинува дека сум маж. Да ставам моја слика никој нема да ми верува. Ќе се пријавам кога ќе се бира мис форумска феминистка.
Така е Тање, пријави се, јас за тебе ќе гласам :).

Последно уредено:
Мене цел форум ме обвинува дека сум маж. Да ставам моја слика никој нема да ми верува. Ќе се пријавам кога ќе се бира мис форумска феминистка.
На маж не би му било гајле за зајакот кај Вучиќ. Не се секирај, знаеме дека си жена.

Клавајте слики снимки , па и од ренген или ехо нека бидат.
Ако не ќе мора субвенции да бараме и за пустец да се оди, вака не бива.[DOUBLEPOST=1417601793][/DOUBLEPOST]
И бркои да имаш како гоце делчев стаи слика, пак ќе те гласаме.

отворив на 2009 год. и погледнав некоја слика и веднаш во око ми влезе
Sexylicious007
ПрИтИ_гРл
би сакал да ја видам Олимпија,Леандра,Blue LadyBug и другите девојки.Не ги познавам но кога веќе се спомнуваат би требало да некој или самите женски постават некоја сликичка,зошто да не.Всушност малку ќе си го расположиме овој тмурен маглив ден а и да видиме со каков арсенал располагаме.Знаете како се вели,тоа што е убаво убаво е и неможе да се скрие.Би замолил да постават слики како би имале некоја претстава како изгледаат а и постовите на кајгана им се ТОП.

@Фокси
Ds6eLQf.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom