Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласам за @leandra.
Никогаш во животов не сум ја видел, ниту чул, ама читам на форумов и според прочитаното, знам дека е меѓу најпаметните и воедно меѓу најкорисните форумџии овде. Без неа Кајгана не би била она што е.

Јас ја предлагам @blue ladybug као ептен симпатична цурица. А верувам дека има доста убави девојки на форумов, така да слободно предложувајте, ставете фотки па ќе гласаме ;)

@Agda Beata
@leandra
I Olimpija

Site tri gi imam videno bombona curici se :)

p.s Olimpia e navistina mn ubava ne ja stavam poradi Ejsid, koj ja videl znae.

Оу, оу, оу! :D

Никој не те спречува да отвориш нова тема за Најубав форумџија Агдо, само не оди оф-топик и дај го твојот предлот на оваа тема! :)

Не можум бе Ацит! Секоја ми е убава на свој начин. :pipi:

Последно уредено:
не е фер за нас кои не ги знаеме дотичните дами, би требало да се постираат и некои фотки, барем по 3 од секоја кандидатка, во вечерња тоалета, во лижерие и во некоја секојдневна облека,

Дајте слики, освен една, ниедна друга не знам како изгледа...[DOUBLEPOST=1417554302][/DOUBLEPOST]Најсекси ми изгледа Ејсид во тоа новогодишното фустанче, само слика да прати во пп да ја видам во лицето каква е.

Исто и @Nanee е симпатична форумџика, еве фотки од галеријата
3037-1376222718-18931d3196de2e961adbe83e559e5607.jpg

3034-1376222587-df8d5aeb85d496fe97d8d9639b96f67a.jpg

Грешка си и јас гласам за @blue ladybug иако никогаш не сум те видел ама судејќи по постови заклучив дека си интересна личност :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom