Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Леле тогаш кога летнаа сите да го споредуваат со Недвед колку се нервирав. Направи 3 дриблинзи и ајде легенда ќе го правевме. Реално страшно ограничен играч, кој знаеше само една финта да направи и таа финта му ја научија противниците за пола сезона и после не можеше да мрдне. Страшно лош шут имаше со двете нозе и паѓаше како покосен од ветрот.

Леле тогаш кога летнаа сите да го споредуваат со Недвед колку се нервирав. Направи 3 дриблинзи и ајде легенда ќе го правевме. Реално страшно ограничен играч, кој знаеше само една финта да направи и таа финта му ја научија противниците за пола сезона и после не можеше да мрдне. Страшно лош шут имаше со двете нозе и паѓаше како покосен од ветрот.

Сега ми текна на голот со Катанија на гости на тежок врнежлив терен за 1-1, даде придонес за сезоната без пораз. Па и клипчето кога не можеше да го разбери Конте.:pos:

Не требаше многу додека противничките тимови да му ја најдат цаката. Красиќ беше добар 1 на 1, лесно ги претрчуваше противничките играчи, ама кога го удвоија се виде колку ограничен играч беше.

Џовинко = Дел Пиеро
Красиќ = Недвед
Видал = Давидс :icon_mrgr:
Тоа се тие споредби :facepalm:[DOUBLEPOST=1417545005][/DOUBLEPOST]

Човек, замисли му ја реакцијата на Конте кога го видел видеово :pos:

Не требаше многу додека противничките тимови да му ја најдат цаката. Красиќ беше добар 1 на 1, лесно ги претрчуваше противничките играчи, ама кога го удвоија се виде колку ограничен играч беше.

Џовинко = Дел Пиеро
Красиќ = Недвед
Тоа се тие споредби :facepalm:[DOUBLEPOST=1417545005][/DOUBLEPOST]

Човек, замисли му ја реакцијата на Конте кога го видел видеово :pos:

Затоа заигра уште еднаш. :icon_mrgr:

Going under the knife is Romulo, whose adductor-pubic region will be operated on by Dr. Cohen in San Paolo. The player, owned by Hellas Verona, is to be supervised by medical staff from his parent club, who will remain in constant contact with Bianconeri doctors.

страда од pubalgia не знам како се вика на МКД, одвај чекав да го гледам и ете денес од Јувентус.ком и ЏДМ.... Цела година си имал мака па ајде ова финално нека е

Going under the knife is Romulo, whose adductor-pubic region will be operated on by Dr. Cohen in San Paolo. The player, owned by Hellas Verona, is to be supervised by medical staff from his parent club, who will remain in constant contact with Bianconeri doctors.

страда од pubalgia не знам како се вика на МКД, одвај чекав да го гледам и ете денес од Јувентус.ком и ЏДМ.... Цела година си имал мака па ајде ова финално нека е
По ова што го гледам на нет, народски кажано ова е КИЛА. :D

По ова што го гледам на нет, народски кажано ова е КИЛА. :D
можеби јас само прочитав и непознат термин вака го постирав, hernia знам дека се викаше кила ама изглеа поќе имиња, 'фамилии' или термини O.o

It's the boot that made us jump for joy on Sunday night, belonging to the one and only Andrea Pirlo. Now on display at Juventus Museum! :icon_lol:
10641025_1029261623767733_6781862383703073009_n.jpg

Џовинко = Дел Пиеро
Красиќ = Недвед
Тоа се тие споредби :facepalm:

Бар последнава е на место :D

Грешно го пишав... требаше Видал>Давидс

Ебати споредбата :facepalm:

Decki citam na nekoj strane pretezno za Roma sto pisuvaat i mozno bilo vo Januari da vi go zememe Giovinco valjda pozajmica ...Ima vistina vo toa ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom