Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој следи кај Индијанциве, што се деси на оваа Уни де Сукре - Ориенте у Боливија ? прекината, ваљгда некој покољ ? :)
Што убав ден беше денес за фаќање ама само ако знаеш добро да ги наместиш утакмиците низ ливчињата... На 3 тикети по една...

Иначе честито 2000 страни, типување, анализи, барање магии и пцуења :)

Za mecot Sucre-Oriente e prekinata poradi loshi vremenski uslovi , vrnese mnogu dozd , poplava :icon_mrgr:

Kje se igra utre vo 17:00 mislam , no moze i da ima promena .

Да ти кажам ептен глупа логика ? 1Х играј ја.

Ниеден кикс немаше во Италија..Рома,Милан,Фиорентина,Јуве..сите тепаа..мора да има еден кикс..

И знам дека Стефан ќе сака да ми пише дека е глупа логикава...а и мене ми е јасно дека е :D

Башка ете имаат повредени овие Наполи, а Сампдорија се во добра форма, последен пораз дома им беше дури лани при крај на сезона...и тоа токму од Наполи..така да..ГГ3+ ја би ја играл.
Типот ти е ок, логиката мааалце лоша. :D
Наполи се банда без команда годинава, односно нападот им е добар, се друго им е катастрофа. Со таа мртва одбрана ја двојка не би ја играл Наполи, нарочито не поради тоа што Сампдорија е доста јака сезонава и е доста незгодна екипа кога игра на домашен терен. Е сеа далеку од тоа дека нема шанси да испадне 2ка ама јас мислам дека нема да испадне, плус и мислам дека сакаат да го бркаат Бенитез, барем така ми мириса.

Ријека-1
Хајд-3+
Емен-3+
Легија-1
Мега Визура-2
Брауншвајг-тм1

колку да се прати утре,денеска излегоа куп утакмици,ама кога си лаком и не знаеш да ги сврзеш,ќе го сисаш :D

во вторник има вонредни кола низ неколку првенства,има интересни утакмици

Наполи умрените нема шанса да победат...чист Х.

Леле мислам дека веќе снемува магариња за сите денес што фативме. Нема човек а да не му даде утакмица во 90та минута, во последна секунда ракомет, последем фрејм снукер. :ROFLMAO:
Мартин давај магарињата!!!:D
Ај у курац набавете си веќе,неможе со моите магариња да се шлепате веќе :icon_lol:

OMСK 1и5+ 1.95
Магнитогорск 2и5+ 2,05
солидни квоти шо вреди да се пробат јас ке ги играм во систем 2/3 со Сочи
И ова треба да е поклон на денот
Ворчестер Т22+ 1,80 видете само последни резултати на двете екипи

Кајл Лори(Торонто) 19.5+ 1.85(Моцарт,Марбет).За разлика од Бетсити каде е 21.5 и за + 1.80 само овде уште ја немаат кренато.Причината е едноставна,прво играат против Лејкерс кои баш највеќе кошеви примаат од плејовите,некаде околу 27 поени по просек.Втора причина е повредата на ДеМар Дерозан кој што се повреди и е прв стрелез во тимот.Со оглед на тоа што просекот на Лори е 18.5 а денес ќе има зема повеќе шутеви мислам дека ова треба да излезе +.

P.S И во Моцарт ја кренаа на 21.5.

29 (y)

Сампдорија ти е чист 1... можеш да ја играш и Т12+
Не велам дека Сампдорија нема гол да дади ама дека е чист 1 ипак малце тешко, затоа најдобра варијанта ГГ ми стои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom