- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.562
- Поени од реакции
- 69.853
Aj i jas da prasam nesto. Na bet365 dali ima da se igra broj poeni na igraci kosarka ? Jas ne mozam da najdam takvo nesto.
Има, али не секогаш.
Барај под individual player performance
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj i jas da prasam nesto. Na bet365 dali ima da se igra broj poeni na igraci kosarka ? Jas ne mozam da najdam takvo nesto.
Педер дај освести се Јуве се најголемите местачи на светот. Им ебам тоа затворениците умрени.Јавно се извинувам што ги пцуев и вреѓав Јувентус пред неколку часа..конечно после не знам колку време и мене ми даде утакмица во 90-та +..кога видов на резултати неможев уште да поверувам ама ете се случи..дај боже само на добро да е..данке Пирло да ти се позлати брадата
Педер дај освести се Јуве се најголемите местачи на светот. Им ебам тоа затворениците умрени.![]()
Ама и Барса 94та е погоденаНекој се радувал на голот на Пирло како на првороденче, а некој ...
![]()
Possible line-ups
Sampdoria: Romero (or Viviano); De Silvestri, Silvestre, Romagnoli (or Gastaldello), Regini; Obiang, Palombo, Krsticic (or Gabbiadini); Soriano; Okaka, Eder. Trainer: Mihajlovic
Napoli: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos; Inler (or Jorginho), David Lopez; Callejon, Hamsik, De Guzman (or Mertens); Higuain. Trainer: Benitez
Out for Sampdoria: all available.
Out for Napoli: Insigne, Michu, Zuniga
vo sportlife e 2.30 koef, a na net e padnat skoro do 2, stvarno neznam zoshto..ne mi izgledaat mene na favoriti napoli, dobri se ovaa sezona sampdorijaутре 2 на наполи, шо викате.
GG3+утре 2 на наполи, шо викате.
Да ти кажам ептен глупа логика ? 1Х играј ја.утре 2 на наполи, шо викате.
Ili pak na pomala uplata 1-X, X-2 da se probaДа ти кажам ептен глупа логика ? 1Х играј ја.
Ниеден кикс немаше во Италија..Рома,Милан,Фиорентина,Јуве..сите тепаа..мора да има еден кикс..
И знам дека Стефан ќе сака да ми пише дека е глупа логикава...а и мене ми е јасно дека е
Башка ете имаат повредени овие Наполи, а Сампдорија се во добра форма, последен пораз дома им беше дури лани при крај на сезона...и тоа токму од Наполи..така да..ГГ3+ ја би ја играл.
Играме без ДеРозан...тоа е лошото
Ваљда и без Де Розан доволно е за мртвиве Лејкерс сезонава..Играме без ДеРозан...тоа е лошото
Доброто е што Лу Вилијамс се разигра, а Амир и Џонас се вратија во ритам.
Играме против Лејкерс..шо знам ја мислам дека имаме шанса да победиме![]()