Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јавно се извинувам што ги пцуев и вреѓав Јувентус пред неколку часа..конечно после не знам колку време и мене ми даде утакмица во 90-та +..кога видов на резултати неможев уште да поверувам ама ете се случи..дај боже само на добро да е..данке Пирло да ти се позлати брадата

Јавно се извинувам што ги пцуев и вреѓав Јувентус пред неколку часа..конечно после не знам колку време и мене ми даде утакмица во 90-та +..кога видов на резултати неможев уште да поверувам ама ете се случи..дај боже само на добро да е..данке Пирло да ти се позлати брадата
Педер дај освести се Јуве се најголемите местачи на светот. Им ебам тоа затворениците умрени. :D

Некој се радувал на голот на Пирло како на првороденче, а некој ...

POihlwz.jpg

Педер дај освести се Јуве се најголемите местачи на светот. Им ебам тоа затворениците умрени. :D

Сега засега срциња се..следниот пат пак ќе има пцуење и колнење..едноставно неможи денот да не се помини без дневна доза пцуење на Кладилница темата на Кајгана :D

утре 2 на наполи, шо викате.
Possible line-ups

Sampdoria: Romero (or Viviano); De Silvestri, Silvestre, Romagnoli (or Gastaldello), Regini; Obiang, Palombo, Krsticic (or Gabbiadini); Soriano; Okaka, Eder. Trainer: Mihajlovic

Napoli: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos; Inler (or Jorginho), David Lopez; Callejon, Hamsik, De Guzman (or Mertens); Higuain. Trainer: Benitez

Out for Sampdoria: all available.

Out for Napoli: Insigne, Michu, Zuniga

Ако некој следи кај Индијанциве, што се деси на оваа Уни де Сукре - Ориенте у Боливија ? прекината, ваљгда некој покољ ? :)
Што убав ден беше денес за фаќање ама само ако знаеш добро да ги наместиш утакмиците низ ливчињата... На 3 тикети по една...

Иначе честито 2000 страни, типување, анализи, барање магии и пцуења :)

утре 2 на наполи, шо викате.
Да ти кажам ептен глупа логика ? 1Х играј ја.

Ниеден кикс немаше во Италија..Рома,Милан,Фиорентина,Јуве..сите тепаа..мора да има еден кикс..

И знам дека Стефан ќе сака да ми пише дека е глупа логикава...а и мене ми е јасно дека е :D

Башка ете имаат повредени овие Наполи, а Сампдорија се во добра форма, последен пораз дома им беше дури лани при крај на сезона...и тоа токму од Наполи..така да..ГГ3+ ја би ја играл.

Да ти кажам ептен глупа логика ? 1Х играј ја.

Ниеден кикс немаше во Италија..Рома,Милан,Фиорентина,Јуве..сите тепаа..мора да има еден кикс..

И знам дека Стефан ќе сака да ми пише дека е глупа логикава...а и мене ми е јасно дека е :D

Башка ете имаат повредени овие Наполи, а Сампдорија се во добра форма, последен пораз дома им беше дури лани при крај на сезона...и тоа токму од Наполи..така да..ГГ3+ ја би ја играл.
Ili pak na pomala uplata 1-X, X-2 da se proba :D Ima shansi da ispadne.

@dragonsky
Драгон ти беше за Торонто, кажими кој се шансите да не тепате вечер? :D
Играме без ДеРозан...тоа е лошото
Доброто е што Лу Вилијамс се разигра, а Амир и Џонас се вратија во ритам.

Играме против Лејкерс..шо знам ја мислам дека имаме шанса да победиме :)

Играме без ДеРозан...тоа е лошото
Доброто е што Лу Вилијамс се разигра, а Амир и Џонас се вратија во ритам.

Играме против Лејкерс..шо знам ја мислам дека имаме шанса да победиме :)
Ваљда и без Де Розан доволно е за мртвиве Лејкерс сезонава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom