Padroni di Roma
Aquile
Ја па на полувреме ја штитев порто 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас кога видов Рома 1-0 отидов за 1000 нерешено уште прва минута Порто у живо... колку да не се биде зијан... они ги утепаа...Ја па на полувреме ја штитев порто![]()
Немаат само во Моцарт ваква игра, сегде ја има, се пишува 1 ; 3+Да ок игра изглеа, имаат Моцарт интересни игри али ептен се мувли со коефициентите
Незнам точноКако да израчунам 3/5 систем со 4 фатени
Јас вчера ја чекав Верона x2 за 5000 и водеа 0;1 на полувреме и не отидов да ја штитам,а да уплатев на полувреме конечен 1 би добил 7-8000.Јас кога видов Рома 1-0 отидов за 1000 нерешено уште прва минута Порто у живо... колку да не се биде зијан... они ги утепаа...
Имаш 10 комбинации. Уплатата подели ја со 10, и добиваш уплата по комбинација. Од 4те погодени парови, правиш 4 тикети со по 3 парови, добиениот коеф го множиш со уплата по комбинација. Збирот од 4те тикети ти е добивка.Како да израчунам 3/5 систем со 4 фатени
И јас до скоро не преферирав да трчам да штитам.. но после 3-4 изгубени добри суми на последна почнав стандардно да штитам.. едноставно камен од срце ми паѓа и утакмицата ја следам по опуштено. Сасуоло се солиден домашен тим сезонава му извлекоа нерешено на Јуве, незнам зошто си играл против нив... како и да е требало да штитиш, памет за следен пат друже.Јас вчера ја чекав Верона x2 за 5000 и водеа 0;1 на полувреме и не отидов да ја штитам,а да уплатев на полувреме конечен 1 би добил 7-8000.