Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Добар документарец, го симнав од торент пред една недела, можеле малце подолг да го направат, 10 епизоди наместо пет.

Добар документарец, го симнав од торент пред една недела, можеле малце подолг да го направат, 10 епизоди наместо пет.
Треба да сме среќни што има и толку ,не па 10 да праат , сепак 1Св.Војна е. Браво за НатГео што успеала да ги среди сите тие снимки во боја и фулхд

дали некој може да ми даде линк за спуштање на новата сезона од criminal minds?

Јас пак си ја почнав Фарго.

Фарго > Тру Детектив

Ај некој кој обожава Sci-Fi и ја ги има изгледано сите сезони на Stargate SG1 да ми пиши 5-6 збора? Гледам одлична оцена на имдб ... паралела со Стар Трек ?

Ај некој кој обожава Sci-Fi и ја ги има изгледано сите сезони на Stargate SG1 да ми пиши 5-6 збора? Гледам одлична оцена на имдб ... паралела со Стар Трек ?
SG1 e прво шоу (и филм) во историјата на киноматографијата шо имаше сопствена веб страна :D . Онака чисто од куриозитет ова. Инаку класика си е серијата, како шо и Стар Трек е класика, и освен патувањата по вонземјански планети немаат нешто многу заедничко. Од стартрекојте, најблизу е до последниот со капетан Арчер јас би рекол (не знам колку ќе ти поможи ова) инаку апсолутно дека заслужува да се гледа доколку си sci-fi фан.
Јас ја гледав своевремено ко ја прикажваја (пиратски) на локална телевизија во Битола и често си имав проблеми со мојте пошто навечер покасно ги даваа репризите а за премиерите бев на школо и не стигав да ги гледам... good times :rolleyes:

Нема да згрешиш!!! Уствари, сите СГ се добри, некои поарни од другите, ама препорака од мене ти е да ги изгледаш сите

Ме мрзи да ги обележувам кои ми се изгледани :D
Има опција изгледани и завршени одеднаш да ги означам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom