Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Davam drugari jas 100 denari dened za klubo, neka zakrpat nesto ako zakrpat, ako imavme barem uste 3ca igraci vo rotacijata, nemase da izgubime so 10, a denes ke si slavevme prolaz... To e ke pobedime denes so malku ama

ахаха абе ме изнасмеавте сега баш читам занимација пред спиење ке пишувам за клубовите од битола сосем нормално би сакал секогаш да можам да пишувам за успеси но што да се прави пу пу не знаев дека толку сум бил популарен
[DOUBLEPOST=1417232229][/DOUBLEPOST]
па и да видиш како уште збора бреее снимав за да можам на ракометни вести да ставам ко почна двојче ахаха треба на youtube да го ставам фалење бог да чува човек ке си помисли живееме во швајцарија.... хаосс ахахаха[DOUBLEPOST=1417232598][/DOUBLEPOST]
не реков дека митков го предводел или не пелистер ама беше каде каде подобар од Убавиќ, мојсо беше лидерот а за тула којзнае можеби и пукна некоја ко го шибна мојсо онај голот па уште и ко ми го вратија пасошот оти не пуштаа наши од бт од данска сите знаеме за онаа продавницата[DOUBLEPOST=1417232648][/DOUBLEPOST]
кажувај дали е добра ако не еда факам магла зима се ближи[DOUBLEPOST=1417232749][/DOUBLEPOST]за колумни и за страни ке се пиши за се мора тоа е работа онаа народната колку пари толку музика за пелистер ги пишам сам оти се надевам ке помогне тоа е се што имам да кажам а ке напишам и за жените и за фудбалот наскоро
Ко прво Битола и Пелистер се пишат со ГОЛЕМИ БУКВИ.

Како второ незнам ни дали припаѓаш на овај форум кој е за РК Пелистер и да кажваш приказни на ова тема, кога ми свршваш на Вардар,Металург,МЗТ,Ѓорче.Вистински навивач не Пелистер ,не можи со емоции да ми пиши за други ривалски клубови.Дефинитивно не ти е место тебе и на таквите како тебе во сала.

Како трето еве и еден добронамерен совет ако сакаш да се занимаш со спортско новинарство треба да анализираш игра и тактика на клубовите и откривање на лоши и добри страни во самата игра , а ти тоа твое незнаење вешто се обидуваш да го прикриваш преку поезија.

И како четврто ова ти е прво и последно реплицирање.

Последно уредено:
Ко прво Битола и Пелистер се пишат со ГОЛЕМИ БУКВИ.

Како второ незнам ни дали припаѓаш на овај форум кој е за РК Пелистер и да кажваш приказни на ова тема, кога ми свршваш на Вардар,Металург,МЗТ,Ѓорче.Вистински навивач не Пелистер ,не можи со емоции да ми пиши за други ривалски клубови.Дефинитивно не ти е место тебе и на таквите како тебе во сала.

Како трето еве и еден добронамерен совет ако сакаш да се занимаш со спортско новинарство треба да анализираш игра и тактика на клубовите и откривање на лоши и добри страни во самата игра , а ти тоа твое незнаење вешто се обидуваш да го прикриваш преку поезија.

И како четврто ова ти е прво и последно реплицирање.
Не го гибај Скајвокер,the force is very strong with him...:vozbud:
Тој за сите е....:pos:
images
[DOUBLEPOST=1417274069][/DOUBLEPOST]Иначе овие Чесите спред мене се чорба...
Да го имавме Свежио на гол и со оваа екипа и со минус 10 ќе имавме огромна шанса да ги сакатиме дома...
Ама вака...:cautious:прашање е шо можиме да напрајме..
Сепак се бива,ако се поднаполни салата,барем 3000 да има,одпочеток малку да се подмочнат овие ништо чудно да ги подначапниме....
Посебно на почеток ако ги затепаме со некоја предност,после се можи да се случи....
Млада екипа се овие Чесите,немаат играно пред атмосфера,во нивните сали има училишна атмосфера....
Е сега нашата екипа дамбетер,па можиме сами да се заколиме....плус неаме клупа...
Ќе видиме шо ќе биди,барем да изиграт машки,да тепаме е најважно,па шо биди биди....

Последно уредено:
Ќе дава сер Славчо вечер снимка...

Кој да дава не заебавај, 10 разлика првата го јадовме..
А шо демек ако победевме ќе го даваја живо а? :pos::pos::pos: абе за нигде сме греој...Немат даено во живо од на времето МТВ ко праеја пренос,а инаку во Сер Славчо не се сомневам (y)
Чкембарите на која трибина ќе бидат?

Вистина историја,толку лоши не сме биле во историјата.Инаку дечки,пишете резултат на полувреме ако можи некој

прочитај го до крај,па после коментирај
Прочитав, ќе си играме играчки, македонски претставник не се вратил од 5 разлика-историја. Не се вратил од 11 разлика-историја. Не се вратил од 3 разлика-историја. :вонзем:

Го отекоа со Вардар и Металург , за другите кој ги ебе. Иначе 12-7 на полувреме како што разбрав од фб.

Според сликата на страницата и моето дете ќе навива за Пелистер,неочекувано според мене доста луѓе,барем така се гледа...Мора/ше да се превземат радикални мерки поврзни со ракометот,а не палење на атмосферата дека со Дукла сме играле ќе сме победеле...дрн,дрн..Абе луѓе во најмизерната лига во Европа, сме на 7 или 8-мо место со исклучок на вардар и металург :facepalm:.И дел од публиката помлади генерации слушнале за Пелистер за Чкембари и одат навиват и слично.До негде ги сваќам,ама лично неможам да се помирам со тоа како беше порано и како е денес и шо е најтрагично ништо не е сменето на подобро туку и уништено тоа шо беше :facepalm:.Имало време кога се бодрел тимот за то и јас сум стално,ама ова испадна од нигде никаде :mad:...Излегва Пискачев некни на некој си "прес" на БУТКИ :icon_lol: да кажи нешто да привлечи позитивно внимание,излегва општината да кажи (а со то со билбордот си најдоа рачка како да се исповедат за ракометот) си избраа поволен термин да кажат дека ГО ПОМАГААТ РАКОМЕТОТ...Колку шо знам не се одеше на организирано навивање на ракомет со исклучок пред 1-2 месеци кога се извади паролата ОД ПЕЛИСТЕР КРАДИТЕ ЗА БРЗО ЌЕ ГО ЈАДИТЕ!Мада, и тогаш мислам немаше навивање него поќето како револт и плус чкембари беа на спротивната трибина.Сега најмалку требаше вакви работи во кои некој си гледа свој ќар,дали биле купвање време,политички поени и слично важно е дека од најракометен град сега сме последни во секој можен спорт во државата!И сега шо треба,ако ги победиме дукла и да одиме во нареден круг да ја запалиме цела сала?То решение да крениме атмосфера и да се собериме да навиваме 5000 души за нешто шо можеби за некој ден/недела можи да не постои?!Па има 1000 проблеми во и околу клубот мора да се почни да се превзема работи оти овие од власта како се научија да му ќутиме не дерат алав нека му е ....

АЈМО ШАЛА,ЛА,ШАЛА,ЛАЛА,ЕЕЕЕ ПЕЛИСТЕРЦИ...ГРМЕШЕ...
ГАЗЕТО:vozbud:
Како во старите времиња...:(

Како шо реков.ЧЕСИТЕ НЕ СЕ НИШТО ПОСЕБНО...
Да не ги турневме гаќите без борба таму,сега ќе си славевме пласман во следно коло..
Ама проблемите во Пелистер беа преголеми...
Не можеше да се очекува да одиме понатаму,не по глупостите кои ги напраја во клубот.....
Штета,да ги имавме Оса,Дрогата,Свежио,Пискало...ќе имавме гром екипата...
Ама ако не не ебат нашите кој....:mad:
Бел ден да не видат шо го ебаја клубот,да скапат во пеколот....
Браво за децата,изиграја машки,без страв,без респект....
Штета шо немавме клупа,да имавме ротација се биваше денес...
И сега шо ни останва,да се тресиме дали на зима ќе избегаат играчите.....
Алоооооо прајте нешто со клубот бе....:mad:
Греота е ова публика да не гледа ракомет како шо заслужува....:mad:

Ете не знам ништо од ракомет, имам гледано многу утакмици и на тв и во живо, моравме да земиме уште 2-3 деца поасолни за во ротација, од РК Битола ли, од Феникс дали од Еурофарм мораше да се најдат уште 2-3 деца и да си поминиме глат со овие Чесите... Одчлична атмосвера, секоја чест за Чкембарите, за ракометарите и пред се за Кире и Ќани... Во газо да го ебам и Пискачо и Талевски шо го гласав педер скапан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom