Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Бобобоб....и билборд дури ни поставиле :cuc:.И главните луѓе на градот ќе станат чкембари :drk:...тргна работата до немајкадеее :X3::pos:и најакото од текстот е последната реченица дека ќе чекаме нова сезона нормално :pipi:.
http://www.tera.mk/index.php/vesti/sport-raport/85738-drogrishki-kje-go-obelime-obrazot-vo-sabota баре, има самодовоерба кај дечките.Кој ке оди нека оди нека му дај подршка,ама пред да креваме еуфорија и да се палиме на европски натпревари треба да превземиме други чекори

10533547_857120397673577_100940280545542121_n.jpg

Тандем за успеси(дечките на краевите)...:facepalm:
Клубот го ебаја,сега излегват да се пофалат дека табла напрајле,куро голем сте напрајле...:tapp:
Мрш бе таму,го ебавте клубот,да ни се смеат сите,како не ви е срам да го спомнувате името Пелистер,па и навивачката група...:mad:
Значи ако се појави докторо в сала сабота,и ако не биди ко партал избркан значи не заслужваме ние ништо....:facepalm:
Ејјј кој срам,држат прес пред сендвичара...:pos:
Одете бе не се брукајте,ојте си еднаш засекогаш од клубот и остајте го спортот настрана од сите ваши сплетки....
Општината била единствен подржувач....:eek:
Се видоја ефектите од "подршката"...:mad:последни сме во сите сфери на општественото живеење...
И уште благодарници му дават бе(и то од име на Чкембари,со кое право бе ги претставува овај Чкембарите?):eek:,на чоеко шо ја запусти Битола...:facepalm:

Последно уредено:
Овие е врвен безобразлук... Ладно си кажват дека клубот ќе живуркал и дека општината го помагала финансиски и организационо :facepalm:
И баш така е... Организационо веројатно за да се работи домаќински само Пискачо е на платен список.
А финансиски се гледа... Цел буџет изгледа ојде на автобусот до Прага и на лиценцата за Николиќ па сега ќе дремиме до в година за евентуално да се случи нешто...

Ме интересира само ако се појави градскио татко дали пак ќе се пеј против него :unsure:

И Дукла на времето биле страва и трепет тим.
http://en.wikipedia.org/wiki/HC_Dukla_Prague
3 пати победници на Еуро шампион куп (сега Лига на шампиони): 1956, 1963 и 1984.
Шампиони на Чешка биле 30 пати ако се рачунаат Чехословачка и Чешка заедно.
За жал и тие се нешто ко нашиве. Бивши голијати, сега ебиветровци.

Се сретнаја два заспани џина :P

12479_1598099240418507_2718437669277102688_n.jpg

Бел ден да не видиш ни ти ни твојте лижачи,ќе ви плати ГОСПОД за се....
Правдата можи е спора,ама ќе ги стигни сите.....
За то шо ја ебавте Битола и спортот ќе горите во деветтиот круг на пеколот...:mad:

10533547_857120397673577_100940280545542121_n.jpg

Тандем за успеси(дечките на краевите)...:facepalm:
Клубот го ебаја,сега излегват да се пофалат дека табла напрајле,куро голем сте напрајле...:tapp:
Мрш бе таму,го ебавте клубот,да ни се смеат сите,како не ви е срам да го спомнувате името Пелистер,па и навивачката група...:mad:
Значи ако се појави докторо в сала сабота,и ако не биди ко партал избркан значи не заслужваме ние ништо....:facepalm:
Ејјј кој срам,држат прес пред сендвичара...:pos:
Одете бе не се брукајте,ојте си еднаш засекогаш од клубот и остајте го спортот настрана од сите ваши сплетки....
Општината била единствен подржувач....:eek:
Се видоја ефектите од "подршката"...:mad:последни сме во сите сфери на општественото живеење...
И уште благодарници му дават бе(и то од име на Чкембари,со кое право бе ги претставува овај Чкембарите?):eek:,на чоеко шо ја запусти Битола...:facepalm:
Како се викат Шанкурето со брадата?
Тешко да се вратит времето на ракометна треска во Битола(пелистер ја имаше најдобра публика во светот ако не се лажам најјако беше кога играа со Атлетико --два саати пред утакмица беше затка и Мате моторче возеше) кога ТОМБОЛАТА беше спонзор на фудбалот и ракометот.

Како се викат Шанкурето со брадата?
Тешко да се вратит времето на ракометна треска во Битола(пелистер ја имаше најдобра публика во светот ако не се лажам најјако беше кога играа со Атлетико --два саати пред утакмица беше затка и Мате моторче возеше) кога ТОМБОЛАТА беше спонзор на фудбалот и ракометот.

То е нашето многу успешно спортско директорче. :D(y) Тој е чоеко по кој кара цела Битола. Наставник во основно училиште, спортски директор, ВМРО-ец а и Чкембар тврди дека е ама то е само негово мислење оти е избркан од трибина и не го сметаме поќе како Чкембар и никогаш поќе нема да биди. ааа и да не заборам и фудбалер е чоеко во општинска лига :D ко ќе го бива некој за нешто за се го бива :cool::pos::cuc:

Таман се напрај малку еуфорија овие ја посраа со оваа светлечката реклама добар потег што се постави иако рано за 30 години Чкембари можеше да се најави како пред натпреварот со дукла се во ред до пресот ете се клај рекламата немаше потреба од прес конференција и сликање само контра ефект имаше ова и се уландисаа многу луѓе...
А се мислев дека ќе напрајме изненадување како богданци пред петнаесетина години ко тепаја дома со десет или петнаесет разлика во ихф ко играа и за инает реков ќе тепаме со десет оти на ниту една национална телевизија не кажаа за нашиот натпревар
Инаку редно е за прес конференција на клубот како што личи да се каже за плати борчој за играчи за иднината а не да биде платен политички маркетинг

За вас само празна сала и ШАМАРИ !!! многу ШАМАРИ!! :mad:
Ги помагала општината... :tapp:
Абе тиквари едни , цел живот така ќе мизервате и ќе чекате милостина од овај штетникот се да му ебам.
Да му се одмили на чоек и спорт и се од овие тикварите.
Абе курле ќе ви стапни в сала уште еднаш после овај испад шо го напрајвте денес .
Сите мрш таму во Зомимак или во Работник и нека му клат клучот на та шталата.
1977361_771739699528056_6542950881906428407_n.jpg

То е нашето многу успешно спортско директорче. :D(y) Тој е чоеко по кој кара цела Битола. Наставник во основно училиште, спортски директор, ВМРО-ец а и Чкембар тврди дека е ама то е само негово мислење оти е избркан од трибина и не го сметаме поќе како Чкембар и никогаш поќе нема да биди. ааа и да не заборам и фудбалер е чоеко во општинска лига :D ко ќе го бива некој за нешто за се го бива :cool::pos::cuc:
Избркан од трибина???o_OНе личи така некако,каква и да е цела ситуација е за нигде :facepalm:.Посебно Пискачев најмалку во овај момент како лидер на Чкембари или член да речам од чкембарите најмалку требаше да дава апели и да ги моли преку некаков си прес на БУТКИ луѓето за во сабота да идат ида се потпалват на атмосферата.Абе срамота е ,како појава се срамота па и она З.Илиоски тикваро заеедно со докторо лајна да јадат заа спортот...СЕЛАНКОВЦИ!Има еден куп проблеми кои треба да се разговара,да се решаваат а најмалку е сега за ракомет и атмофера!!!А по сето ова издиригирано од докторот,од Пискачев не очекувајте повик за протест или слично нешто

Со ова Пелистер го допре дното....најголемото од сите можни дна....
Ејј да држиш пресконферанција пред сендвичара...:facepalm:
Зошто?30 години ќе славеле Чкембари..:pos:
Ќе слават в година...алоооо:pos:
Кој Чкембари бе,шо имат врска Чкембари со то шо го ебавте ракометот во градот....?
Значи од глупост во глупост,два грама мозок немат сите заедно да ги собериш....:facepalm:
Си мислите дека со една светлечка реклама ќе се извајте за сите глупости?
Ги помагале Чкембарите....:facepalm:
Оти не влеговте да држите прес во шталата,да види народот на кое дереџе ја дојсовте?
Туку чекате ко некој ученици пред сендвичарите и мрзните на ветрот,прес конференција држеле...
Море мрш таму:mad:
Бооо колку се уљандисав...
И во меѓувреме на ФБ стигна демант од директорот(во старките)...:ROFLMAO:

Nikola Piskacev
Nikogas ne sum komentiral ama sega moram: Prvo preskonferencija vikna rakometniot klub Pelister. Nikoj ne zborase vo imeto na Ckembarite . Uprava nema vejke 6 meseci taa uprava sto ja barate odamna zamina,a zosto zamina treba da gi prasate niv. 10 godini klubot e vo teska finansiska situacija i sekoja godina sekoj se vadi na toa deka klubot go drzel ovaj, ona,j i na krajot klubot ostanva bez nikoj i nisto. Ostana so trennerite koi rabotat vo teski uslovi, sekoj den se slusa deka Sertifikatite ucestvoto vo Challenge kup i drugite raboti gi pokriva nekoj sponzor, no toa ne e taka site ovie gi plajka samo Opstinata i nikoj drug. Nekako krivicata odi na pogresno mesto namerno ili ne jas ne znam. Se vadat site vaka bilo, taka bilo, klubot e otvoren za site koj saka da dojdi i da raboti neka poveli vo upravata no prasanjeto e koja uprava? Mnogu e lesno da se pisi i da se kritikuva, e mnogu vo red no da ima fakti i dokazi a za toa najdobro mozat da potvrdat samite treneri i rakometari, da kazat koj niv mu borci, koj niv sega gi isplaka, i kakvi vetuvanja dobija na 31.05.2014 i od koj gi dobija tie vetuvanja pa da vidime koj na krajot ja zboruva vistinata. Problemite vo odnos na rk Pelister gi znaat tie sto bile tamu, sto se molime za avtobus, za da platime sudii, i red drugi raboti. Na polu sezona ke ima edna golema preskonferencija kade sto ke se izvadat site dukumenti i da bidite uste podobro zapoznaeni. Vasata namera da se ogradite od nas e vas izbor, nie bevme od strana na rakometot so treneri igraci i nisto povejke a koj se profiteri toa ke se doznae na krajot od denot.SAMO EDNO IME ZNAM PELISTER BITOLA

:notworthy:

За дел од текстот е во право,нормално сите знајме дека 10 год е башибозук.Ама вели :управа нема 6 месеци и зошто нема треба да ги прашате нив ...o_Oo_O чекај бе,зошто сте сите таму во клубот собрани,а курташак???Ние од форумот да го прашаме Тушникот и компанија зошто нема управа?Докторот да го прашаме зошто нема управа?Се само некој друг е крив,се само вие ништо не знајте...изгледа да...ништо не знајте!И ова со билбордот да беше режирано на некој друг начин да излезеа чкембарите со мајсторите шо го праеја и го поставија ќе беше подобро...Вака излегват најголемите душмани и убијци на градот и спортот па уште зборат дека тие покрај спортот ги подржвале и помагале чкембарите :mad::mad::mad:.РЕЗИЛ И МИЗЕРИЈА!Истите тие го лажеа народот и чкембарите 100 пати досега,па дури и докторо си зеде право да плука по навивачите и да кажва како тие имале некакви си поделби во групата и некој од помладите сакале да ја превземат од постарите (ова го збораше и го има на јутуб ко беше на теренот со вештачка трева му праеја некое интервју).Па се собрале и ракометарите кутрите ги свакам во какви екстремно мизерни услови работат,бараат некаква подршка од народот...Абе прво тие треба да манат бојкот всабота на срред натпревар па да се приклучиме и ние,а не да се палат навивачите ќе сме оделе сабота ќе сме ја паднеле салата,дај олабајте малку :mad::mad::mad: спортот е ужас,инфраструктурата е ужас тие се палат Дукла ќе идела ќе сме ја паднеле салата :pipi:.И најако нешто во на Пискачев текстот е тоа шо : на ПОЛУСЕЗОНА ќе има ГОЛЕМА прескоференција и ќе се кажело се :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:можи да има и лустрација кој знај :LOL::LOL::LOL: ...ова ми личи од типот ќе видите ВИЕ шо не знјате ништо :sneaky:.Клубот 5 год немал прескоференција ко колку толку бил стабилен,сега најдоја на полусезона :LOL: бетер и од фудбалот ќе станат да речат нареден ПОНЕДЕЛНИК. Уште фали на "официјалниот профил на фб" да се добрукате низ цела Мк :facepalm:

Едно прашање до спортското директорче, ко беше другата управа шо толку ја плукаш, ти од шо си кадарен те остаја да си директор или од шо го пушиш кај ќе стигниш? Ако сум јас Циле да речиме и ако сум имал 100% шо сакам да прам ко шо кажваш, тебе немаше метла да ти дам бришиш по паркет а не па директор да те остам. Шо значи никогаш та управа немала 100% дозвола да прај шо сака. Од лигуши ко тебе ни се смеј цела држава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom