Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри си се они, ти незнаеш ни самиот на што се кладиш.Овие бет сити се мртва екипа па сакам да прашам знам дека у друга кладилница дум добитен ама тука не знам. Овие Сао Паоло ги имав 1. Они тепаа ама било втора утакмица па дали се рачуна како фатена пошто првата ја изгубиле со ист резултат
te isprativ, gi staiv i smith od macabi 13.5 + (11 na poluvreme ) i weems 14.5 + ( ushte edno poenche )Шенгелија +
Марјанович +
Несам гледал колку им е границата али мислам околу 12 ке им е,јас ги играм плус поени.
Тото Шенгелија колку има,пратеш ли?te isprativ, gi staiv i smith od macabi 13.5 + (11 na poluvreme ) i weems 14.5 + ( ushte edno poenche )
11,5 јас ае можда ке иде +4 na poluvreme, jas go fativ na 10.5 granica
Не играм у главном ЛЕ али денеска онака решив да бркам 7+ на Дианмо Загреб..онака колку да пратам нешто![]()

Влегувале навивачи на Тотенхем 3 пати на терен незадоволни од тоа како Леви го води клубот (читај револтирани шо се утепаа од местење утакмици). Ја ги подржувам, Тотенхем од тим кој се бореше за Л.Ш. стигна до еден англиски просек на средина на табела.Ствaрнo штo се деси?