Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Четврток е ден за пцуење.. волфсбург 3+ ме утепаа

Овие бет сити се мртва екипа па сакам да прашам знам дека у друга кладилница дум добитен ама тука не знам. Овие Сао Паоло ги имав 1. Они тепаа ама било втора утакмица па дали се рачуна како фатена пошто првата ја изгубиле со ист резултат
Добри си се они, ти незнаеш ни самиот на што се кладиш.

Шо предност имаат овие од Лига Европа шо ќе завршат први во однос на тие шо се втори? Како иде ждребот за преј оф со оние шо се лузери од Л.Ш.?

Шенгелија +
Марјанович +
Несам гледал колку им е границата али мислам околу 12 ке им е,јас ги играм плус поени.
te isprativ, gi staiv i smith od macabi 13.5 + (11 na poluvreme ) i weems 14.5 + ( ushte edno poenche )

Не играм у главном ЛЕ али денеска онака решив да бркам 7+ на Дианмо Загреб..онака колку да пратам нешто :D
:pos:

16 гола на 11 меча and counting, ја го одбрав еден од трите без голови :D

Ushte Inter 0-3, Zurich 1 i Tottenham 2+ mi ostanaa. Na edno livche ja imav Zurich 1-1 i 2+poluvreme, ali Sevilla ja eba rabotata.

Sho e forata so Tottenham? Zasho ja prekinaa?

Ствaрнo штo се деси?
Влегувале навивачи на Тотенхем 3 пати на терен незадоволни од тоа како Леви го води клубот (читај револтирани шо се утепаа од местење утакмици). Ја ги подржувам, Тотенхем од тим кој се бореше за Л.Ш. стигна до еден англиски просек на средина на табела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom