JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Денес лига лопова све 0-1прво или 1+ прво, има да им го ебам мамето у пичка.
Локерен-1 и Копенхаген-2.
Локерен-1 и Копенхаген-2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sto takmicenje e ova ustvari? Gleam sport life fava za francija 26.5 gola a vaka gledano Francija moze mislam da dade. Neznam edino Francija so tim ima. Se oporavi Pino? Dembele i Lejno ke igraat valjda
Ima 100%пријателска е, покрај Лекич и Цвијич гледам и првата голманка немало да брани али и Пино не ми се верува да игра
едит - во Марбет знае некој дали има играчи Евролига?
И?абе овој кај што преговарам цело време (за местените), ми вика еве ти 5,8 квота (демек местена) за да се увериш дека не те лажам.. Ми ја дава бесплатно квотата и ми вика после тоа од кога ќе фатам да му платам 100 еура.. Мало морген [emoji38]
Ne be vecer e Helsinki - Kopenhagen x-2 ... Ali on vika 5,8 koef ama ne e tolku, nigde u kladilnicive nasi ne e tolku, najveke e u sportlife 5,15 ...И?
Погоди ли ја таа шо ти ја даде?
20 парови може таму?Вил Хил мислам дека може 20, а и за 2+ има солидни коеф.
Не сум 100% сигурен, лично немам играно толку парови ама така ми имат кажано дека можело 2020 парови може таму?
20 максимум.Нели кoпaчкa мoжеше дa се игрaaт нaјвеќе пaрoви? Кoлку сaкaш? Или грешкa сум?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk