Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Денес лига лопова све 0-1прво или 1+ прво, има да им го ебам мамето у пичка.
Локерен-1 и Копенхаген-2.

A sto takmicenje e ova ustvari? Gleam sport life fava za francija 26.5 gola a vaka gledano Francija moze mislam da dade. Neznam edino Francija so tim ima. Se oporavi Pino? Dembele i Lejno ke igraat valjda

пријателска е, покрај Лекич и Цвијич гледам и првата голманка немало да брани али и Пино не ми се верува да игра

едит - во Марбет знае некој дали има играчи Евролига?

пријателска е, покрај Лекич и Цвијич гледам и првата голманка немало да брани али и Пино не ми се верува да игра

едит - во Марбет знае некој дали има играчи Евролига?
Ima 100%

абе овој кај што преговарам цело време (за местените), ми вика еве ти 5,8 квота (демек местена) за да се увериш дека не те лажам.. Ми ја дава бесплатно квотата и ми вика после тоа од кога ќе фатам да му платам 100 еура.. Мало морген :LOL:

абе овој кај што преговарам цело време (за местените), ми вика еве ти 5,8 квота (демек местена) за да се увериш дека не те лажам.. Ми ја дава бесплатно квотата и ми вика после тоа од кога ќе фатам да му платам 100 еура.. Мало морген [emoji38]
И?
Погоди ли ја таа шо ти ја даде?

Шенгелија +
Марјанович +
Несам гледал колку им е границата али мислам околу 12 ке им е,јас ги играм плус поени.

реков денеска не играм ништо а се шо мислев еве ке излезе од хокеј
И магнитогорск 1,7 и Торпедо да даде 2 гола 1,45 и СКА 1 1,30 да ти се плукнам во среката овие 3-4 дена

Не играм у главном ЛЕ али денеска онака решив да бркам 7+ на Дианмо Загреб..онака колку да пратам нешто :D

Нели кoпaчкa мoжеше дa се игрaaт нaјвеќе пaрoви? Кoлку сaкaш? Или грешкa сум?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pu da ti ebam mamata:mad::mad::mad: ..Imav druga utakmica,toj mi ja gresi i sega ja imam Dinamo Kiev-Rio Ave -10.5 korneri i vo 15 minuta 6 korneri.:tapp: A ja ostaviv kao demek aj moze sreka e toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom