UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам што сте се напалиле толку на ремиво, и вака и така ќе ни треба победа на Енфилд. :)

@dragonsky , како пресмета дека ќе ни треба победа од два гола разлика против Базел, кога ние имаме 4 бода, а тие 6? :D

Некој ако мисли дека има човештво во Бугарскиот народ, гадно се излажал. По клет, зол народ не постои. Кога и да одам таму на одмор, се попреку те гледаат небаре си пошол таму да убиеш некого. Да му еб*м фаците грди, ама барем жени јаки имаат, и ние да ги е*ам. :D

Не дека изигра нерешено ЛФЦ па сеа сум нафурам ама како не беше на стадион да слушаш како „поединци“ (да, под наводници) ти пцујат се Македонско.
- Александар Македонски, Македонец ли е, на мајка ви у газот.
- Сите жени од таму, курви се за нас...
На царина цариникот ни вика пијте си Скендербега не ракија (знаеме на што алудира) и од Шутка ли доаѓате (исто знаеме на што алудира).
- Един народ две држави

И да не продолжам да набројувам ама тебе нека ти биде убаво. Да не ме сфатиш погрешно, не сум националист и сега којзнае колку да ме повредило што ми кажал некој неписмен бугар, туку само сакав да ти доловам грото мислење од стадион за мене, тебе, Македонците.[DOUBLEPOST=1417080568][/DOUBLEPOST]

Победата беше потребна за конфиденс буст. Како што кажа, резултатски немаше никаква улога.
Затоа изгледа ја прокоцкаа :D
Добро, сакам нешто да те прашам .Кажи ми со рака на срце имаше ли луѓе околу тебе (ливарпулци) кои викаа на лудогорец,, Турци сте, Турци сте '' знам дека одговорот е да и тоа објаснува дека тоа се едни глупави навивачи, во целиот балкан е така.
За македонските царинци и јас можам да ти расправам како крадеа чоколади на Бугари со зборовите, овој чоколадо ќе го јаде моето дете или нема да те пуштам.
Или зошто доаѓате на одмор во Македонија одете во Монголија и слично.
Јас во овој форум никогаш не сум повредил никој Македонец а секој втор ме навредува на Татар
Ако навистина ви се случило тоа што зборуваш, запрашајте се прво што направивте вие и вашата држава за да добиете таков однос.
И пак ќе речам јас такво нешто од Бугари кон Македонците не сум видел а живеам од 10 години на сончев брег и сум имал задоволно контакти со туристи од Македонија

@dragonsky , како пресмета дека ќе ни треба победа од два гола разлика против Базел, кога ние имаме 4 бода, а тие 6? :D
Така малце глупичок сум некогаш
:D

Не знам зошто ве рачунав како да имате 3 поени.
Топ онда. Со лоша игра доволно ви е автогол да си лупне Базел и некако во 1/8 финале сте и покрај тапа игра :D

Добро, сакам нешто да те прашам .Кажи ми со рака на срце имаше ли луѓе околу тебе (ливарпулци) кои викаа на лудогорец,, Турци сте, Турци сте '' знам дека одговорот е да и тоа објаснува дека тоа се едни глупави навивачи, во целиот балкан е така.
За македонските царинци и јас можам да ти расправам како крадеа чоколади на Бугари со зборовите, овој чоколадо ќе го јаде моето дете или нема да те пуштам.
Или зошто доаѓате на одмор во Македонија одете во Монголија и слично.
Јас во овој форум никогаш не сум повредил никој Македонец а секој втор ме навредува на Татар
Ако навистина ви се случило тоа што зборуваш, запрашајте се прво што направивте вие и вашата држава за да добиете таков однос.
И пак ќе речам јас такво нешто од Бугари кон Македонците не сум видел а живеам од 10 години на сончев брег и сум имал задоволно контакти со туристи од Македонија

Сега, ме прашуваш и сам си даваш одговор.
Категорично тврдам дека немаше ниту еден Македонец што скандираше такво нешто.
Абе луѓе, вие сфаќате дека Ливерпул е култура? Ливерпул е way of life....не е само клуб.
Одам да навивам за Ливерпул, не против Лудогорец.

Еве ќе ти споделам една ситуација од вчера во Мемфис бар, каде што бевме собрани околу 1000 Скаузери од секаде, вклучувајќи и стари напатени Британци.

Пееме сите и се уклопи и пар луѓе околу нас почнаа да пеат Oh Manchester, is full of shit и Fuck of Chelsea FC...

Дојде еден лик, Британец, 5-60 години и ни вика, не дека ние пеевме..

Listen guys, I really admire you, for supporting LiverpoolFC even tho you are not from Liverpool. Please, show to others that you are more than that, more just some shitty fans. Support your club by chanting chants for your club, not against others.

Муабетот ми е дека во принцип навивач на Ливерпул вака размислува.
Одлично си поминав и со Бугарите и со Грците кои одеа со нас од Мемфис до Стадионот и правевме муабет само и само за ЛФЦ. Никој не спомна политика, дури и еден Грк кажа Fuck Politics tonight, we are here for some other reason, for our loving club а другиве не ни спомнаа.

Можеби тој мрзи Македонци ама вечерва беше таму за друго. Сакам да ти кажам, дека пред се одговорно тврдам дека никој не скандираше такво нешто за Лудогорец, а второ, што направила мојата држава за некој така да се однесува со мене не ме интересира зошто јас вечерта го претставував Македонскиот Бренч на Ливерпул а не бев дипломат на Македонија.

Последно уредено:
Сега, ме прашуваш и сам си даваш одговор.
Категорично тврдам дека немаше ниту еден Македонец што скандираше такво нешто.
Абе луѓе, вие сфаќате дека Ливерпул е култура? Ливерпул е way of life....не е само клуб.
Одам да навивам за Ливерпул, не против Лудогорец.

Еве ќе ти споделам една ситуација од вчера во Мемфис бар, каде што бевме собрани околу 1000 Скаузери од секаде, вклучувајќи и стари напатени Британци.

Пееме сите и се уклопи и пар луѓе околу нас почнаа да пеат Oh Manchester, is full of shit и Fuck of Chelsea FC...

Дојде еден лик, Британец, 5-60 години и ни вика, не дека ние пеевме..

Listen guys, I really admire you, for supporting LiverpoolFC even tho you are not from Liverpool. Please, show to other that you are more that, more just some shitty fans. Support your club by chanting chants for your club, not against others.

Муабетот ми е дека во принцип навивач на Ливерпул вака размислува.
Одлично си поминав и со Бугарите и со Грците кои одеа со нас од Мемфис до Стадионот и правевме муабет само и само за ЛФЦ. Никој не спомна политика, дури и еден Грк кажа Fuck Politics tonight, we are here for some other reason, for our loving club а другиве не ни спомнаа.

Можеби тој мрзи Македонци ама вечерва беше таму за друго. Сакам да ти кажам, дека пред се одговорно тврдам дека никој не скандираше такво нешто за Лудогорец, а второ, што направила мојата држава за некој така да се однесува со мене не ме интересира зошто јас вечерта го претставував Македонскиот Бренч на Ливерпул а не бев дипломат на Македонија.
за бугари (од цска) кои навива за ливарпул зборувах, за жал има значење државата таа е твоето лице пред светот и на мене не ми е убаво дека Циганите со бугарски пасоши се преставуват за Бугари во цела европа, ама што да направам што сум крив јас.

за бугари (од цска) кои навива за ливарпул зборувах, за жал има значење државата таа е твоето лице пред светот и на мене не ми е убаво дека Циганите со бугарски пасоши се преставуват за Бугари во цела европа, ама што да направам што сум крив јас.

Така?
Истото прашање и јас ти го поставив погоре. Што сум јас крив за некој да ме пцуе и иссмејува во секоја ситуација кога сум на настан неповрзан со мојата држава, под ниту еден основ.

Kен Ли, слушај, џабе трубиш кд сфи сте исти
На балканско првенстфо у ориентацију, у Габрово. Идемо ск цел балкан нели спортски дух, дружба
Само ви се фатисте за историју, политику. Види женско пет шеснаес године, што незнае мрсољи да избрише што се вика, збори ни дека Гоце е ваш,Питу е ваш, македонци не постоиф, сички се блгари
Добро кој ви кур, знам дека не е овај тема за тој, али кд едни девојчиња што си мислиш кур ги боли за историју, су неонацистички настроени, пљукаф по сфе македонско, ондак што очекуеш од други бугари, навивачи например. Не ми е јасна тај идеологија, отишле смо на натпревар, нешто што си нема врску сс политику, а само бугари ширесфа пропаганду, само они се фаќасфа за политички теме.
Затој ќути си, не си упрао.

Така?
Истото прашање и јас ти го поставив погоре. Што сум јас крив за некој да ме пцуе и иссмејува во секоја ситуација кога сум на настан неповрзан со мојата држава, под ниту еден основ.
и јас ти одговорив дека глупави навивачи има во целиот балкан па и свет

и јас ти одговорив дека глупави навивачи има во целиот балкан па и свет

Точно ама јас ти кажав дека пред навивачите ни се случи ситуација со цариник, полицаец и шанкер.

Точно ама јас ти кажав дека пред навивачите ни се случи ситуација со цариник, полицаец и шанкер.
и јас ти напишав дека сум го видел истото и од македонска страна, во бугарија велиме ,,каквато попара си надробиш това ште с'рбаш''

и јас ти напишав дека сум го видел истото и од македонска страна, во бугарија велиме ,,каквато попара си надробиш това ште с'рбаш''

Без причина некој те навредил?
Зошто тогаш пиша дека сигурно некој им викал на Лудогорец „Турци сте, Турци сте“, што било причина за испадите на мисирите на стадион и тие пички од редари што само гледаа и не реагираа?

Без причина некој те навредил?
Зошто тогаш пиша дека сигурно некој им викал на Лудогорец „Турци сте, Турци сте“, што било причина за испадите на мисирите на стадион и тие пички од редари што само гледаа и не реагираа?
Уф дадов ти пример дека бугари Бугари се навредуват од различни тимови што очакуваш за странци .Да навредуван сум стотици пати на форумот од Македонци без причина, мене држава, народод се.това што ти се случило тебе се случило на стотици Бугари во Македонија. Сами си изберате влада оваа влада прави антибугарска кампања со години како очекуваш да нема реакција од бугарска страна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom