UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
look-at-the-w3qmk0.jpg

Друже англичаните едно сакаат да бидат - ( ГЕРМАНЦИ ВО ФУДБАЛОТ ) ама едноставно се лузерски пички англиски и неможат да бидат германци па затоа после вакви кола слободно може да се прогласуваат празници во Англија бидејќи секогаш во битни мечеви го јадела курот од Германија , а и че продолжи да го јаде .[DOUBLEPOST=1417042131][/DOUBLEPOST]

Подобро фашист со чиста совест него ли полтрон на кисело месо и вијагра на еврејското лоби нели ??[DOUBLEPOST=1417042373][/DOUBLEPOST]Еве конкретно може да се деси 4 екипи од бундес да отидат во нокаут фаза , а од премиер само една ... после шо прајме ? Затоа пред да постираш срања како дис ис Ингланд размисли оти фактите и историјата и се вкупно не се баш на страна на англичаните . Искрено не го сакам Манчестер ама се додека не се врати тој во Лига на Шампиони се гледа другите колку се просечни екипи .
Ок ама не шири расизам, национализам во подфорумов, си имаш други подфоруми за тоа, ни е гајле најискрено кој што бил и што правел :))))

Јас се радувам за Лудогорец како за Вардар бидејќи е од братска страна , ама овде во оваа вукојебина ако навиваш за блгарски клуб одма те редат етикети , но ако навиваш за Ц.Звезда или Партизан тогаш си кремац :):) и тоа е дозволено .... ма идете у пизду материну бе ... Блгари Јунаци БРАВО ... мош и ние ќе дочекаме наш Вардар да игра нерешено со Ливерпул ( кога ќе си видам тило одпозади )

Друже англичаните едно сакаат да бидат - ( ГЕРМАНЦИ ВО ФУДБАЛОТ ) ама едноставно се лузерски пички англиски и неможат да бидат германци па затоа после вакви кола слободно може да се прогласуваат празници во Англија бидејќи секогаш во битни мечеви го јадела курот од Германија , а и че продолжи да го јаде .[DOUBLEPOST=1417042131][/DOUBLEPOST]

Подобро фашист со чиста совест него ли полтрон на кисело месо и вијагра на еврејското лоби нели ??[DOUBLEPOST=1417042373][/DOUBLEPOST]Еве конкретно може да се деси 4 екипи од бундес да отидат во нокаут фаза , а од премиер само една ... после шо прајме ? Затоа пред да постираш срања како дис ис Ингланд размисли оти фактите и историјата и се вкупно не се баш на страна на англичаните . Искрено не го сакам Манчестер ама се додека не се врати тој во Лига на Шампиони се гледа другите колку се просечни екипи .

Овие два дена и беа, а вашите беа лузерски пички што би рекол ти
За болдот
:unsure::cautious:

atletico madrid nesto raspolozeni bea za davanje golovi
Или па грците беа расположени за примање :D? вродено им е тоа (if you know what I mean)...

Јако ќе биди Баерн педерската да ја удри, да му ја дај утакмицата на CSKA а овие нека се колат :D

Brendan Rodgers: More like it. Wonderful character tonight. We really needed a team that was together and we got that. The characterisation of the team was really on show. Great effort tonight from the players. We were outstanding.

Роџерс ли е, Џиџи Дел Нери ли е...

Како што реков сите Германски екипи изгубија. Освен Баерн кој некако изигра океј да речам, другите ништо не покажаа. Чиста катастрофа.

Се надевам дека @Peja989 го напуштил стадионот у 87’ минута.
Брат, уште 5 да примеа, немаше да се промени фактот дека да си го гледаш тимот во живо е нешто непроценливо.

Јас се радувам за Лудогорец како за Вардар бидејќи е од братска страна , ама овде во оваа вукојебина ако навиваш за блгарски клуб одма те редат етикети , но ако навиваш за Ц.Звезда или Партизан тогаш си кремац :):) и тоа е дозволено .... ма идете у пизду материну бе ... Блгари Јунаци БРАВО ... мош и ние ќе дочекаме наш Вардар да игра нерешено со Ливерпул ( кога ќе си видам тило одпозади )

Не дека изигра нерешено ЛФЦ па сеа сум нафурам ама како не беше на стадион да слушаш како „поединци“ (да, под наводници) ти пцујат се Македонско.
- Александар Македонски, Македонец ли е, на мајка ви у газот.
- Сите жени од таму, курви се за нас...
На царина цариникот ни вика пијте си Скендербега не ракија (знаеме на што алудира) и од Шутка ли доаѓате (исто знаеме на што алудира).
- Един народ две држави

И да не продолжам да набројувам ама тебе нека ти биде убаво. Да не ме сфатиш погрешно, не сум националист и сега којзнае колку да ме повредило што ми кажал некој неписмен бугар, туку само сакав да ти доловам грото мислење од стадион за мене, тебе, Македонците.[DOUBLEPOST=1417080568][/DOUBLEPOST]
Најако е тоа што и да победеше Ливерпул пак ќе му требаше победа против Базел..

Победата беше потребна за конфиденс буст. Како што кажа, резултатски немаше никаква улога.
Затоа изгледа ја прокоцкаа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom