UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека изигра нерешено ЛФЦ па сеа сум нафурам ама како не беше на стадион да слушаш како „поединци“ (да, под наводници) ти пцујат се Македонско.
- Александар Македонски, Македонец ли е, на мајка ви у газот.
- Сите жени од таму, курви се за нас...
На царина цариникот ни вика пијте си Скендербега не ракија (знаеме на што алудира) и од Шутка ли доаѓате (исто знаеме на што алудира).
- Един народ две држави

Бугарски пасош да не имаш па шо ти го викале ова шо е стереотип за нив? :D

Требало е да им одговориш ДА МАКЕДОНЕЦ Е И ВИЕ СТЕ МАКЕДОНЦИ за првото , за второто во право е бил човекот јас не гледам каде има згрешено или вистината боли , третото требало е да му кажеш оти они кај нив имаат поголеми шутки од нашата додека за шетвртото ДА ЕДИН НАРОД ВО ДВЕ ДРЖАВИ сме и тоа е факт . А зошто никаде не спомните за навивачите на партизан кога навиваат дека Македонија е грчка ( со тоа знаеш ли шо кажуваат А ?? Или се правиш мутав ? ) Сакале да признаеме или не ако реално ги гледаме работите бугарите од сите наши душмани ( освен србите нели :tapp::tapp: ) ни се најголеми пријатели ... треба малку да намалиме со југоносталгичарството и со србофилството , ти види само за поплавите во Србија само како се измобилизира цел народ овде за потоа од нивен политичар од врвот слушнеме ФИРОМ :facepalm: додека за поплавите во Бугарија исто како ништо да нема таму , исто како со душа да чекавме да се подават луѓето таму како да ни се најголеми душмани ... мислам престанете да ги слушате мамичка и татичко кога ви ги перат ебаните мозочиња со празната демагогија за Бугарија која им е била наметната од Белград !! Тоа беше Офф топик ама морав да реплицирам на тој начин бидејќи мали киксови од страна на поединци на стадиони или еден човек на некој граничен премин се глорифицџираат како незнам ши да е , додека некој од тие пештерските од север кога ќе каже нешто истоа како да ви ласка ... мршшш таму беее , отворете малку читанки и читајте неписмени !

Со 35.000 бугари околу мене јас да се објаснувам со проста маса во ситуација кога од 10 редари само еден изреагира и му рече „дај глеј си меча“.

Ти брат, добар си? Сум отишол да ги гледам и бодрам Ливерпул а не Македонска репрезентација па провокациите да спаѓаат на тоа ниво.

Да беше утакмицата МКД-БЛГ во ред, ќе прифатев зошто знам како се навредува.

Ама ова, одам да навивам за Ливерпул а таквите наместо да навиваат за Лудогорец, тој земал пцуе и колне се Македонско, се’ да му умре крф му ебам.

Па уште ми викаш, си требал ова да му кажеш, си требал она, глупости.

Исто така, вчера додека бев изреволтиран планирав да пишам протестен меил за организацијата до ЛиверпулФЦ, како проблем со кој што се соочи македонскиот бренч на гостувањето во Бугарија, дури можам да бидам клет и да пишам дека имало и расистички изјави за Стерлинг и Туре пример ама едноставно многу добро стоиме со Бугарскиот бренч кои и лобираа за ние да го добиеме нашиот па нема да испаднам таков скот и едноставно нема да се спуштам на нивно мизерно ниво, се’ да им ебам.[DOUBLEPOST=1417088466][/DOUBLEPOST]
Бугарски пасош да не имаш па шо ти го викале ова шо е стереотип за нив? :D

Имам ама не им го покажав :D

Немам брат, немам ама сакам да кажам колку се закржлавени.
Исто, заборавив да додадам констатно мавање со семки, кикирики...фрлање со кутија цигари. Полиција што имаше низ градот не застана, пак провокации.
Од каде сте и ние од МКД...а за Српски тимови навивате вие, Звезда, Партизан (знам дека имаа фрка ЦСКА и Партизан). Не бе, каков Вардар, нема тим...итн итн.

Да не набројувам до 101 и назад.

Во пабот едниот шанкер му вика на другиот „Не ги служи овие бе, Македонци се“ и сериозно едниот не не служеше, не ни перцепираше кога му се обраќавме.

КрФ им ебам.

Племе да име ебам, најодвратни ми се од сите наши соседи, бугар колку шо може зло да ти направи никој друг не може.

Имам ама не им го покажав :D

Немам брат, немам ама сакам да кажам колку се закржлавени.
Исто, заборавив да додадам констатно мавање со семки, кикирики...фрлање со кутија цигари. Полиција што имаше низ градот не застана, пак провокации.
Од каде сте и ние од МКД...а за Српски тимови навивате вие, Звезда, Партизан (знам дека имаа фрка ЦСКА и Партизан). Не бе, каков Вардар, нема тим...итн итн.
.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Да не си бил 1 вс 100 си можел да го изиграш со старата финта:
- Од кај си бе момчета?
- Од Ѓорче Петров, Македонија.
- Аааа тој Ѓорче Петров е бугар! Завршува на -ов. Много го искам.
- И курОВ завршува на -ов, и него го сакаш?

али другпат. :нинџ:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Да не си бил 1 вс 100 си можел да го изиграш со старата финта:
- Од кај си бе момчета?
- Од Ѓорче Петров, Македонија.
- Аааа тој Ѓорче Петров е бугар! Завршува на -ов. Много го искам.
- И курОВ завршува на -ов, и него го сакаш?

али другпат. :нинџ:

Се заебавав со пасошот, да не настане куршлус у темава :D

Иначе, добра фора :) ахахахах

Се заебавав со пасошот, да не настане куршлус у темава :D

Иначе, добра фора :) ахахахах

Од на Џонтра форите. :icon_lol:

иначе:
Carlo Ancelotti: "I think that Basel is better than Liverpool. At Anfield will not be easy for either, but Basel has an advantage "

ете го пишал веќе овој. :LOL:

Пред 2-3 години излезе јака фора за Ливерпул и Енфилд.
Тежок терен е Енфилд дури ни Ливерпул неможе таму да тепа. :icon_lol:

У право е Анчелоти. Не кажува ништо погрешно. Во моментов Базел > Ливерпул ама тоа не е секогаш пресудно.
Како и да е, убеден сум дека ќе биде одлична утакмица...[DOUBLEPOST=1417090135][/DOUBLEPOST]
Пред 2-3 години излезе јака фора за Ливерпул и Енфилд.
Тежок терен е Енфилд дури ни Ливерпул неможе таму да тепа. :icon_lol:

Стара е фората, години и години....:D

Да не ме сфатете погрешно, ама една интересна работа ми паѓа во очи, како тоа за било какви проблеми со Бугарите, секогаш има вмешани луѓе од Скопје, никогаш не сум чул некој од Штип, Кочани или Крива Паланка да има такви проблеми!? Искрено, сум бил неколку пати во Бугарија, никогаш не сум имал било каков проблем.
Сега, се си бива, и они здраво не нејќат веќе, ама па, и за тоа сме си самите криви.

Да не ме сфатете погрешно, ама една интересна работа ми паѓа во очи, како тоа за било какви проблеми со Бугарите, секогаш има вмешани луѓе од Скопје, никогаш не сум чул некој од Штип, Кочани или Крива Паланка да има такви проблеми!? Искрено, сум бил неколку пати во Бугарија, никогаш не сум имал било каков проблем.
Сега, се си бива, и они здраво не нејќат веќе, ама па, и за тоа сме си самите криви.

Мразам плачење, цмиздрење и затоа никогаш немаше да пишам ама верувај ми дека ниту едно нивно просеравање, дали станува за гранична полиција/цариник, дали за обична полиција, дали шанкер или лик кој „навива“ за Лудогорец не беше испровоцирана од нас.

Иначе, ни јас во принцип не познавам некоја ваква ситуација...

Мразам плачење, цмиздрење и затоа никогаш немаше да пишам ама верувај ми дека ниту едно нивно просеравање, дали станува за гранична полиција/цариник, дали за обична полиција, дали шанкер или лик кој „навива“ за Лудогорец не беше испровоцирана од нас.

Иначе, ни јас во принцип не познавам некоја ваква ситуација...
Сеа, најдоброто што ми иде е да напишам: Абе, дешава е :)
Абе брат, па ти место на стадион, шо не си отишол во некој еротик бар бе, добри курви има таму.

Да, треба на пример да клекнеме и да им го попушиме на граница па да не бидеме криви.

Пак да ја цитирате @leandra кога ги клети источниве. Што сакате бе од нација што ја криеше Софи Маринова дека е циганка на Евросонг, црномурестата Б`лгарка ја викаа :LOL:

Мисли си дека никој од Паланка немал проблеми со нив. :)
На сите им јадат гомна и просераваат, да им се намочам у тоа семката педерска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom