Џ
Џонтра Волта
Гостин
btw, Срле поима нема што збори, Олимпијакос е многу добра екипа имаат многу добри играчи ( да го прашаш пола играч ќе нема да ти каже ) имаше едни двајца у Барса играа. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ливерпул ако оди осминафинале и вторио од групата Леверкузен,Зенит,Монако ќе јади голема петарда поготово ако му се падни Реал или Челзи..Fixed
Со Ливерпул се у група Реал, а Челзи е англиска екипа и не може да падне 1/8 финале.Ливерпул ако оди осминафинале и вторио од групата Леверкузен,Зенит,Монако ќе јади голема петарда поготово ако му се падни Реал или Челзи..
Ама другите можат, овие Зенит бла бла...Со Ливерпул се у група Реал, а Челзи е англиска екипа и не може да падне 1/8 финале.
more kolku sakam vo 1/8 finale nekoj od taa grupa da ni se padneРеално од та група никој
Катастрофа се сите од та група, тешко на вторио од та група ако се падни со Челзи или Реал..
Лудогорец појаки се од нив
Нареден пат барај ме на фиксниотДајте го постот на Рики за победничкиот менталитет![]()
Не ја глеав, ваљда знаете, али имам само една работа да кажам.
#Победнички #Ментали #Тет
Фала, пријатно.
Со секој цитат осеќам како полека но сигурно ми го пушиш.Нареден пат барај ме на фиксниот![]()
Дома играт Ливерпул со нив.Basel na domasen teren se koska,teska im dusa na L'pool.
Сам се местиш на волеи не ти сум крив дека женско неќе да ти го пуши :*Со секој цитат осеќам како полека но сигурно ми го пушиш.
Нели си во Блгарија бе лепи? Или почна да ја правиш пицата?