Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И тоа знаеш коа го увидов ова со 1х и х2? Арсенал-Андерлехт. Цел ден склопував тикет, ги мислев што како да ги изиграм и со @Chiksy^ решивме Арсенал 1 да го играме. А еден типстер го играше 1х и имаше уше 4-5 текми и точно 2 коефициент. И ние му се смеевме, абе што кур му е на овој Арсенал 1х го игра, ама веќе не му се смееме. :icon_lol:

Едит: @Кртола Кил лагано над 30 отиде, преубеден бев дека ќе ги испердашат плинариве, иако неочекувано се држеа 35 минути скоро.

Последно уредено:
arsenal gg za 2 bogorodici, anderleht bilo koga x za 3, Saudiska arabija 1x za 3 i pol.. nazdravje :D

Дајте некоја што ви пада у ојо за утре ако може со анализа уште подобро

Дајте некоја што ви пада у ојо за утре ако може со анализа уште подобро

Јас вчера убава анализа напрајв ама онај Роналдо се даму ебам што не го даде зицерот..и Арсенал младите победија,и Зенит победи,и Атлетико победи, и Кил даде над 30 гола..се беше како под конец ама си еба мајката Реал

10815775_10204377255584235_801234223_n.jpg

Бетсити нема правила како другиве кладилници за оваа игра така? Некој точно да знај дали Ливерпул ме турнала, или не? Јас сум 99% за да, ама да прашам сепак. Иначе интересна другава игра и тоа мн.

Ја може да се кладам дека во наредните 5-7 меча пак ке има прелаз во кој Крузеиро ке тепа, така сега иде, една утакмица 5 или 6+ и ке има утакмица на која ке пукне над 7 коефициент, односно Крузеиро ке изгуби на околу 1.30 коефициент за нив.

Прелазот беше со Кришума, оној на кој сите направивте пари, па врзаат 3 победи во првенството, и еве ги, пукнаа дома на 5.50 коефициент за гостите. Мислам дека на @Stefan-kobe му спомнав дека во некој куп ке направат заебанции, и еве ги.
Едино ова со 5+ не искочи, ваљда ради тоа што поголемиот дел од утакмиците ги играа на гости.

Еве го винер баксузот за вечерва.
Гледам, за 2+ во 20-та минута, 2 коефициент. Гледам, нема црвени картони, одличен терен за игра, гледам задни дуели, по 3,4 гола паѓале, со тоа што и двете екипи имале една изиграна 0-0, а останативе, сите 2+ си излегле.
Викам поклонче од bet365. Бомбона бизнис ...

Пуштам некоја пара со колега.

35-та минута, домашните пукнаа пречка. 40-та минута, гостите од корнер со глава, и домашниот одбранбен ја извади од линија. Почнува второ полувреме. 4-5 100% шанси. 3-4 пати излегуваат играчите 1 на 1 со голманот.
Голманот на гостите извади 3-4 шута од далечина, ниски што му ги шутнаа. Куртоа гомна да јаде за ваквите топки.
И нормално, кога ке заврши утакмица која што си ја уплатил 2+ без голови, некако, не ти е криво. Ако заврши 1-0, криво ти е. За малку не си добил пари.
А уствари, си го јадел, и вака, и така. Али кога е за многу, не ти е криво. Исто како кога викаш, ако те бутне првата, нека те заебе уште една, да не ти е криво. BECAUSE, FUCK LOGIC.

Почнува второ полувреме, домашните многу поконкретни, иако според кладилницата тие се the underdogs со скоро 6 коефициент за победа. Си излегува дечкото од Пумас сам пред голман, го руши одбранбениот на 16 метри од зад грб, и фино му дава жолт картон. Последен човек во одбраната. Али Мексиканци се ова, се толерираат стартови од зад грб.

Си убутуваат домашните голче у 79-та минута, и да си прашаат да играат на контри за второ голче. Се лежи по терен, онака, ЛЕЖЕРНО, децата не ја даваат топката, се "повредуваат" нон стоп, се сецка игра. Од шанса за контранапад и од крило се враќа топката назад се до својот голман, и се губи време.
И во тоа малце што можеше да се игра фудбал, гостите прават 3 шанси еден на еден со голманот.
Едната ја фати, другата покрај статива му помина, а третата сакајки да даде атрактивен гол напаѓачот на Клуб Америка, промаши све.

На сета мака, 7 минути судиско надополнување, и 17 корнери. 1-0.

Знам. знам, премногу пати сум си ја искушил среќата.

Yqlsgqo.jpg

Бетсити нема правила како другиве кладилници за оваа игра така? Некој точно да знај дали Ливерпул ме турнала, или не? Јас сум 99% за да, ама да прашам сепак. Иначе интересна другава игра и тоа мн.
Da beshe u sportlife bilo koga x ke si ja fatel, za u betcity mislam deka ne

некој да не знае вил хил од која хрватска кладилница користат софтвер за онлајн обложување, на телетекст како да ја најдам?

Недoбитен си. Не е типoт АТХ.

Dinamo Moscow mozhe da im ja pushti denes na Panathinaikos ili slabo? Gledajki po forma, kec u kec mi ide ovaa 2 i nesho koef, ali neznam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom