Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ги играм сите ЛЕ сингл по 200 ГГ1 ќе им ебам мајката.

А ја се чудам зошто Реал ме заеба т2, оно Џони ја имал. :D
Добро е битно главниот тикет влезе, најубаво е кога ќе измешаш спортови, што одбојка, што ракомет, што снукер, што фубал. :icon_lol:

Доаѓам од фудбал и гледам само овие леверкузен за ситно и на ортачкото со другар за 18 000 да ти ебам среќата џабе фаќаш стразбург плус и мзт цела плус точно у поен

Прв дава гол а губи.
Во случајов беше Лудогорец прв дава гол, а губи на крај (Ливерпул тепа).
Коефициентите се мерачки, особено за сингл, само да ја погодиш утакмицата. :D
Колку имаше денес за ливерпул овој тип, така информативно прашувам одприлика колку се движат коеф, и во која кладилница го има типов, можеби си пишал претходните страни да не листам сега.
Утре ги играм сите ЛЕ сингл по 200 ГГ1 ќе им ебам мајката.
Или ќе им ебаш мајката или они на тебе, трето нема, размисли уште еднаш.

Или ќе им ебаш мајката или они на тебе, трето нема, размисли уште еднаш.

Уште одма размислив,не се исплати ама се исплати да ги ставам 6+ сите,две да излезат со среден коеф. си ги враќам парите ама ќе видам

А ја се чудам зошто Реал ме заеба т2, оно Џони ја имал. :D
Добро е битно главниот тикет влезе, најубаво е кога ќе измешаш спортови, што одбојка, што ракомет, што снукер, што фубал. :icon_lol:

Ваљда не ги заборави Колдинг и Криштианстанд денеска? :D

Ракометот испадна ко по конец денеска. Данска, Шпанија, Германија, Франција, ЛШ тепаа фаворитите. Ама ја се залетав со Нант двојка и Мотор - Сегет хендикеп и курац.

Колку имаше денес за ливерпул овој тип, така информативно прашувам одприлика колку се движат коеф, и во која кладилница го има типов, можеби си пишал претходните страни да не листам сега.

Во Спортлајф. За Ливерпул беше 10 моеш погоре да видиш. За другите беше и повисок, од 11 нагоре, освен за Реал беше 9.

Ваљда не ги заборави Колдинг и Криштианстанд денеска? :D

Ракометот испадна ко по конец денеска. Данска, Шпанија, Германија, Франција, ЛШ тепаа фаворитите. Ама ја се залетав со Нант двојка и Мотор - Сегет хендикеп и курац.

Во Спортлајф. За Ливерпул беше 10 моеш погоре да видиш. За другите беше и повисок, од 11 нагоре, освен за Реал беше 9.
Не ги ни видов тие. Ги имав Атлетико и Јуве дупли шанси, Селби, Кил, Фенербахче, Ршежов и Вакифбанк одбојките и Литвос Ритас на 2000. :D

И за утре има солидна понуда за дуплирање. :pipi:

Не ги ни видов тие. Ги имав Атлетико и Јуве дупли шанси, Селби, Кил, Фенербахче, Ршежов и Вакифбанк одбојките и Литвос Ритас на 2000. :D

И за утре има солидна понуда за дуплирање. :pipi:
Шo квoтa имaше зa Јуве и Атлетикo дупли шaнси?

Шo квoтa имaше зa Јуве и Атлетикo дупли шaнси?
1.08 и 1.05.
Поголемиот за Атлетико, помалиот за Јуве.
Денес баш гледав во Спорт Лајф, Копачка и Бет Сити, убедливо најголеми за фиксови беа во Бет Сити. Сите овие што ги набројав погоре утакмиците беа поголеми во Бет Сити освен Вакифбанк која беше 1.25 и во Копачка и во Бет. Кил 1.07 у Бет, 1.05 у Копачка, 1.03 у СЛ. Фенер 1,12 беше знам у Бет, у Копачка 1.10.
:D

Последно уредено:
Stefan the type of nigga што на САД-Македонија во кошарка би ја играл 1Х на 1.0 квота

Како бе ти се играат овие квоти ? Освен ако не уплаќаш по 100 евра на тикет чудни ми се квотиве :D

Stefan the type of nigga што на САД-Македонија во кошарка би ја играл 1Х на 1.0 квота

Како бе ти се играат овие квоти ? Освен ако не уплаќаш по 100 евра на тикет чудни ми се квотиве :D

На 1.08 и 1.06 татко ми да ја суди не ги играм.,а уште помалце 100 евра да играм.Ама секој различно како и да е дур те служи среќа ровари ги на свој начин

Јебига идам на сигурно, 2 коефициент доста ми е, да се дуплирам е битно.

На 1.08 и 1.06 татко ми да ја суди не ги играм.,а уште помалце 100 евра да играм.Ама секој различно како и да е дур те служи среќа ровари ги.
Зошто бе ? На големи уплати се играат мали квоти. Уплаќаш 100 евра, пишував 3-4 СИГУРНИ од 1.1 квота и добиваш 150 евра.
Ма да добро и 100 евра се малце у случајов, ама луѓе што играат на големи уплати вака прават. Лесни пари, лесно дуплирање.

Зошто бе ? На големи уплати се играат мали квоти. Уплаќаш 100 евра, пишував 3-4 СИГУРНИ од 1.1 квота и добиваш 150 евра.
Ма да добро и 100 евра се малце у случајов, ама луѓе што играат на големи уплати вака прават. Лесни пари, лесно дуплирање.

Сам си одговори зошто.Ма да не се разбирам јас многу во ова и чисто математички си гледам и според мене не постои сигурна утакмица а со тоа и сигурни 150.Боље е да бркаш поголеми коефициенти за помали пари со кои исплатата би била иста отколку да фрлиш повеќе пари на помали коефициенти врзани.Сето ова држи вода ако имаш пари, ако немаш ќе си пишуваш нба 8 утакмици за 20 чисто за да има фан вечерта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom