Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Da i toa hendikepi i totali imas gratis. Kazi nesto ako imas za utre
Зашо јас не гледам во понудата дека има снукери? Иначе имам за утре, а и за задутре. :D
Едит: Билијард го пишувало, јас па на буквата С барам. :facepalm:

Последно уредено:
Утре очекувам ѓупците Бенфика да измрзнат во Санк Петерзбург..за два дена од медитеријанска температура во Лисабон од 20+ степени менуваат на -15 степени во Санк Перезбург..плус играат против Зенит екипата која ги порази на домашен терен и екипата која нема остварено победа сеуште на домашен терен...ова според мене е чист 1X а можи да пукни убав 1...

Исто така мислам дека Реал Мадрид ќе му чукни 2-3 гола на Базел..т.е. Роналдо ќе му чукни :D..секако не му треба утакмицата ама врти сучи пак ќе излезат Бале,Роналдо,Бензема,Родригез,Крос,Марсело...бидејќи Реал Мадрид немаат резерви и Базел ќе јадат тапани..

Јувентус не ја пишам бидејќи се ненормални,оломнани со Норсјеланд на истиот коефициент извадија нерешено 1-1,лани со Копенхаген исто си ебаа мајката..сега пак против Скандинавска екипа од северот како голем фаворит го даваат на 1.35 коефициент..не ја пишам па нека си ебат мајките

Арсенал младите според мене е чист 1,Англиските младински екипи се многу подобри од другите во Европа бидејќи имаат силна младинска организирана лига со одлична подлога на млади играчи..

Бенфика 2 очекувам да биде денес.

Ми се чини или нигде ни во копачка и спорт лајф неможам да најдам нба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom