Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно 90 посто од напаѓачите тука би паднале и би барале некаков фаул!
Како 7кратен европски шампион чувството е одлично.... Ама вие не знаете до 7 да броите...Ме интересира какво е чуството да си фан на екипи што не играат во ЛШ, некои и со години и да се убацуваш на темата и наместо да се пофали Агуеро да се лечат комплекси на порази на други екипи.![]()
Ве тресна реал од земја последен пат кога игравте и пак памет не ви доаѓаЈбг не си навивач на Баерн да знаеш колку е убаво чуството коа вака некој ќе се спротистави како Сити денес, иако мораше да имаме играч помалку за да не притиснат. Јас искрено денес ми се дигна адреналинот појше од цела сезона заедно зошто конечно гледам изедначена утакмица на Баерн а не у втора брзина све победувавме.![]()
Ве тресна реал од земја последен пат кога игравте и пак памет не ви доаѓа
Мреал? и после ја како да сум имал 5 години.....и не дека треба да се скриете во дупка...него не летајте во облаци ... точно е дека сте јаки...ама не сте до толку колку што глумите....затоа реков дека не ви иде памет...И? Сеа треба да се скриеме у дупка се додека не се сретнеме со нив пак или? Против СИТЕ екипи важи ова? Муабетов ти е како да имаш 5 години. Тоа што го цитираш од Боби нема никаде спомнато Мреал... Бог да чува
Глејте си го таму очајот од екипа...
Мреал? и после ја како да сум имал 5 години.....и не дека треба да се скриете во дупка...него не летајте во облаци ... точно е дека сте јаки...ама не сте до толку колку што глумите....затоа реков дека не ви иде памет...чабе се палевте ко млади мајмуни на полувреме....
![]()
ne se racuna megusebnata utakmica ? jas mislam megusebnata se racuna, roma odi ponatamu samo so pobedaХм, Рома-Сити завршува 3-3, а Баерн-Цска 1-1.
Цска не победува во Минхен, Рома игра нерешено со голови, а пак поминува. Тоа е заради табелата која би се направила помеѓу трите тима (Рома, Сити, Цска) и би изгледала вака:
Рома 6 поени(4 од Цска и 2 од Сити)
Цска 5 поени(4 од Сити и 1 од Рома)
Сити 3 поени (2 од Рома 1 од Цска)
Сега јас мислам дека е вака, освен ако е е променето нешто![]()